Mamici de mai-iunie 2005

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Buna, fetelor,
Azi am fost si eu la doctor si mi-a confirmat ceea ce stiam deja. Mi-a spus sa iau acid folic (eu incepusem deja sa iau ca stiam de la prima sarcina). L-am cumparat de la o farmacie Helpnet. Diseara merg si la ecografie, abia astept.
Sorina7, si eu am luat Tardyferon Fol la prima sarcina, dar intr-o luna mai mare, e f bun, doctora mi l-a recomandat. La inceput nu am luat pt ca mi-au iesit toate analizele bune si nu era nevoie. Tu daca ai avut o anemie este exact ce-ti trebuie.
Mstroie, nu te gandi cu groaza ca te asteapta o mie de analize si controale, totul e spre binele tau si al lui bebe. E adevarat ca nu e prea placut, dar trecem noi si de asta!

Mihaela si Alex (2 ani si 3 luni)

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Bine ai venit micorint, vrei sa-i faci o surioara lui alex? Am vazut pozele sa-ti traiasa, ce suparat era la tuns.
Eu inca n-am ajuns la doctor, ma simt bine, oi fi eu atat de norocoasa sa treaca greturile pe langa mine?
Week-end placut gravidutelor si sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ce mai faceti burticute?
Fetele sa luati toate vitaminele ce vi le recomanda dotorii ca tare bune sunt!Eu una nu am avut probleme dupa sarcina cu dantura, nu mi-a cazut rau parul, si cel mai fain pentru mine nu am iesit din grafic cu kilele acumulate! mai am de dat jos 4 din 14!!
Pupici dragi la gagalicile din burtici!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tardiferon Fol contine ac id folic si fier. E tare bun pt primele luni de sarcina.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dragile mele sunt disperata! Mi-e rau mai toata ziua. Groaznic...

Nu vomit, ca eu nu prea vomit in general, dar mi-e rau de tot. Si cand ma gandesc ca mai dureaza inca vreo 5-6 saptamani, ma apuca groaza. Asa a fost la prima sarcina, cel putin. Ma agat insa de speranta ca fiind al doilea copil va fi ceva mai usor. Hm...

Voi ce faceti? Greturi? Varsaturi? Sau faceti parte din cele aprox 30% dintre gravide care nu au asemenea simptome? Felicitari in cazul acesta!

Azi dupa amiaza merg la ginecolog si azi dimineata am facut deja analize la medicul de familie. se pare ca mi le va face pe toate:toxoplasmoza, listeria etc, tot tacamul.

Astept vesti de la voi.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

fetele, am o veste proasta, Sorina a pierdut sarcina, a scris la aspirante...

Mergi la inceput

Of Sorina ce rau imi pare.
Eu ma simt bine, doar ieri mi-a fost putin rau vreo 10 minute, am stat in pat si mi-a trecut. Am vrut sa ma imbrac azi dimineata cu o pereche de blugi pe care nu i-am mai purtat de o saptamana si surpriza n-am putut nici sa apropii nasturii ne butoniere, cred ca m-am ingrasat de la vitamine, mi-e foame intr-una, dimineata ma scol de foame, mi-e rau de foame, nu stiu ce sa fac cred ca n-o sa mai iau vitamine.
Mari 6+ sapatamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetele, ati facut ecografie si s-a vazut deja embrionul ?
In afara de testul de sarcina facut acasa, cum ati facut alte investigatii (de ex.analiza sangelui) ?
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sorina imi pare rau. Totusi Cornelia te-a intrebat la aspirante daca esti sigura. Ai vazut ce a patit ea, poate-poate, cine stie?
Fetelor, mie inca nu mi-e rau, slava Domnului, dar nu este timpul trecut avand in vedere ca eu abia am implinit 5 saptamani. Mari, credeam ca numai eu sunt "foamea-n gat"...Da macar eu nu iau vitamine in afara de acid folic. Si eu m-am ingrasat si in ritmul asta nu imi fac griji, suta nu e departe Pai ce ma fac eu fetelor, ca deja nu prea mai am pantaloni care sa nu ma stranga... Cred ca trebuie sa ies la cumparaturi.
Diseara ajung si eu in sfarsit la medic, nu mai merg la rezidenta mea ci merg la Tutunaru la Elias si abia astept.

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Androix eu aveam inainte sa raman insarcinata 70kg si am 1.72 m, m-am ingrasat mult cand m-am mutat la casa mea si am scapat de soacra. Am fost si eu ieri sami caut niste pantaloni mai elastici, sa se intinda, dar n-am gasit decat blugi peste tot si ce sa fac cu ei ca peste 1 saptamana imi raman mici.
Mari 6+ saptamani

Mergi la inceput