Mamici de mai-iunie 2005
Raspunsuri - Pagina 2
mstroie spune:
Sorina bine ai venit la mamici. De ce ti-a zis doctorul sa nu iei vitamine, eu iau de vreo saptamana prenatale si acid folic.
Sorina7 spune:
Mersi Mari ! Doctorul meu e din ala mai "naturist" cum s-ar zice, a zis ca toate sunt sintetice, sa nu iau inca, sa mananc multe fructe, salate, sa le iau pe cale naturala. Sunt si eu cam stresata, ca tot citesc ca trebuie acid folic, dar ma bazez ca am luat luna trecuta Fe cu acid folic si Ca+vit.C intravenos, din motive de anemie, si poate asa pot sa mai stau un pic.
Nally spune:
Buna mamicilor!!!
Acum un an aflam, pe vremea asta, ca voi fi mamica!Acum am o mandrete de pui de care sunt toti innebuniti... bunici, unchi si nu in ultimul rand, noi parintii!!! s-a grabit un pic sa vina pe lume dar a venit asa cum ni l-am dorit... cuminte, macacios si frumos!![]()
Timpul trece foarte repede, sa va bucurati din plin de aceasta perioada speciala din viata unei femei!
Sarcini usoare la toate mamicile de mai-iunie 2005!!!
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
carolinah spune:
Felicitari fetelor! Vad sa suntem tot mai multe!
Se pare ca nu mai am de ce sa imi fac probleme. Ieri dupa-amiaza mi-a fost greata tare. Azi dimineata mai putin. Inca ii fac fata cu covrigei simpli uscati. Dar stiu din experienta ca la mine problema este dupa-amiaza si ca la inceput mai merge, dar peste vreo saptamana nu voi mai putea mirosi si manca nimic. Hm, cam neplacut, dar trece incepand cu saptamana a 12-a. Asta este a 6-a pt mine asa ca nu mai e mult
Sunt curioasa cat mai slabesc de data asta. Data trecuta am dat jos mai mult de 5 Kg, dar acum sunt cu 3 kg mai slaba decat inainte de prima sarcina. Ma rog, ma consolez si eu ca iau mai putin in greutate si deci am mai putin de dat jos dupa nastere. Teoretic, cel putin.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
Androix spune:
Sorina, felicitari si bine ai venit alaturi de noi! noi doua avem UM apropiate, eu am UM 11.08. Cat priveste acidul folic, fetelor luati acid folic. Nu conteaza ca ati luat mai demult pentru ca acidul folic se elimina din organism nu ramane. Si este foarte important in primele saptamani cand se inchide tubul neural la bebe.
Eu am fost ieri la doctor si dupa ce ca m-am invoit de la munca ca sa ajung la doctor la ora 3, am mai si asteptat pana la 5, am intrebat trei asistente de doctora mea (care mi-au zis sa astept si sa nu le mai stresez atata!) ca pana la urma sa ma lamureasca o femeie de serviciu ca defapt doctora mea nu vine. Asta dupa ce am si sunat inainte cu o zi ca sa ma asigur ca e acolo. Fetelor, nu stiu ce sa fac... Doctorita mea este rezidenta inca si nu are cabinet particular, langa giulesti la cabinetul de planificare, vine si ea alaturi de Marinescu sa mai dea cate o consultatie, iar eu nu pot sa astept sa termine Marinescu cu toata mulimea aia, ca sunt ciorchine pe el...
Sunt amarita, as vrea sa-mi schimb doctorul dar nu stiu ce sa fac...
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Sorina7 spune:
Andreea, ce nasol...poate ca ar trebui sa cauti un doctor mai accesibil, ca acum numai de atata purtat nu ai nevoie.
azi ma duc si eu la doctorita care mi-a prescris pentru anemie toate acele vitamine, ca am mare incredere in ea, sa vad ea ce zice, sa iau si eu totusi macar acid folic, ca tot citesc despre el. Oricum ma straduiesc sa ma indop cu fructe care stiu ca au tot felul de vitamine, gen pepene galben, banane, grapefruit. Am citit pe aici pe undeva ca si alunele au acid folic mult.
cand ma gandesc ca la prima sarcina eram studenta, pe vremea lui Ceau', si habar nu aveam de atatea eco, controale, vitamine si minuni.
mstroie spune:
Fetelor voi unde gasiti acid foloic? ca eu am intrebat la farmacie si mi s-a spus ca nu se mai fabrica, noroc ca mi-a dat o prietena o cutiuta. Oricum am citit pe cutia de Prenatale si in afara de vitamine, pastilele contin si acid folic.
Voi la ce medic va duceti? Eu as vrea sa ma duc la Polizu, la dr. Luminita Dima. Cand ma gandesc ce ma asteapta o mie de analize, de controale.... ma apuca groaza.
Mari
6+sapt
carolinah spune:
Mari, eu am luat acid folic de la o farmacie oarecare. Cred ca este din cel de la Sicomed. Mai cauta. Vei gasi sigur. Eu am luat cu o luna inainte sa raman insarcinata Prenatale ca eram in concediu si mancam mai aiurea, si acum iau numai acid folic, ca mananac f echilibrat de felul meu.
Eu merg la cabinetul particular al d-nei dr. Badea. Este sotia vestitului Badea de la Municipal si este f draguta. Pe mine la prima sarcina m-a vazut Badea (el) timp de noua luni si cand m-am dus sa imi provoace nasterea (trecusem de 41 de sapt) mi-a zis "vei naste cu doamna doctor" si a plecat. M-a lamurit o asistenta de acolo cine era de fapt "d-na doctor". Apoi am aflat ca el nu face decat cezariene, nasterile "normale" le face nevasta-sa. Pana in ziua de azi nu am inteles de ce nu mi-a zis treaba asta de la inceput, ca m-as fi dus direct la ea. Doar au cabinetul in comun! Ma rog, a fost f bine cu ea si am continuat sa merg la ea si dupa nastere. Si urmeaza sa merg luni pt prima consultatie de sarcina.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
Sorina7 spune:
Mneata fetelor !
am inceput si eu sa iau de ieri vitamine, si anume : Tardyferon Fol, contine fier si acid folic. Ca eram sub tratament de anemie inaine si a zis doctorita sa iau din asta. Voi ati mai auzit pe cineva ca a luat la inceput din asta ? sper sa nu fie probleme. Prenatalele care le luati voi au si fier, nu ?
eu inca nu am greturi, dar mai simt cate o intindere, intepatura si merg des la baie.
Sorina