CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 7
Rodica spune:
Ia uitati ce-am gasit!:
http://www.planetafitness.go.ro/arhiva/martie02/antrenament.html
Dana M. spune:
Io mi-s cea cu LIPSA DE VOINTA ! Si ca sa ma torturez si aici, ia ziceti cum e cu ABTronic-ul? Face banii? Presupunand ca-l folosesti cum trebuie....
Succes celor care s-au apucat deja de vreun regim!
Otilia: regimul disociat e minunat, pot renunta la paine (pe bune!), dar, Doamne, orezul e unul din alimentele mele preferate, mi-ar fi aproape imposibil sa renunt!
Dana M. si Raluca
Camelia spune:
"Teroristelor!" ca de cand am vazut subiectul asta nu mai am liniste! Vreau si eu sa slabesc dar nu-mi plac dietele si la sport sunt antitalent. Eu vreau sa mananc cat vreau ce vreau si cand vreau! Si sa slabesc! Se pare ca nu-i chiar imposibil.Ia cititi aici: http://www.formula-as.ro/540as/index.html
Ei? Ce ziceti de asta?
Otilia spune:
Dana, si orezul si piinea sunt permise, cu conditia sa fie complete( din orez sau griu nerafinat) si sa nu le maninci asociate cu grasimi.
De exemplu, orez cu rosii si ceapa, piine integrala cu salata (de rosii sau orice alte legume), paste complete cu sos de rosii + usturoi (fara unt sau parmezan)...
Iar aceste alimente glucimice este bine sa fie consumate in prima parte a zilei, in nici un caz seara.
Exista si un jambon cu 0% grasimi... si fromage blanc 0%...
@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
Veve spune:
Daaa,Camelia!Asa metoda vreau si eu!Chiar o s-o pun in practica imediat!Sper sa nu te superi,dar linkul tau duce la pagina principala si-am cautat vreo 10 minute pin-am dat de regim,asa ca mai bag si eu un link...
http://www.formula-as.ro/540as/frumusete.html
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
katty spune:
Ari, se poate sari peste ziua a 6-a, cea de oua, o poti ilocui cu lactate sau carne, ce-ti place mai mult. Oricum e o reteta usor de tinut!!! Succes. Chiar daca o tii doar 3-4 zile, tot se simte!
Catalina+Andrei(bb-5L1/2)
Camelia spune:
Ups, scuze pentru link-ul gresit! Cred ca de la vitamina C mi se trage
quote:
Originally posted by Veve
Daaa,Camelia!Asa metoda vreau si eu!Chiar o s-o pun in practica imediat!Sper sa nu te superi,dar linkul tau duce la pagina principala si-am cautat vreo 10 minute pin-am dat de regim,asa ca mai bag si eu un link...
http://www.formula-as.ro/540as/frumusete.html
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
katty spune:
quote:
Originally posted by Dana M.
Io mi-s cea cu LIPSA DE VOINTA ! Si ca sa ma torturez si aici, ia ziceti cum e cu ABTronic-ul? Face banii? Presupunand ca-l folosesti cum trebuie....
Otilia: regimul disociat e minunat, pot renunta la paine (pe bune!), dar, Doamne, orezul e unul din alimentele mele preferate, mi-ar fi aproape imposibil sa renunt!
Dana M. si Raluca
Eu am folosit ABTronic aproape 3 saptamini zilnic (inainte de revelion) si am dat jos 4 cm in talie si 4 pe solduri. De la revelion incoace m-am oprit. Dar voi continua! Oricum foarte grasa nu eram, voiam sa elimin tesuturile depuse si care nu s-au dus inapoi dupa sarcina. Am reusit, pina acum cel putin. Dar tot mai am putin pina ajung la greutatea mea normala. Exista variante ABTronic mai ieftine si la Carrefour si pe net, la vanzari diverse. Succes!!
Camelia spune:
Iertati incultura... Ce-i aia ABTronic?
quote:
Originally posted by kattyquote:
Originally posted by Dana M.
Dana M. si Raluca
Eu am folosit ABTronic aproape 3 saptamini zilnic (inainte de revelion) si am dat jos 4 cm in talie si 4 pe solduri. De la revelion incoace m-am oprit. Dar voi continua! Oricum foarte grasa nu eram, voiam sa elimin tesuturile depuse si care nu s-au dus inapoi dupa sarcina. Am reusit, pina acum cel putin. Dar tot mai am putin pina ajung la greutatea mea normala. Exista variante ABTronic mai ieftine si la Carrefour si pe net, la vanzari diverse. Succes!!
Veve spune:
Nu sunt sigura si sper sa nu dau cu bita dar cred ca "abtronic" e aparatelul ala mic cu electozi pe care-i lipesti in dreptul muschilor"vizati" si-i contracta prin impulsuri electrice foarte slabe...Asa e?Chiar da rezultate???