'faptul divers'...
Raspunsuri - Pagina 8
elutza82 spune:
Interesant subiect!!!
Stie cineva cum s-au imultit oamenii??? Adica la inceput au fost doar Adam si Eva...au facut copii..bun si mai departe???...copii cu cine si-au "unit destinele"????

Pe mine una ma depaseste...
http://community.webshots.com/user/elutza82
thalia spune:
Si daca #s-au unit #intre ei, de ce unii au iesit cu ochii lunguieti, altii , galbeni si altii negrii?![]()
![]()
nikomiko spune:
quote:
Originally posted by elutza82
Interesant subiect!!!
Stie cineva cum s-au imultit oamenii??? Adica la inceput au fost doar Adam si Eva...au facut copii..bun si mai departe???...copii cu cine si-au "unit destinele"????
Pe mine una ma depaseste...
In biblie parca spune ca Dumnezeu a mai avut si alti fii si fiice. Adam si Eva au fost primii, dar nu singurii.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778
ticka spune:
quote:
Pe mine ma framanta altceva. Fiecare dintre noi stie ca (in general) cerul e albastru, iarba e verde etc. Adica fiecare obiect are o culoare. Dar de unde stiti ca ceea ce numesc eu rosu de fapt pentru altcineva nu e verde etc.? Adica noi folosim aceiasi termeni doar pentru a ne putea intelege, dar poate de fapt ei denumesc lucruri diferite...
Uite la culori ma gandeam si eu, totul este o conventie. Din pacate nu cred ca ai cum sa stii daca verdele tau e si verdele meu
. Doar daca crezi in reincarnare si poate cu putin noroc iti aduci aminte ceva din viata anterioara - adica ce culoare avea verdele....de fapt vorbesc prostii. Acum intervine sufletul care e acelasi si banuiesc ca daca e acelasi 'simte' si 'vede' la fel? 

Cine intreba ce e sufletul???? ca am ametit!!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici
si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank">
si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
cool spune:
Kehleyr,
Interesanta ipoteza ta.Dar tu esti 3D, nu 2D.
Exemplu:
-un plan are 2 dimensiuni: lungime si latime
-omul are 3 dimensiuni: lungime, latime si grosime
Omul paraseste planul prin a 3-a dimensiune care o are in plus, adica prin grosime
-daca omul ar avea 4 dimensiuni ar iesi din "lumea" asta prin acea dimensiune
Prin diverse comentarii citite se spunea ca daca ai avea fata de ceilalti semeni a 4-a dimensiune, ai fi pasita in viitor, adica... invizibila
nikomiko spune:
quote:
Originally posted by nikomiko
aaaaa.... si mai am o intrebare:
Ce e sufletul?
_
Eu :)
Deci... stie cineva ce e sufletul?
Si am o propunere. Hai sa incercam sa gasim pe rand raspunsuri, ca altfel daca sarim intrebarile, raman multe fara sa fie bagate in seama...
_
ticka spune:
Sufletul: Cica ar fi cateva grame cu care e mai usor corpul omului atunci cand omul moare. Parca era si un film despre asta???
In alta ordine de idei - dupa mine, sufletul e tot ce gandim. Si cum gandul nu e ceva material pe care sa pui mana si nu-l simti cum se naste si cum iese din mintea ta...deci e nimic in atmosfera.. (sau poate e ceva si din cauza asta atmosfera e atat de incarcata![]()
![]()
) deci gandul nu e nimic... si atunci sufletul? ehehehhe m-am incurcat si vad ca incep sa aberez 
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank">
si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
nikomiko spune:
21 de grame cred ca e filmul de care zici.
Si se mai spune de cei care cred in reincarnare, ca sufletul nu moare, ci trece mai departe la alt corp. Si daca oamenii se tot inmultesc pe pamant, de unde mai apar alte suflete???
P.S.: Ok, sa spunem ca problema cu sufletul am rezolvat-o... are 21 de grame ;)
Cine pune urmatoarea intrebare?
_
ticka spune:
Da poate in tara sufletelor mai sunt suflete noi carora inca nu le-a fost repratizat un corp? Poate suflete sunt inca prea multe si d-aia se tot inmultesc oamenii?
Spunea cineva ceva de infinit ????
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
Emilia B. spune:
Adam si Eva au fost primii, apoi ei au mai avut si alti fii si fiice, in afara de Cain si Abel.
Noua astazi ni se pare oribil ca un frate sa faca dragoste cu sora lui, dar atunci nu existat regula incestului, pe care Dumnezeu a dat-o ulterior, datorita malformatiilor genetice (ca urmare a pacatului intrat intre oameni), care aveau rata de aparitie mult mai deasa intre rude. chestie de genetica.
Dumnezeu stia genetica mult inaintea noastra.