Mamici de ianuarie-februarie 2005(29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna frumoaselor!
Eu de 2 zile dorm mai tot timpul. Am mai auzit eu ca gravidele dorm mult, dar eu mananc ci mi se face somn, ma trezesc si mi-e foame. Si dorm bine si noaptea. In sfarsit pot si eu manca, dar m-a luat pofta pe napolitane si perinite viva. Sper ca is sanatoase.
Cu contractiile stau bine, adica tot le am, dar am scapat de durerile de cap, care sper ca duse-s.
Mor de ciuda ca si eu vreau sa stiu ce e bebele meu,
fetita sau baiat, si al meu dr e habarnist. Pana acuma visam fetita, dar am inceput sa visez ca e baietel. Sunt curioasa doar.

Va pup, burticilor dragute.

Rici 17 sapt.

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mai fetelor voi ma speriati cu medicii acestia ai vostri de familie. Cum oare poate sa faca astfel de imprudente pe spinarea sau mai bine zis acum pe "burta" voastra? Ar trebui sa mergeti si tu Monique si tu Irina sa-i dati inapoi (si in cap) cu hartiile respective si daca face nazuri sa ii amenintati ca renuntati la ei. Am inteles ca ei iau mai multi bani daca au gravide in observatie decat la pacientii obisnuiti. Daca ii speriati putin o sa sa va dea si concedii cu codurile bune. Sa aveti grija de acele zile daca vreti sa beneficiati de ele.

Andrutza, din aceleasi considerente fac si eu analizele de imuno tot la Medicover. Nu cred eu ca toate erau ele gravide, profita. Apropos dechestia asta, am fost saptamana trecuta in Carrefour am vrut sa ma asez la casa pt gravide si am vazut numai barbati care nici gravizi nu erau si nici handicapati. Si vanzatorul de la casa nu a schitat nici un semn sa ma cheme in fata asa ca m-am asezat la o casa normala care culmea, era mai libera fata de cealalta. Asa imi venea sa sar la gatul vanzatorului noroc ca am avut opritor langa mine, adica sotul. Asa ca Andrutza, stai linistita ca lumea este plina de nesimtiti.

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Dragelor dragutelor!
Am fost ieri cu echo si cu analizele de la coagulare la Tutunaru! Si ma asteptam sa-mi dea in continuare injectii!
Dar nu mi-a mai dat deloooc! E ma gandeam ca daca nu mananc carne si mancare mai normala am zis ca bb e cam slabanog!Nu stiu cum m-am uitat eu l asaptaman 16 si am vazut ca trebuie sa aiba 200-250 g.! Cred ca au gresit ca abia pe urma m-am uitat la saptaman 17 ! MA rog ! Toate sunt in regula! Trebuie sa ma duc sa fac listeria! MIe nu mi-a mai zis nimic de alte analize! Se mai face ceva? Le-am facut pe cele obisnuite , toxplasma , toxocara , rubeola, citomegalovirus si cam atata , listeria nu! Si daca celelalte au fost bine nu m-am mai dus!
Triplu test eu nu l-am facut pentru ca faceam injectiile pe care mi le daduse el si denatura anliza! Dar in afara de Down mai determina ceva ? Si am inteles ca Down -ul se vede si la masurarea regiunii nucale la echo!
Oricum dupa cat der prost incepuse toata sarcina si Tuunaru ma chema la 10 zile parca nu imi vine a crede ce bine a evoluat totul!
Asa ma obisnuisem cu vizitele la spital- SINGURUL UNDE MERG CU PLACERE- acum ma vad in situatia groaznica de a nu mai face asemenea vizite decat la trei saptamni ...
In legatura cu colul sa stiti ca eu nu aveam nici cea mai mica apasare daca nu imi spunea Iosup sa stau linistita ! Si eu stau asa de linistita cum nu mai eu stiu...Atata am tras de toate pe aici, ce e drep e drept mai simteam ceva intepaturi pe jos si cam ascutite dar ziceam ca e normal! De cand mi-a zis ca e bine sa fiu atenta sunt ceva mai atenta, dar nu pot cand toata lumea se misca in jurul meu -si acum cu zugraveala asta se misca nu gluma- eu sa stau si sa nu fac nimic!! Colul meu are 32 , dar se pare ca e la moda ! Pe toata lumea aud ca are aceeasi suferinta!
E cam atat pentru astzi fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Irina, eu ma cam grabesc de data asta ca doctorul meu mi-a spus sa repet analiza acum, sa nu cumva sa am. Tu crezi cumva ca cei de la Medicover nu le fac cum trebuie? Ca faza cu banii ma intereseaza mai putin cand e vorba doar de 100000. La Cantacuzino nu mi-a placut deloc si nu as mai vrea sa ma duc, plus ca acolo rezultatele ti le dau pe niste foi amarate, fara nici un fel de explicatie.

Eu ma pot duce oriunde acum, doar la Sanador nu mai vreau ca am fost deja si mi-au dat doua rezultate echivoca, ceva nu e in regula.

Andrutza si bebelusa
20+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ai dreptate Ingeras, o sa o amenint ca renunt la ea, mai ales ca eu o banuiesc ca este mai mult proasta decat rau intentionata . Si intr-un caz si in altul tot rau ar fi, doar ca de prosti chiar nu am nevoie prin preajma . Chiar ma bate gandul sa renunt si sa-mi gasesc alt doctor de familie. Ma si vad la mana ei cu tot felul de retete pt. copil...Pana acum nu m-am prins ce fel de om e pt. ca nu am avut nevoie de nimic de la ea. Si acum, o data ma duc si ea

Iar vanzatorii, cei din autobuze care stau pe locurile de si se fac ca nu te vad, etc. merita o cearta buna si . Din pacate nici eu nu sunt in stare sa ma iau de ei... desi ar merita. Sunt destul de pasnica din fire si nu spun nimic niciodata, asa ca fierb si eu in sinea mea .

Fetelor eu o sa lipsesc o saptamana incepand de maine (ma duc sa stau in pat doar-doar se reface colul asta rau...) asa ca va si va doresc o saptamana usoara, fara probleme si cu veseli si miscareti. Ne auzim joi. O sa fiu tare curioasa sa citesc ce ati mai facut intre timp.
Irina, 20+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrutza, mergi fara grija la Medicover, mai ales ca te grabesti. Si mie tot dintre astea mi-a dat de ales ginecologul. Din pacate iti inteleg prea bine aversiunea fata de Cantacuzino.

Acum chiar am plecat. Va pup inca o data pe toate.
Irina, 20+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by amary19

hello!

Ingeras ma bucur ca nu ai infectie urinara. Ai scapat cum se spune :)) .

Crinuta si eu iau fier de la 17 saptamini. Si eu am aceeasi problema legata de Fe ca si tine. Am usor sub limita (cu 0,4 mai mic) si medicul mi l-a recomandat. Eu iau Tardyferon Fol. Cite 1 pastila pe zi. Si din cite am inteles o sa iau pina cind nasc si inca 3 luni apoi. Uite o sa-ti trimit pe pm un studiu foarte interesant legat de Fe in sarcina. Eu m-am hotarit cu greu sa iau pastilele, si numai dupa ce am citit mult referitor la acest subiect am inceput sa o fac.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Amary, vreau si eu articolul, mi-l trimitt, te rog?

Mona 21+ sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Insanatosire grabnica Irina, si te asteptam saptamana viitoare cu vesti bune!

(18 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Irina, sedere placuta. Si cu rezultate pe masura asteptarilor tale

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Irina si eu iti doresc sa fii linistita saptamana asta si te vreau joi sanatoasa si cu "colul lung".

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput