Legi aberante
Raspunsuri - Pagina 3
Guestus spune:
Nu este cazul sa moara si capra vecinului....dar apa calda si rece face parte din bloc...cum eu nu am voie sa scot peretii exteriori tot asa tu nu ai voie sa te debransezi. Legea cu debrasarea a fost dat aiurea, probabil la presiunea importatorilor de centrale.
Daca 7 etaje nu vor lift...plateste numai ala de la etajul 8?
Este corect?
infofun spune:
quote:
Originally posted by joxy
Aberant, votatzi-l in continuare Nastase ! si in curand o sa platim la blocurile de 4 etaje taxa de solidaritate pentru lifturile din blocurile vecine. (si cei de la vile, si cei de la vile.. abonament la RADET, ce conducta nu trece pe langa casa lor ?? )
(parere personala)
Cu respect,
Florin
Choose life
Mare dreptate ai!!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!

"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
Karina spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Deci faptul ca stai in bloc te aboneaza si la plata pierderilor dupa retea. Asa a fost conceput sistemul...bun prost.. asta este situatia.
Debransarea celor 20% nu este solutie pentru restul de 80%.
Din cite tin eu minte cind am cumparat apartamentul nu scria nicaieri ca ma obliga sa ramin legata la reteaua de apa calda, nu scria nimic de calorifere, etc.
De ce sa ramin legata la apa calda care in fiecare zi vine murdara si trebuie sa las sa curga 1-2 ore ca sa-mi pot spala copilul, apa calda pe care o las sa curga in van, dar o platesc ? Apa calda care cind ti-e lumea mai draga ti-o opresc, ba pt. revizii, ba pt. reparatii. Cind au ei chef iti dau apa de te oparesti, alta data aproape ca e rece.
De ce daca este ceva rau eu trebuie neaparat sa accept asa cum e ?
Eu fac parte din cei care sint inca bransati si nici nu aveam de gind inca sa ma bransez, dar nu mi se pare corect ca cei care sint debransati sa plateasca in continuare. Nu inteleg de ce ar trebui sa plateasca ei un abonament pt. ceva ce nu folosesc.
Credeti cumva ca noi vom plati mai putin ? Nici gind !
Dar vorba lui cl, sa moara si capra vecinului

Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
mamica dulce spune:
este o lege aberanta!!!s-a pus deja in aplicare sau este doar proiect??
Ai mei stau la etajul 3,si-au pus cu sacrificii enorme centrala,la care mai au inca de platit peste 20 de milioane,cu salariul de profesoara al mamei si ordonanta de inginer a tatei.
Au facut sacrificiul asta de nevoie ca apa calda nu urca la etajul 3,si in casa era rece.
Ai mei,de bine de rau,o duc totusi cat de cat omeneste dar cunosc cazuri in care si-au rupt de la gura sa puna centrala,sa nu mai plateasca milioane la stat...ma intreb ce s-or face aia in conditiile in care se voteaza legea.
si ma mir....cum Dumnezeu au propus asa ceva atat de aberant,in momentul asta cand vin alegerile????
evident,is dusi cu pluta pe conductele stricate ale bloacelor ![]()
![]()
![]()
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
Karina spune:
quote:
Nu este cazul sa moara si capra vecinului....dar apa calda si rece face parte din bloc...cum eu nu am voie sa scot peretii exteriori tot asa tu nu ai voie sa te debransezi. Legea cu debrasarea a fost dat aiurea, probabil la presiunea importatorilor de centrale.
Este corect?
Bineinteles, asa cum cei de la etajul 1 nu platesc liftul fiindca nu-l folosesc.
Peretii exteriori n-ai voie sa-i scoti, fiindca darimi blocul, nu e acelasi lucru. Hai ma Guestus, exagerezi.

Karina
+ Bogdanel 
joxy spune:
Aberant. In loc sa se confirme faptul ca sistemul RADET este falimetar, pierderile enorme, costurile ridicate de productie, costurile ridicate de intretinere a sistemului, cheltuielile mari cu salarizarea (mult mult peste media din ramura) RAPORTATE la calitatea scazuta a serviciilor....
Se vrea sustinerea in continuare a unui sistem prost ?!? prost gandit, prost conceput, prost intretinut, prost gestionat.
Normal din considerente electorale. Ciolanul este mare si bun de ros. Numai ca.. romanul se mai deshteapta si el, incet, incet, cum a spus Brucan... dar 20 de ani se implinesc curand.
Cu respect,
Florin
Choose life
Karina spune:
Eu ma intreb ca celor care s-au debransat fiindca nu au cu ce sa plateasca facturile ce le fac ? Ii obliga sa plateasca in continuare abonamnetul ? Si daca nu platesc ? Le iau casa pt. ceva ce n-au consumat ?
Karina
+ Bogdanel 
slakje spune:
Florin nici nu mai are rost sa te enervezi ca nu ai cu cine discuta, serios, eu una am citit si nu mai am nici macar cuvinte, nu vreau sa ma mai ambalez sa ma enervez ca numai rau imi fac.
quote:
Originally posted by joxy
Aberant. In loc sa se confirme faptul ca sistemul RADET este falimetar, pierderile enorme, costurile ridicate de productie, costurile ridicate de intretinere a sistemului, cheltuielile mari cu salarizarea (mult mult peste media din ramura) RAPORTATE la calitatea scazuta a serviciilor....
Se vrea sustinerea in continuare a unui sistem prost ?!? prost gandit, prost conceput, prost intretinut, prost gestionat.
Normal din considerente electorale. Ciolanul este mare si bun de ros. Numai ca.. romanul se mai deshteapta si el, incet, incet, cum a spus Brucan... dar 20 de ani se implinesc curand.
Cu respect,
Florin
Choose life
cl spune:
quote:
Este corect?
LOL, LOL si iar LOL!
A fost odata ca niciodata (de n-ar mai fi fost!!!) COMUNISMUL! Pacat ca nu mai este, nu?
Guestus, de evolutie ai auzit? Cand se poate mai bine, de ce sa nu fie? Ca-i pare rau nu stiu cui ca o duci mai bine???
Din fericire, nu ma numar printre cei pe care ii va afecta legea, pentru ca stau la casa. Dar saracii cei de la bloc, care dau de pomana bani Radetului! Mi-aduc aminte de vremea cand stateam la bloc si ba erau revizii, ba era apa calaie, ba...mereu intervenea ceva si nu aveai apa calda sau caldura. Bine ar fi ca fiecare bloc sa-si poate pune centrala proprie, sa vad atunci ce face Radetul!
Claudia
Guestus spune:
Daca stau la capatul cartierului si intre mine si centrala termica sint 10 km si 1000 de blocuri debrasante ce vina am sa platesc pierderea (care a fost gindita sa fie impartita la toti)? Sistemul a fost facut prost de la inceput...dar trebuie o solutie gasita pentru toata lumea. Pentru unii asta inseamna comunism.
In DE sau NL nu cred ca poti sa stai la bloc si sa-ti sapi un put pentru apa in boxa ta de la beci....si apoi bye bye plata intretinerii.
Daca vin unii cu ideea ca-i deranjeaza tevile de apa rece? Scrie in contract ca trebuie sa le las sa treaca prin apt meu?

)