Pestoaicele sunt pe aici? (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Mirela, ai ca mai ai putin de tot si scapi...
si eu am ceva probleme cu hemoroizii(de fapt e un fel de tromboza) si am fost "incurajata" ca numai dupa nastere o sa cam scap de ei, cu tot tratamentul care il fac...Asa ca te inteleg foarte bine cand zici ca nu poti sta pe nici o parte ...si eu am aceeasi problema...da tu mai ai putin si scapi...
poate ai noroc si iese bebe ceva mai devreme de 40 sapt...

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Emily, cum ti-ai pus tu acolo "mamica de fetita dulce" ????

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

fulguletz te duci la "Foloseste punctele" si la "Atribuie-ti o alta titulatura" .
pupici!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetelor ... ieri am cam fost terminata dupa ziua de concurs ...

Baietelul meu a luat CAC si a fost nominalizat ... dar ne-a batut un bulgar ...

Cum se desfasoara concursul:

- esti chemat prima oara singur si arbitrul te examineaza ... iti da un calificativ (ex. CAC - cel mai mare calificativ) si daca-i placi te nominalizeaza pentru runda urmatoare ...

- cei nominalizati - se strang toti motanii de la clasa respectiva si alege pe cel mai frumos (dupa gusturile arbitrului) ...

Ei bine cand Arisica s-a vazut inconjurat de motani ... ziceai ca-i bagat la 220 ... a inceput sa scuipe, urechile si le-a dat pe spate (si el trebuia sa le tina normal ... ca sa-l vada arbitrul) si zgaria tot ce-i pica in mana ... concluzia e ca ma zgariat si cu greu l-am potolit; singura pozitie in care a vrut sa stea a fost cu curul la arbitra .... deci ce sa arbitreze saraca femeie ... curul lui Ariss ? ... asa ca nu m-am suparat ca nu a mers mai departe ...

M-am intalnit cu o multime de prieteni de la expozitia din mai (acum suntem ca o familie) ... si am discutat, am ras ... dar a fost obositor, toata ziua plecat de acasa (ca o zi la servici) ...

Crismir - imi pare rau ca bebe iti creaza neplaceri ... sa speram ca vor fi singurile neplaceri pe care ti le va crea in viata ... stiu ca pentru dureri de rinichi se bea ceai de matase de porumb ... dar eu stiu ... pe tine te doare doar pentru ca ca te apasa, nu ca ai avea ceva la rinichi.

Fulgulet - multumesc de sfat ... mi-am luat un Canon A 85 si e super ... din pacate am facut poze in format mare si ieri m-am chinuit mult pana am reusit sa trimit pe mail cateva ... o sa incerc sa pun cateva aici pe DC ... oricum sunt datoare si cu pozele din concediu ... dar le tot uit acasa ...

Perdelutele au fost super dar in poze nu se vad asa bine ... lui Ariss i-am facut o prezentare haioasa si toti vizitatorii au ras ... pe o bucata de hartie (frumos aranjata) am scris toate datele lui si am pus o poza cu un pisic roscat care se uita in oglinda, oglinda in care se reflecta imaginea unui leu ... si spunea " ce fain mi's " ...

Ce sa fac si eu ... daca alte preocupari nu am ... trebuie sa-mi mut gandul de la bebe ...

Va pupic pe toate

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Maruta dar stiu ca ai motan nu gluma...zau asa cum sa stea dragul de el cuminte intre atatia motani?
Care a fost premiul?
Faina chestia cu oglinda in care se reflecta leul.
pupici ca-mi plange galusca...

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,multumesc de incurajari!...m-am mai lasat rinichiu dupa 2 zile de medicamente,de fapt de calmante ca altceva nu am luat...si azi la doctor mi-a zis ca sa ma astept ca pot naste in orice zi de acum inainte.......bebele meu e cu capul in jis,si colul deja deschis 1 cm...plus ca azi am eliminat deja din dopul gelatinos....asa ca ,abia astept sa-mi tin baietelul in brate...doar ca asteptarea asta e infioratoare,plus ca ma apuca si frica acuma...a,sa nu uitam ca am dureri mari de bazin si ca abia stau in pat,dar nu mai conteaza ,cand ma gandesc la ce ma va astepta,imi e asa de frica!!!!!!!!!!
Dragele mele,va pup si ne auzim maine!
Daca nu scriu inseamna ca am plecat la spital si va scriu cand ma intorc,dar nu cred ca se va intampla asa de repede,totusi...

Mirela si bebele,37 sapt si 5 zile

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Crismir mey nu te teme!!! Fii optimista!!! Ai sa vezi ca nici nu va mai conta prin ce ai trecut cand iti vei tine puiul in brate!!!! Nastere usoara si un bebe sanatos tun!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Crismir - ce emotionant ... mai ai putin si nasti ... cand vine mama ta ? Cred ca daca ai avea pe cineva ca mine langa tine (in momentele astea)... cred ca te-ai prapadi de ras ... cand prietena mea a nascut ... cand au apucat-o durerile eu plangeam de ma rupeam, si nu stiam ce sa fac; ma invarteam in jurul cozii ... pana m-a prins prietena mea de mana, m-a scuturat si mi-a zis ... "Asculta! EU nasc nu TU ... asa ca ... calmeaza-te si hai la spital" .... Abia astept sa-mi spui cum e bebe ...

Emily - ce sa castigam iubita ? diplome si fundulite ... aaaaa si am primit o cana rosie pe care scrie "aduceti pisica la expozitie" ... imi trimiti poze cu ratusca ta ... pe mailul meu ... ? please ...

Fulguletz - ce faci ? pe unde inoti ?

Nally - cum a iesit casa ? ... ati terminat de mutat ?

Rayela - tu nu ne mai povestesti nimic ? .... haideti fetelor ca sa avem si noi ce discuta ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Maruta poze tot nu am reusit sa transform pentru internet, sunt cu format prea mare.Nu am reusit sa avem citeva ore mai relaxante si sa ne asezam la calculator si sa le facem.N-am reusit nici acasa la cei dragi sa le trimitem, dar zic eu ca in curind ne vom gasi un picut de timp liber.

Eu azi mi-am propus sa fiu gospodina.Ieri seara a copt sotul in curte juma de sac de vinete si ardei grasi pentru zacusca.Azi urmeaza sa ii curat si sa pun zacusca la fiert.Sper sa-mi iasa la fel de buna ca cea de anul trecut.Apoi trebuie sa imi plimb giza ca va fi vreme frumoasa, ar mai fi si de calcat si sa nu mai zic de gatit ca nu cred ca pot sa le fac pe toate azi.Dar ce atata graba, nu?mai e si miine o zi.

Mirela Doamne ajuta sa fie totul bine!
O sa optezi pentru epidurala??

Va pupici pe toate!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Mirela, iti tin puuuuuuuuuuumniiiiiiiiii ...parca m-au apucat pe mine emotiile si imi vine sa nasc

Maruta, sper sa fii multumita de aparat si daca mai ai intrebari de modul de folosire, ceva..cu placere sotu cred ca te poate ajuta..
chira nu imi imaginam asa un concurs de pisoi.. asteptam pozele ...daca vrei un soft de poze dragut fa un download de la www.irfanview.com

apropos..mi-am pus si eu ceva poze noi (maruta daca nu le vezi ti le trimit prin mail)...

Emily, bubulina gospodina..n-am facut in viata mea zacusca...mi s-a parut asa o munca...dar de mancat as manca..Sincera sa fiu , aici nu as avea unde sa coc si daca nu e , nu e si gata...poate imi aduce mama cand vine in decembrie...

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.

Mergi la inceput