Mamici de ianuarie-februarie 2005(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Mona, ti l-am trimis pe PM.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Bestutza, si eu sunt la acelasi medic ca si tine si merg cu aceeasi placere la spital. La mine insa nu e nici o problema in sarcina si ma duc doar o data pe luna. Chiar si colul meu, contrar majoritatii, este de 4 cm - la 15 sapt. era chiar de 4,3! Sa de Dumnezeu sa fiu la fel tot timpul, si pentru tine iti urez sa nu mai ai nici o problema de acum incolo si sa te bucuri intr-adevar de perioada asta minunata.

Fetelor, am mai discutat noi de faza cu prioritatea pentru gravide in tara asta, toata lumea este nesimtita si nu ii intereseaza deloc. In afara de faza de la analize, nimeni pana azi nu mi-a dat locul in autobuzul 104, care este cred ca cel mai aglomerat din Bucuresti. Si nu pentru ca ma dor picioarele ar fi normal sa faca gestul asta, ci pentru ca sunt expusa permanent la lovituri. Abia azi dimineata mi s-a intamplat si sunt inca socata - s-a ridicat un tinerel si m-a rugat frumos sa stau in locul lui. Si doar ce urcasem in autobuz! Deci mai exista si exceptii.

Ingerasu, de dragul simetriei si ordinii, poti sa imi pui si mie un bebelus dintr-ala miscator in lista viitoare? Ca am vazut ca toate mamicile cu nume de bebelusi au si numai eu nu. Merci mult.

Andrutza si bebelusa
20+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Bestutza, si eu sunt la acelasi medic ca si tine si merg cu aceeasi placere la spital. La mine insa nu e nici o problema in sarcina si ma duc doar o data pe luna. Chiar si colul meu, contrar majoritatii, este de 4 cm - la 15 sapt. era chiar de 4,3! Sa de Dumnezeu sa fiu la fel tot timpul, si pentru tine iti urez sa nu mai ai nici o problema de acum incolo si sa te bucuri intr-adevar de perioada asta minunata.

Fetelor, am mai discutat noi de faza cu prioritatea pentru gravide in tara asta, toata lumea este nesimtita si nu ii intereseaza deloc. In afara de faza de la analize, nimeni pana azi nu mi-a dat locul in autobuzul 104, care este cred ca cel mai aglomerat din Bucuresti. Si nu pentru ca ma dor picioarele ar fi normal sa faca gestul asta, ci pentru ca sunt expusa permanent la lovituri. Abia azi dimineata mi s-a intamplat si sunt inca socata - s-a ridicat un tinerel si m-a rugat frumos sa stau in locul lui. Si doar ce urcasem in autobuz! Deci mai exista si exceptii.

Ingerasu, de dragul simetriei si ordinii, poti sa imi pui si mie un bebelus dintr-ala miscator in lista viitoare? Ca am vazut ca toate mamicile cu nume de bebelusi au si numai eu nu. Merci mult.

Andrutza si bebelusa
20+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Irina, odihna placuta !

Rachel, ma bucur de vestile tale bune, sper ca ai scapat de ce a fost mai greu... si eu dorm mult, pic la 10 seara si de abia ma pot trezi la 8 dimineata. A, bine ma mai trezesc in toiul noptii pentu cate o vizita la toaleta, ca am impresia ca bebele meu s-a intors si isi face de cap cu oganele mele interne, adica joaca cu vezica mea....

Lali si licuriciul ei 21+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dragele mele, sunt super suparata!! am fost la mine la RU si am spus ca vreau sa-mi fac cerere de scurtare a programului de lucru de la 8 la 6 ore asa cum multe dintre voi a facut-o. Iar mie mi s-a spus ca nu se poate pt ca nu avem medic de medicina muncii care sa vize cererea, asa ca ei nu ma pot ajuta in acest sens. Seful meu este bine merci in concediu 2 saptamani si nu am cui sa ma plang.

ixxi si piersicuta 16+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la si
Vizitele mele dese la toaleta sunt normale, pt ca analizele sunt bune, ca de altfel si lesinul (oboseala, hidratare insuficienta)-mi-a fost recomandat sa iau cm dar nu pot din pacate (mai sunt inca destule de rezolvat la servici). Marti am intalnire cu BB, sunt asa nerabdatoare!!! Sper sa fie Rares!!! Sa-l faca tatifotbalist!
Si mie mi se umfla picioarele, si asta inca de la inceputul sarcinii. Ce ma sperie in ultima vreme era faptul ca ma trezeam cu mainile amortite si fara putere desi nu dorm pe mana. Acum vad ca nu sunt singura si ca e ceva obisnuit in sarcina.
Gabiu, inca nu am fost la Gilorteanu, de fapt am fost azi dim pe acolo si am vazut ca e in concediu pana pe 03.09, asa ca o sa merg marti de dim si te anunt imediat cum e.
Ce mi s-a parut ciudat: trimiterea pt eco mi-a dat-o medicul de fam. Asa se procedeaza??

Pupici
Mirela si greierasul 22+

Mergi la inceput