CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nu vreau sa va dezamagesc dar tocmai s-a facut publicitate negativa acestor aparate ABTronic, era o prezentare in care mai multe persoane se plangeau ca nu a dat rezultate...si eu l-am folosit inainte si l-am abandonat, deoarece rezultatele au fost nule !!!

Cristina & Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by khristin

Nu vreau sa va dezamagesc dar tocmai s-a facut publicitate negativa acestor aparate ABTronic, era o prezentare in care mai multe persoane se plangeau ca nu a dat rezultate...si eu l-am folosit inainte si l-am abandonat, deoarece rezultatele au fost nule !!!

Cristina & Yasmine

Nu ma dezamagesti, ma gandeam doar ca (pardon de cacofonie)costa o carca de bani si ma-ntrebam daca merita sa "fac frumos" pe langa husband sa contribuie si el la fericirea familiei

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Sa va spun si eu ceva interesant.Am citit in formula-as ca daca bei un pahar suc de telina pe zi,taie apetitul,favorizeaza eliminarea apei din tesuturi si accelereaza tranzitul intestinal.Se bea inainte de masa principala(masa la care mancati cel mai mult)si este o metoda miraculoasa de reglare a greutatii.
Eu tocmai am inceput sa beau(de ieri)are gust nu tocmai placut dar sper da rezist macar o luna.
Mai multe amanunte la adresa: http://www.formula-as.ro/438as/formax.html acolo gasiti si alte informatii utile si despre sucul de morcovi si sfecla rosie si la ce sunt ele bune.

DE LA LIVIA CUCHRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Dragutele mele,

Cum stati cu cura de slabire?
Va rog frumos, cele care ati cumparat cartile recomandate de Otilia, dati-ne si nou mai multe detalii. Adica spuneti concret: "eu asta am inteles ca trebuie sa mananc si asta nu. Eu fac asta." Etc.....
Pentru cele care spun ca sunt lipsite de vointa si nu pot sa se abtina sa manace ceva, ma gandeam ca ar putea sa scrie pe forum ce au mancat cu o zi inainte, ca poate acest lucru o sa le determine sa reziste incetul cu incetul tentatiilor. Nu stiu daca este cea mai buna idee.
Si eu vreau sa slabesc vreo 4-5 kg, nu ca as arata prea rau, dar in general sunt o perfectionista si chiar nu-mi place surplusul de pe coapse. Stiu ca gimnastica sustinuta m-ar ajuta si voi urmari sa fiu consecventa, dar ma intereseaza si dietele pe care le aplicati voi.
Am 1.60 si 54-55kg.
Eu mi-am propus sa rezist tentatiilor si astfel sa-mi intaresc vointa care ma poate ajuta si in intreprinderea altor actiuni.
Exemplu: Am in birou o bucata de ciocolata, pe care o vad de fiecare data cand trag sertarul, dar de fiecare data imi spun ca vreau sa arat perfect si o las acolo. Sta de vreo luna in sertar.
Am lasat la vedere in bucatarie o jumatate de cozonac olandez, primit de la cineva(nici nu se compara cu cozonacul romanesc), de care oricum nu se atinge nimeni ca este mult prea dulce, iar sa se strice, nici o sansa, la cate E-uri are. Desi ma tenteaza uneori sa rup o bucatica, imi aduc amintesc de fiecare data ce imi doresc.
Inainte imi si lipisem un biletel pe frigider si altul pe calculator: REZIST TUTUROR TENTATIILOR si ma refeream si la cele alimentare si la Internetul plin de informatii interesante, dar care iti fura timpul.

Va pup si mult succes!
Camelia

PS. Tineti-ne la curent cu eforturile voastre si cu rezultatele.

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Draga Floare de colt, incerc sa ma abtin, citesc carti si articole , am pus acest subiect , dar e tare greu!
Eu lucrez in ture, 12/24, 24/48 si uneori nu stiu cand e noapte si cand e zi. Pana acum n-am gasit pe nimeni sa ma lamureasca cand trebuie sa mananc la programu' asta!!!
Azi am fost tare, tare amarata. Deprimarea m-a facut sa bag in mine destule. Nici nu mai stiu ce amestecatura am ingurghitat...
Problemele nu dispar de la o zi la alta, dar cum sa "disociem" problemele de mancare...?
??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

quote:
Originally posted by Floare de colt

Draga Rodica,

Te rog frumos sa nu mai fii deprimata. Pur si simplu nu iti poti permite asa ceva. Cand esti deprimata mananci fara ca macar sa iti dai seama cat si ce si in afara faptului ca apoi te simti rau din punct de vedere fizic, cand constientizezi cat ai mancat te afunzi si mai tare in acea stare.
Te-am vazut in fotografie. Esti minunata si stralucitoare alaturi de puiutii tai. Sunt sigura ca vei reusi sa-ti invingi si starile proaste si sa slabesti. Dar nu dispera si ia toate lucrurile sistematic. Stiu ca este foarte greu sa urmezi anumite diete si chiar sa manaci sanatos sau sa mai faci si alte lucruri pentru tine, mai ales cand lucrezi asa cum lucrezi tu si uneori te simti ca un robot care face in fiecare zi aceleasi lucruri si te simti depasita(eu trei zile pe saptamana plec dimineata si ajung la 10 seara acasa si am trecut si eu prin multe stari), dar nu te da batuta. Construieste-ti sugestii mentale. Lipeste-le undeva la vedere. Te vor ajuta mult pana mentalul tau va fi destul de puternic ca sa le sustina tot timpul.
Lipeste-ti pe frigider o hartiuta scrisa cu majuscule: SUNT SLABA, TANARA, FRUMOASA SI PERFECT ARMONIOASA. (poti sa gasesti si altceva mai potrivit) priveste aceasta hartie de cate ori poti si zambeste si inchipuie-te slaba si frumoasa si fericita si pe cei din jurul tau cum te admira pentru vointa ta puternica si pentru ca arati superb si acest lucru intregeste faptul ca esti o femeie minunata din toate punctele de vedere. Te va ajuta sa nu mai manaci fara sa constientizezi acest fapt si "sa scapi la mancare".
Daca ai vreo fotografie in costum de baie(sau chiar imbracata) in care nu-ti place cum arati, nu o tine chiar la vedere. Eventual uita-te la ea cand simti ca nu mai rezisti sa continui. Daca ai vreo fotografie in care aratai superb si asa vrei sa ajungi las-o in dormitor s-o vezi si seara cand te culci si dimineata cand te trezesti(sau in functie de turele tale)si fii sigura ca asa vei arata. Nu te indoi nici o clipa. Subconstientul tau va lucra pentru tine.
Nu iti face probleme daca nu slabesti imediat. Nici nu ar fi sanatos. Probabil in primul rand ar trebui sa iti schimbi modul de viata si chiar modul de a gandi. Incepe cu lucruri simple. Bea dimineata si seara un pahar cu apa in care pui o lingura de otet de mere si o lingurita de miere(vezi ca a fost data reteta). Cand faci dus dimineata si seara maseaza-te cu un burete lufa si fa dusuri alternative(cald- rece)Vezi ca la subiectul"Lipsa de vointa" a postat osna un mesaj cu indicatii foarte bune. Daca citesti mesajele de aici si cele de la acel subiect, tot mai gasesti cate ceva care ar putea sa se potriveasca chiar si programului tau. Nu manca fructe mai devreme de 2-3 ore dupa masa. Incearca cu salate si cu legume fierte sau cu orez si sigur nu o sa-ti fie foame. Daca poti renunta la paine si la dulciuri ca nu este foarte greu. Ai sa vezi ca destul de repede te vei obisnui cu acest mod de viata si nu vei mai putea face altfel.
Chiar daca nu ai timp, inainte de culcare aseaza-te pe podea si fa cateva abdomene. Si 10 daca faci tot este ceva, oricum te vei simti mai bine.
Mult succes si mergi inainte ca vei reusi.
Ai sa vezi ca si atitudinea ta mentala si modul in care vezi viata se vor schimba si vei fii mult mai optimista si mai fericita si chiar vei reusi sa-i molipsesti si pe cei din jur.

Te pup cu drag,
Camelia

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Draga "Floare de colt" , Camelia, iti multumesc pentru cuvintele din suflet pe care mi le-ai transmis.
Exact de ce aveam nevoie!
Poate ca de asta cam dam gres, sau spunem ca n-avem vointa, pentru ca la un moment dat uitam pentru ce luptam....si este nevoie de prieteni adevarati care cu intelepciune si dragoste sa ne indrume pasii. MULTUMESC!
Citesc toate sau aproape toate subiectele din forum... am citit si "lipsa de vointa" si iau masuri ....ACUM!!!
Azi am constatat ca am 1/2 kg mai putin!!! Merg inainte si ma mai cantaresc si saptamana viitoare, nu mai devreme ....
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Uite ca si eu intentionez sa ma pun serios pe slabit!Cind am vazut dupa sarbatori c-a MAI sarit acul la cintar cu 5 kile fara sa simt macar..Eu am avantajul ca si sotul meu e pus pe fapte mari,n-o sa mai fiu nevoita sa gatesc pt.el si deci dispare o mare parte din tentatii si-n 2 oricum e mai usor.Inca nu m-am fixat pe o dieta,pt.c-as vrea sa fie ceva de "cursa lunga".Imi trimite mama cartulia cu "metoda Montignac" si-atunci o sa ma hotarasc daca e de mine sau nu,pt.ca si eu(noi) stau destul de prost la capitolul vointa Deocamdata am inceput sa maninc mai putin,renunt la masa dupa ora 18-19,la dulciuri,piine,fainoase,grasimi si sucuri indulcite si fac in fiecare zi cite juma de ora de abdomene,flotari si ceva greutati.In vreo 5 zile s-a dus 1 kil jumate.In plus de saptamina viitoare ne facem amindoi abonament la o sala de fitness unde pe linga aparate,greutati si diverse clase (cardio,yoga,aerobic,steper,pilate) beneficiem si de piscina,jacuzzi si sauna.Viitorul suna bine ...dar inca nu ma bucur inaite de-a vedea cit "ne tine"elanul...
Zilele astea am tot cautat regimuri de slabire pe net si mi le-am salvat sa le printez;daca sunteti interesate,iata linkul:

http://briefcase.yahoo.com/bc/vevemic/lst?&.dir=/My+Documents/diete&.src=bc&.begin=9999&.view=l&.order=&.done=http%3a//briefcase.yahoo.com/bc/vevemic/lst%3f%26.dir=/My%2bDocuments/diete%26.src=bc%26.view=l

si succes tuturor!!!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu sint in toiul unei diete -post-sarbatori; e aceeasi pe care ama tinut-o si in august si am reusit sa dau jos 8 kg in 2 saptamini; v-o mai scriu o data:
ziua 1 paste cu brinza
ziua 2, 3 ,4 cartofi fierti;
ziua 5, 6, 7 orez fiert;
ziua 8 salate si iaurt degresat
ziua 9, 10, 11 piept de pui la cuptor sau fiert
ziua 12, 13, 14 carne de viat la cuptor sau fiarta
ziua 15 chiftele

puteti minca orice cantitate, fara sare, cu putina vegeta sau sos de rosii; beti cit mai multa limonada din zeama de lamiie fara zahar;
dupa regim am revenit la stilul haotic si prea putin rezonabil,a mincat cam multe dulciuri si in 5 luni , inclusiv sarbatori de iarna!! am reusit sa pun la loc 4 kg, asa ca am luat-o de cla capat; dupa prima saptamina am dat jos 3 kg, sper sa mai dau tot atitea si saptamina viitoare si apoi sa fiu in stare sa ma controlez si sa ma abtin de la "viciul" meu...si sa fac si ceva mai mult sport!
pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

draga iris,dieta ta nu pare deloc greu de tinut dar ma intreb daca kilogramele date asa usor jos(8 in 2 saptamini)nu se vor depune la fel de repede la loc.si eu am slabit vreo 10kg dar intr-un timp mult mai indelungat.in toate materialele pe care le-am citit despre curele de slabit se spune ca este bine ca dietele fulger sa se tina pentru 2-3 kg iar cele pentru mai mult sa se faca intr-un interval mai mare de timp.eu am reusit sa ma mentin cu cele 10kg date jos vreo 4 ani de zile dar acum de cind sunt in germania am devenit dependenta de ciocolata si am vazut ca iar au inceput sa se adune kg.
svetlana

Mergi la inceput