Pestoaicele sunt pe aici? (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Crismir durerile de care vorbesti sunt normale! Asta inseamna ca bebe strumfu se pregateste de marea intalnire cu mami si tati!!!!!
Eu am facut destule ture prin salon cand m-au luat contractiile alea mari! Cred ca si asta m-a ajutat destul de mult! Sunt sigura ca te vei descurca de minune si in 10 - 15 zile cel mult ne vei spune ca ai in brate o minune de copil!!!! Si ca nu iti vine sa crezi ce frumusete scumpa a crescut la tine in burtik!!!
Hai pupici si curaj, pestisor cu pui la bord ! Totul va fi superbine!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mirela deci bb e pe vine, da?si-ti vine miine mamica?fericito!bravo, ma bucur pentru tine.Ce mult va conta sa o ai ajutor...

Bun venit laureta !

Noi suntem bine, miriite in continuare in asteptarea dintisorilor.Azi i-am luat Ilincai un pian cu 5 melodii, ratuste, broasca, catel si purcel.E terminata, se uita la el ca la extraterestru.Mai nimereste cite un butonas sau o clapa si se uita mirata la mine:eu am facut asta?dulceata mamii...

pupici si weekend frumos!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Emily - hai ca esti haioasa ... cred ca esti o super mamica ... ce mi-a placut faza asta:

"Mai nimereste cite un butonas sau o clapa si se uita mirata la mine:eu am facut asta?dulceata mamii..."

Da fetelor ... nu se vad bine perdelutele ... ce sa spun,de croit au fost bine croite, dar ... culoarea nu prea am ales-o cum trebuia! cel putin in poze a iesit cam aiurea ... dr oricum am fost mandra de puiutul meu ... mai nou ii cade parul foarte putin asa ca saracul il asasinez cu dragostea mea dar si el ii hotoman mare ... ca si lui ii place!

Vineri am avut inspirata idee de a lua copii de la cresa (pe Andreea care are 3 ani si jumate si pe varul ei Andrei, cu un an mai mic) si ne-am distrat de minune ... m-au ajutat la gatit ... ce credeti ca am gatit ?, si pe urma am iesit in parc la fotbal. La sfarsitul zilei nu mai vroiau sa plece de langa mine ... mai nou Andreea (pentru ca ea vorbeste foarte bine) i-a spus lui ma'sa ca ea ea fata lui Seby si a lui Maruta ... iar Andrei (fiind mai lenes la vorbe) spunea " si io, si io " ... Parintii lor mi-au zis ca-mi dau copii pe un termen mai lung (in gluma) ... iar eu cat se poate de serios le-am spus ca-i iau de tot! ... nu ma mai chinui 9 luni, pe urma cat sunt mici ... etc ...

Crismir - cred ca esti asa de emotionata, cand te gandesti ca mai ai un pic si-l ti pe bebe in brate ... ferice de tine! iti doresc din suflet ca sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos si cuminte, cum e Bianca fetita prietenei mele ... care nu a plans decat la botez, si asta pentru ca i-a auzit pe ceilalti plangand ... si eu imi doresc un copil la fel!

Fluguletz - ce-ti face burtica ? Ca apoi tu urmezi ... o s-o tinem din petrecere in petrecere ...

Rodica - cred ca esti tare ocupata ... greu in clasa intai ... nu-i asa ? Cum se descurca piticul ?

Laureta - bine ai venit ... cam scumpa la vorbe ... si noi te pupic ...

Saptamana asta sunt singura la servici ... colega e in concediu ... asa ca s-ar putea sa nu prea am timp de taclale ... sa nu va suparati ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

pestishoaicelor...eu va citesc aproape zilnic, dar uneori asa am o lene la scris...
Marutza...ce dragut e Aris...l-am admirat pe toate partile...si cainele din ultima poza e pretenul lui Aris?

Emily, aceeasi problema cu job-ul o am si eu...chiar cred ca sunt comoda uneori , ma complac in situatia asta, nici norocul nu adta peste mine...Nu stiu ce sa zic, dar am pierdut ceva timp fara job p-acilea, bebe vine si mai pierd...si se cam duce chiar tot ce aveam in cap si ce am invatat...Mai nou m-am inscris pe aici la faculta, sunt studenta, dar semestrul a inceput sapt. trecuta, io cu burtoi nu ma pot duce ca nu mai am putere sa fac naveta ..asa ca imi iau concediu de studenta..hehe..M-am inscris mai mult sa mai invat limba si sa-mi fac ceva prietetni ca sunt cam satula de invatat si studiat ca doar am facut cinci ani de faculta...Nici io nu stiu ce vreau si v-am impuiat capul...
Mai astepatm poze cu Ilinca si cu tine...si mie mi-a placut tare mult faza cu pianul..

Crismir, sa ne tii la curent..ca doar esti in centrul atentiei acum..si asta nu se intampla de prea multe ori in viata..

Eu: pai azi fusei la doctor...cica bebe este dezvoltat peste medie..are deja 2.700 si eu incet incet cedez de tot: ba ma doar una, ba alta, ma ramolesc pe zi ce trece abia mai merg ca un elefant si mi-e foame tot timpul...Oricum, in ultimele trei sapt. n-am luat decat 2 kile..ura...Si cam atat...
Asteptarea e prea lunga..io as fi facut sarcina de 8 luni...

Nally, l-am vazut pe Seby al tau...ce scump si dolofan este..mey...da nu stiu ce e ala "dambustel"...

cu David, 32 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetele, ma bag si eu desi nu sunt pestioaica, dar tocmai urmaream una, colega de suferinta...

quote:
Originally posted by fulguletz
Emily, aceeasi problema cu job-ul o am si eu...chiar cred ca sunt comoda uneori , ma complac in situatia asta, nici norocul nu adta peste mine...Nu stiu ce sa zic, dar am pierdut ceva timp fara job p-acilea, bebe vine si mai pierd...si se cam duce chiar tot ce aveam in cap si ce am invatat...Mai nou m-am inscris pe aici la faculta, sunt studenta, dar semestrul a inceput sapt. trecuta, io cu burtoi nu ma pot duce ca nu mai am putere sa fac naveta ..asa ca imi iau concediu de studenta..hehe..M-am inscris mai mult sa mai invat limba si sa-mi fac ceva prietetni ca sunt cam satula de invatat si studiat ca doar am facut cinci ani de faculta...Nici io nu stiu ce vreau si v-am impuiat capul...

Fulguletzule, sa stii ca in situatia de care vorbesti tu aici sunt si eu... ca sa vezi...la mamici ne intalnim destul de des dar nu prea ne cunoastem...

PS scuze inca odata pt intruziune

35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Dama - draga mea ... sa sti ca esti binevenita ... si cred ca si fetele sunt de acord cu mine ... asa ca poti sa inoti alaturi de noi chiar daca nu esti pestisor ...

fetele mele sunt cam plictisite ... nu-i asa ?

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Asa e Maruta draga, plictiseala mare...eu am o stare tare nasoala...simt nevoia sa ies un pic din rutina si nu prea am cum.Ma mai gindesc ca vine si iarna ma apuca depresia.Nu stiu cum o sa trecem iarna cu giza stand in casa.Aici temperaturile sunt destul de joase dar sper ca iarna asta sa fie mai blinda.Mai profitam un picut de toamna asta minunata inca vre-o luna dupa care cred ne vom sui pe pereti de plictiseala doar in casa.
Dar sanatosi sa fim ca o trece ea si iarna asta.

Mirela sper ca esti ok.Asteptam un semn de la tine.Acum ca ti-a venit mamica cred si eu ca nu mai ai timp de forum.

fulguletz tu nu ne mai spui nimic de nazdravanul din burtica?lasa ca intru eu la mamici de decembrie si aflu eu cum iti e.

pupici la pestici!!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna pestisori scumpilici!!!!
Noua ne ies dintisorii si suntem asa de nevrozati!!!! Numai plange si cand oboseste de plans maraie.... io sunt terminata cu nervii si coloana acu stu ca o baba cocosata pe scaun si ma delectez cu ce s-a mai scris azi pe forum!
I-am trimis o poza la concursul din revista mami - cele mi haioase poze! Sper sa aprecieze talentul lui fi-miu de a fi atat de scumpel si dulce!!! ce sa mai zic il iubesc la nebunie!!! E prima data cand trimit o poza de a lui la un concurs - si din fire nu sunt prea optimista - dar am trimis poza sa nu zic ca nu am facut si io ceva pe ziua de azi!Uite cum ma zapacesc singura - am mai facut si o ciorba - nu zic de care - sa nu fac pofte pe la burticutzele de aici - asa..printre plansete si pauze scurte de somn! Cred ca a durat tot procesul de fabricatie al ciorbei de la 3 dupa amiaza pana la 8 seara! Dar important e ca am terminat-o azi !

Mie una imi vine sa plang.... asa ... numai sa plang!!! Simt ca nu mai a putere sa fac ce trebuie sa fac! Am rufe de calcat un fotoliu cu varf - nu am nici chef... ma doare si spatele si nu pot sta la masa de calcat mai mult de 3 min... - am un par in cap de im vine mie sa o iau la fuga... - nu mai ajung la coafor sa-i dau o forma si sa il vopsesc si eu intr-o culoare mai vie si tinesreasca...- mancare de facut imi ia o juma de zi sa fac ce faceam inainte in 2 ore maxim!!! Am chef sa mananc un tort bun... dar nu stiu de care.......vreau sa am macar o zi pe luna in care sa fac numai ce vreau eu ... si ce fac sa fie numai pentru mine (aicea sunt cam egoista - dar asta vreau io, acum, la ora asta!!!!)...vreau...vreau... multe mai vreau!!!

Hai ca va tarasc dupa mine in butoiul da jale si nu vreau asta!

Fulguletz hai sa te lamuresc in legatura cu Dambustelu ! Dragoste Maaaareee = Dambuste (chestie de alint inventata de mine!)
Sebastian e dragostea mea mare = dambustelul meu! Cand vorbesc cu el ii zic: "Ce face dambusteeeaaa meaaa? Cine e dambustica meeeaaa? Unde-i dambustelu' meu???" si el rade in hohote cand ma aude asa!!! Iar eu ma topesc toata cand il vad asa de fericit si uit de toate gandurile mele negre!
Pupic burtik cu bb mik

Dama poti veni oricand ai chef pe la noi!!! Esti bine venita!

Mirela meyy sa ne ti la curent cu evenimentele!!! Sa nu ne uiti aici cu ochii in soare! Noi itinem pumni pentru o nastere usoara si un bebe sanatos!!!!

Emilly lasa mey ca de aia suntem noi aicilea pe forum!!! O sa treaca iarna sio sa vina primavara si nici nu ai sa sesizezi acest lucru!!! O sa avem noi grija de asta!

Maruta pey ce ati gatit meyy???? ca nu mai zici in continuareeee!!

Fetele nu va mai luati de Laureta !!! E o greseala de a mea! Ea saraca a fost in vizita pe la mine si a intrat pe forum! Cand a plecat a uitat sa dea log-out!!! Cand am intrat io nu am fost atenta si am postat mesaj cu numele ei! Numai ca in mesaj vorbeam cu voi ca si cand va cunosteam! Na! Normal! Si cand am vazut am sters mesajul am iesit de sub nick-ul ei si am postat sub al meu! Si v-am pupat pe toate! Sper sa nu se supere vre un moderator pe mine dar a fost ceva nevinovat si asta poate spune si Laureta, careia i-am spus ce s-a intamplat! Ea m-a iertat! Sper sa fiu iertata si de moderatori si de voi!

Mooaaaamaaaa ce am mai scris!!! Trimiteti-ma meyyy la cucare!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
Da,si eu am o stare tare ciudata...si intradevar sunt ai mei parinti aici si atata mai vorbim,de trei ani nu ne-am vazut,,ca ma doare gatul si gura...va dati seama!?...dar sunt si trista ca nu mai nasc o data,adica doctorul iar mi-a zis ca e pe vine bebele,si ca saptamana asta nasc sigur...dar eu nu am nici o contractie ,sau poate doar foarte usoare si rare,si mor de nervi...dar ce pot face decat sa astept,cand o vrea mitittelul va venii,nu?
Cand va aud pe voi,EMILLY si NALLY,ca vorbiti de ai vostrii,hmmmmmmmmm,ce pofta imi faceti,vreau si eu sa vina al meu mai repede.

Si cam atata...promit sa mai scriu cand am vesti,nu va uit,ca va iubesc mult...

Va pupicesc pe toate si sa ne auzim cu bine!

Mirela si bebele,38 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

mai, mai ... am ajuns pe pagina 4 ... rusinica ...

ieri a fost ziua sefei mele ... si am pregatit toata saptamana surprize ... pana la urma chiar si eu am ramas surprinsa de reactia ei cand a primit cadourile ... a plans ... dar sa va spun ce am facut ...

sefa mea nu poate avea copii si a infiat o fetita ... asa ca toata tema cadourilor facute de mine si inca 2 colegi (care au contribuit doar material si m-au lasat pe mine sa-mi fac de cap)a fost Maruta ... fetita sefei ... acum stiti si de ce imi spun Maruta ...

Am facut pe calculator o carticica cu pozele fetitei si cu comentarii haioase ... a iesit super ... desigur ca am atasat la carticica o poza cu noi trei (haioasa rau) si cu urari ...

I-am luat un bibelou superb ... o fetita ingeras care doarme intr-o floricica si i se vede funduletul ...

O jucarie haioasa pentru Maruta care are 6 luni ...

Pentru mamica doua carti ... "Mama si copilul" si "Bun venit bebelusului" ...

Asa ca toata ziua de ieri am petrecut ... si ne-a mai venit o idee ... am cumparat un buchetel frumos de flori (roz) si l-am oferit mamicii din partea Marutei ... fiica ei ...

voi ce mai faceti ? ... Nally vad ca-i singura care are chef de vorba ... cred ca are mult de calcat si de aia

crismir - stai linistita ... bine ca au sosit ai tai ... pupici si nastere usoara ...

I. Golescu

Mergi la inceput