'faptul divers'...
Raspunsuri - Pagina 10
saphir spune:

Am si eu o intrebare: gaina face pipi?? Si daca da, pe unde??
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by saphir
Am si eu o intrebare: gaina face pipi?? Si daca da, pe unde??
Saphirsi
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Asta e misto, vreau sa stiu si eu!!! Am crezut ca e una usoara...dar are substraturi!!!!!!

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
cici spune:
Pai in cazul in care gaina face pipi e bine stiut pe unde
Pe unde apuca,nu?
cici
http://community.webshots.com/user/ceciliaisabel102
amuleta spune:
Din cite-mi aduc aminte, vag de tot, gaina are cloaca si parca este deschiderea comuna pentru nr 1 si 2.
dante01 spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by dante01
de unde stie termosul cand e vara si cand e iarna ca sa pastreze bautura rece respectiv calda?...
Pai termosul tau pastreaza beutura la temperatura la care o pui tu acolo-n termos!! E pur si simplu o-ntimplare ca o pui tu vara-rece si iarna-calda
pozulici
intrebarea mea cu termosul era la capitolu fun...
cred ca ti-ai dat seama...
dante01 spune:
fax-ul e o combinatie: un fel de scanner cu reverse, printer si telefon....
scanerul sa scaneze foaia care se vrea trimisa cu posibilitatea de a reface dintr-un semnal electric informatia pe o foaie, printer sa printeze ce primeste iar telefon ca sa trimita informatia...
cat despre teleportare...mai va...
bafta!
thalia spune:
Vara asta venind de la Oradea inspre Baia Mare cu trenul,vad multe lanuri cu floarea soarelui.Era un apus de soare superb. Dar toate FLORILE DE SOARE aveau capetele intoarse spre rasarit si nu spre apusul soarelui. Am stat eu si m-am mirat ce m-am mirat pana ce sotul m-a scos din dilema:Dar tu nu stii ca floarea soarelui are capul intors spre RASARITUL SOARELUI?
Adica nu-si intoarce capul dupa el ci il saluta doar dimineata. 
Si am vazut mai multe campuri cu floarea soarelui nu unul si nu cred ca erau modificate genetic!!!![]()
![]()
![]()
ticka spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Intre „sfarsitul universului” si „suflet”, intru si eu cu o intrebare mai banala – cer iertare pentru asta:
De ce se uita floarea soarelui tot timpul dupa soare ?
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Eu stiam ca se uita doar spre rasarit si nu dupa soare...hmmm stiam prost???
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank">
si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
iren spune:
Vin si io cu doua intrebari:
- De ce oul e rotund si cu coaja tare?
- De ce bebelusii pot ride in somn, la doar o saptamina-doua, cu zgomot(hohot), dar constient -trezi- nu o fac decit dupa citeva saptamini bune?
Iren dubla mamica
, Bogdanelu nazdravanu
si Julia rechinutza 
energy spune:
bey, fratzilor si surorilor,
ca tot e vorba de gaini: mananca numai iarba si porumb/paine/grau, atunci de unde calciul ala mult cu care fac ouale in fiecare zi???? de unde atata, pentru fiece coaja de ou???
o explicatie chimico-zoologica/galinica ne dorim.
copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici