Legi aberante
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
Este absolut aberant ce se intimpla!!!
Este limpede ca sistemul de centralizare termoficat este unul depasit, iar odata cu debransarile nu mai poate functiona la randament optim. Insa e aberant ca statul in loc sa dezvolte solutii alternative la acest sistem (daca tot vrea sa detina monopol), el revine la un sistem invechit, depasit, nefunctional si asta prin metode punitive la adresa cetatenilor??? E ca si cum ai obliga cetateanul sa foloseasca luminarea si lampa cu petrol atunci cind exista electricitate!!!
pozulici
cl spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Timpenia a fost facuta la inceput cind au aprobat debransarile.
Centrale pot sa-si puna cite vor, dar fara dreptul sa se debranseze.
Blocul in sine inseamna si plata pierderile de apa dupa retea si plata gunoiul, liftul etc etc....fara situatii de genul ca eu nu folosesc deci nu platesc.
Atunci de ce sa mai pui centrala? Daca faci o investitie, de ce sa mai platesti pierderile altora? Daca ti-ai fi pus centrala, sigur nu ai mai fi scris asta.
Claudia
camelia.t spune:
Daca in alte zone din tara sistemul cu centrale functioneaza de ani de zile, de ce nu pot prelua sistemul gata testat si rodat si sa-l aplice si in rest ? Cred ca ar disparea sursa lor de a-si ingrosa buzunarele !
camelia
Guestus spune:
Pui centrala ca in loc de 18 C sa ai 25 C in apt...apa calda la discretie...ca este fancy..sau mai stiu eu pentru ce.
Daca sintem 5 vecini care nu folosim WC este corect sa taiem canalizarea?
Camelia spune:
Guestus, sa stii ca sunt si oameni care si-au pus centrala ca vor sa aiba 18 grade in loc de 25!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
cl spune:
quote:
Pui centrala ca in loc de 18 C sa ai 25 C in apt...apa calda la discretie...ca este fancy..sau mai stiu eu pentru ce.
Daca sintem 5 vecini care nu folosim WC este corect sa taiem canalizarea?
Sau ca ai copil mic si sa nu depinzi de ei cand vrei sa-i faci baita zilnica sau...Nu confunda canalizarea cu incalzirea! Si nu incepe si tu ca "alesii" nostrii, ca doar incalzim si peretii vecinilor!
Guestus, te plictisesti, nu?
Claudia
Guestus spune:
Deci faptul ca stai in bloc te aboneaza si la plata pierderilor dupa retea. Asa a fost conceput sistemul...bun prost.. asta este situatia.
Debransarea celor 20% nu este solutie pentru restul de 80%.
cl spune:
quote:
Deci faptul ca stai in bloc te aboneaza si la plata pierderilor dupa retea. Asa a fost conceput sistemul...bun prost.. asta este situatia.
Debransarea celor 20% nu este solutie pentru restul de 80%.
Hai sa moara si capra vecinului
!Claudia
joxy spune:
Aberant, votatzi-l in continuare Nastase ! si in curand o sa platim la blocurile de 4 etaje taxa de solidaritate pentru lifturile din blocurile vecine. (si cei de la vile, si cei de la vile.. abonament la RADET, ce conducta nu trece pe langa casa lor ?? )
(parere personala
)
Cu respect,
Florin
Choose life
infofun spune:
Guestus eu nu am centrala si tot nu-mi convine sa platesc pierderile lor, eu daca consum platesc, daca nu am bani, imi tai lumina si apa si tot si stau asa, ca doar casa am cumparat-o, e proprietate privata, de ce nu pot plati cat consum nu inteleg.
De ce sa platesc tevile sparte si nereparate de ani, ca cei responsabili joaca carti si table, in loc sa alerge sa repare ce e stricat ca sa nu mai existe pierderi atat de mari, incat sa fie nevoiti se ne fure noua din buzunar????!!!!!
Si inca ceva de ce le tii asa partea cand se stie si se vede clar ca e hotie la drumul mare???
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"