Pestoaicele sunt pe aici? (2)
Raspunsuri - Pagina 10
CRISMIR spune:
Pestisorilor,eu tot aici sunt
...vad ca inca nimic ,curge doar dopul cu ceva sange in el,dar atata...asteptam,si e groaznica asteptarea asta,dar ce sa facem?!![]()
Va multumesc de incurajari si pt faptul ca sunteti alaturi de mine!
NALLY,sunt sigura ca dupa ce nasc am sa uit de toate,cand mi-oi tine baietelul in brate,off,abia astept
!
EMILLY,ce gospodina esti mama draga,zacuscaaaaaaa,hm,eu anul asta am noroc ca vine mama(duminica ajung ei,pe 10) si a zis ca-mi face ea o portie de zacusca
,asa ca sunt norocoasa,si voi avea si eu anul asta..
...a,eu vreau sa nasc cu epidurala,dar sa vedem ce va fi,doctorul imi tot zice ca sa incerc fara
,dar imi e cam frica
...oi vedea eu.
FULGULETZ,frumoase poze,ce burtica mare ai pt 31 de saptamani
,o sa tragi ceva la sfarsit in ultima luna,ca va fi asa de grea si va creste mai mult,eu nu mai pot sa ma intorc noaptea asa de grea e
![]()

MARUTA,cred ca daca mai e cine langa mine si plange ma dau mai rau cu capul de pereti
...eu acum ma tin tare,cica
,dar sa vedem cand se apropie efectiv momentul,ca inca nu am contractii prea dese,doar intepaturi asa rare,si sunt suportabile...
Fetelor va pup si sa ne auzim cu bine!
Chiar,ceva subiecte noi nu mai sunt?!..ca numai eu v-am impuiat capul cu sarcina mea
...

!
Mirela si bebele,37 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Emilly spune:
Gata fetelor, mi-am pus zacusca la fiert.Acum pina deseara o las la foc mic.
Sa stiti ca nu m-am stresat prea tare...robotul de bucatarie sa traiasca.
Toata treaba mea a fost sa le curat dupa ce sotul le-a copt.Apoi in robot si in oala cu ele le fiert.Sper sa-mi si iasa bine.
Apropo de semnul zodiacal, ma gindeam ca intr-adevar sunt uneori comoda, ceea ce nu vroiam sa accept pina acum.Legat de servici, tare nu-mi convine ce faceam si mi-ar place sa-mi schimb domeniul dar habar nu am ce vreau si ce mi s-ar potrivi mai bine.Dilema mare pentru mine si va trebui sa ma mobilizez cit de curind ca n-o sa stau casnica pina imi marit fata.Si apoi ma mai gindesc ca mai vrem inca un bb cel putin.
Trebuie sa ma apuc de scoala si nu stiu de care scoala vreau sa ma apuc.Mai am timp de gindire pina la anul prin primavara.
Aveti ceva idei?voi ce v-ati dori sa face pe plan profesional si nu ati reusit pina cum??
Mirela poate e mai bine sa incerci fara epidurala.Nu vreau sa te sperii dar e bine sa fii informata si sa stii ca sub epidurala bb devine mai lenes, ceea ce poate deja stii.La mine asa a fost si au scos-o pe Ilinca cu forcepsul dupa 14 ore de travaliu.
Epidurala mi-a prins numai pe partea dreapta, pe stinga simtiind toate durerile.
Una peste alta gindindu-ma acum nu cred ca as fi suportat durerile fara epidurala, dar am auzit fete care spuneau ca la ele nu au fost durerile atat de mari.
Apoi mai sunt durerile de spate datorate epiduralei, dureri care mi-au cedat dupa 4 luni.Ar mai fi si varianta ca ar fi din cauza diferentei de greutate dupa nastere, ceea ce e foarte probabil.
Iti tin puminii sa fie bine, si nu te gindi la rau.BB sa fie ok ca noi suportam toate alea.
fulguleatza si tie iti vine mama?eu nu ma mai joc....si eu vreau la mama!
Emilly si
Ilinca 
Emilly spune:
Ce-i cu voi pestisorilor?nu mai ziceti nimic, nimic?...
Am terminat zacusca, a iesit buna, buna.
Gaza mea imi face numai surprize frumoase, se ridica in fundulet de pe burtica si bate din palme de cite ori vrea laudata.
Si cica bb nu stie...
Pupici si sper sa am vesti de la voi.
Emilly si
Ilinca 
Maruta spune:
Eu una sunt foarte ocupata la servici ... am citit eu ceva, dar in mare nu am timp ... am pus poze in album ... 

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
CRISMIR spune:
Buna pestisorilor!
EMILLY,multumesc de sfaturi!
...sa sti ca m-am documentat si eu de epidurala asta,si parerile sunt pro si contra,adica am prietene care(majoritatea)au nascut cu epidurala fara probleme,care o considera o binecuvantare
,si cateva care au nascut natural,fara nimic,dar s-au chinuit ceva....mie sincer imi e frica fara...plus ca am inteles ca depinde si tare mult de doctorul care iti face cat de bun este...ciudat ca nu ti-a prins pe ambele parti,ceva nu a fost in regula,pt ca eu am citit ca nu are de ce sa nu iti prinda decat daca te misti in momentul acela,sau daca nu este bine facuta....acum ce sa zic,mai vedem acolo ce va fi,insa imi e frica ca durerile sunt mari,si nu am sa rezist....plus ca mama mea zice sa fac epidurala fara sa ma gandesc prea mult
,ca ea s-a chinuit acum 30 de ani si nu are rost sa ma chiunui si eu acum adaca exista asa ceva...mai vedem noi cum vor fi contractiile
.
Cat despre locul de munca,hmmmmmm,si eu am o meserie pe care sincer sa fiu,aici nu prea as vrea sa o practic,ca presupune sa fac ceva scoala(diferente)si mie nu prea imi vine
...asa ca si eu m-am gandit ce as vrea sa fac daca asa putea(pt ca sti ca la mine inca nu e asa de usor,in fine)...eu m-as apuca de o scoala de tehnician dentar,cica sunt tare bine platite aici,si scoala,cel putin aici in zona asta,se face cam 1 an,si apoi iti asigura si locul de munca...lucrezi 5 zile ai sarbatori si concediu platit si alte beneficii....pe mine asta ma incanta,mai ales ca avem copii,nu?...adica sa ai timp sa stai si cu ei,sa ii cresti cum vrei...viata asta aici e cam agitata si nu prea ai timp de familie,cred ca de asta se si destrama asa de usor daca nu esti atent.
Cred ca si la voi e buna o chestie din asta,din cate am vorbit eu cu prietenele mele din Canada....acum nu stiu daca ti-ar place...mie una cred ca mi-ar place...sau ar mai fi ceva,ma gandeam din Romania la asta,un cabinet de cosmetica...sa fac o scoala in domeniu si sa lucrezi pt tine...ma rog, la inceput nu e asa de usor,dar cu timpul,cine stie?!
....am inteles ca merge bine la voi asta.
Hai ca m-am lungit destul
!...sper sa te ajute ideile mele,dar tu de fapt ce ai vrea ca nu ne-ai zis,la ce te gandesti tu?...ah,si am uitat sa-ti spun,ca eu m-am gandit la asa ceva care nu trebuie scoala pe o perioada lunga de timp,ca eu asa m-am saturat de ea(am facut destula acasa) si nu mai am rabdare
.
MARUTA,frumos motanul!....nu prea se vad perdelutele de la cusca bine in poze,pacat,dar oricum a fost
!

.
Fetelor va pup si pe maine!
Mirela si bebele,38 sapt.
CRISMIR spune:
Fetelor unde a-ti disparut?![]()
Eu sunt tot in asteptare[bang[![]()
Va doresc week end placut la toti pestisorii!
Mirela si bebele,38 sapt.
Nally spune:
Crismir cum te mai simti iubita???? Pupa bebe din burtik!!! 
Eu am nascut normal fara epidurala, si am nascut destul de repede si usor...dar se pare ca am un grad de suportabilitate al durerii destul de mare decii.. nu prea stiu ce sa zic!!!La cateva minute dupa nastere ma intreaba sotul: "MAi facem unu iubita????" ...si io..."DAAAAA" cred ca eram dusa!!!!
Ma gandesc acum, ca poate cine stie peste vreo 2-3 ani poate! Mi-a scos untul din mine copilu asta...
m-a pus la punct calumea!!! Dar il iuuubeeesc la nebunie!![]()

Mey ...io am picat intr-o pasa de aia specifica noua .. de nu ne mai intereseaza nimik....io care eram innebunita sa deschid pc-ul sa vad ce ati mai facut...acuma abia daca am chef de mine!!!!

Si vreau sa ies din stareaaa astaaaa!!!! Si nu stiu cum sa ma trezesc la realitateee!!!
Va pupic dulce pe toate pestoaicele de aici
... tre sa ma duc sa-i fac papica la dambustelul meu scump!!!!
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
CRISMIR spune:
NALLY,multumesc de pupici si tie si lui Sebastian la fel
multtttttttti!
...sunt tot in asteptare,nimic nou,dureri joase dar fara contractii...oare e normal
?!...sa vedem ce va mai fi...asta micul se muta in burta mea de zici ca vrea sa iasa prin piele
,e tare scump!...deci tu ai nascut fara epidurala,hmmmmmmm,esti curajoasa...eu inca nu stiu ce voi face,ma gandesc la momentul acela,sa vad cum rezist la dureri
.
Dar pe unde umbla EMILLY?...sper ca e totul ok cu ea si mititica ei
!
Va pup si va doresc week end placut!...ah,maine vine mama
,abia astept!
Mirela si bebele,38 sapt