Clarificari privind CIC - 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Veniturile de care discuti tu sunt dividende daca vei avea profit la sf anului si daca il vei repartiza sub forma de dividende. INSA dividendele nu intra in aceasta categorie fiind o "remunerare" a profitului investit nu a muncii tale. Deci nu e o problema.

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am inteles. Merci mult Marius.

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_lita spune:

Buna. Eu sunt o noua membra. Am auzit ca s-ar fi modificat legea si ca sanatatea (6.5%) va fi suportata de angajator de la 1 septembrie 2004, deci noi mamicile am lua 6.500.000 si nu 6.100.000. Stie cineva ceva? Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Da, asa este. Firma unde lucrezi iti plateste cotizatia pentru sanatate si-si recupereaza banii de la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_lita spune:

Multumesc din suflet pentru raspuns. As vrea sa mai stiu actul normativ care reglementeaza aceasta problema. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Buna tuturor!

As dori sa stiu daca pot depune actele pt. C.I.C. tinand cont ca am nascut pe 02 sept 2004 si am stat in postnatal lunile septembrie si octombrie(60 de zile)iar prenatal am avut 30 zile.
As vrea sa intru in C.I.C. de la 1 noiembrie dar este prea tarziu daca depun actele zilele acestea?

Multumesc anticipat!

Cami si bebe Ben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

actul ala cu sanatatea este ordonanta 93 din 26 aug 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by cami-florina

As dori sa stiu daca pot depune actele pt. C.I.C. tinand cont ca am nascut pe 02 sept 2004 si am stat in postnatal lunile septembrie si octombrie(60 de zile)iar prenatal am avut 30 zile.
As vrea sa intru in C.I.C. de la 1 noiembrie dar este prea tarziu daca depun actele zilele acestea?

Depinde de cei de la Personal - Salarizare daca ti le primesc. In principiu, atata vreme cat nu s-au calculat insa salariile pe noiembrie, ar putea sa primeasca.

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cand trebuie depuse actele pentru C.I.C si unde?

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine: daca eu nu stau in prenatal decat 50 de zile dupa ce nasc trebuie sa astept completarea celor 126 de zile de concediu de maternitate sau dupa 42 de zile de postnatal pot intra in CIC?
Va multumesc.

Mergi la inceput