CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 5
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Rodica
Sofie, bun bancu' (ala cu 25 de flotari!!! hahaha) si eu am 1 etaj pe care-l urc de n ori si am 1,56m / 68 kg...si etc...
Otilia, am luat doar prima carte si m-am ingrozit de ce-am citit( reactiile care au loc in organism atunci cand mananci fructe dupa o masa cu carne!)
Otilia e mai simplu de scris/retinut decat Monti....
UN AN NOU ASA CUM VI-L DORITI!
Mda, aia chiar ca mi-a ramas si mie in minte si m-am lecuit de "fructul de dupa masa"
Cristina
Adela P spune:
quote:
Originally posted by Sofie
[green][font=Comic Sans MS]> Preliminarii:
> - incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii
> - incercarea de a gasi punctul G 92 calorii>
> Pozitzii:
> - misionarul 12 calorii
> - 69 culcat 78 calorii
> - 69 in picioare 112 calorii
> - roaba 216 calorii
> - pe la spate 326 calorii
> - candelabru italian 912 calorii
>
Mai Sofie, da' cum e candelabrul ala italian ca ma facusi curioasa...
Adela
Gaby spune:
BINE CA AM INTRAT CA TARE MA MAI INTERESEAZA SUBIECTUL....DAR NU PREA AM INTELES ..BUN CHESTIA AIA SE CUMPARA....CACI AM INTRAT PE SITE...NU SE PUNE PROBLEMA SA O CUMPAR....APOI VORBITI DE O CARTE ....CE CARTE IN ROMANA AI CUMPARAT RODICA?
POATE SA-MI EXPLICE CINEVA FOARTE DETALIAT CE SI CUM PAPA...CE CARTE A CUMPARAT ...SA FIE IN LIMBA MEA DE BASTINA VA ROG...!
SERIOS VORBIND SUNT DISPERATA ....NU MAI POT SLABI... VA ROG LUMINATI-MA CA TARE AS VREA SA SLABESC SI EU 8 KG IN 2 LUNI CUM A FACUT OTILIA
CUM SE NUMESTE CARTEA TRADUSA IN ROMANA SI CAT COSTA?
MULTUMESC
GABY SI RAZVAN
Rodica spune:
Cartea se numeste
MA HRANESC DECI SLABESC -REGIMUL DISOCIAT de MICHEL MONTIGNAC, editura FORUM 2000 si am gasit-o la o taraba cu carti.
Poti incerca si la cei care vand carti vechi la Universitate.
Asta e prima carte in care iti explica principiile de functionare ale metodei si ce rol are fiecare element ingurghitat nu infulecat si iti da retete si meniuri.
DanaRosu spune:
Iata ca se baga-n seama si numarul unu de pe forum... La mine beleaua-i mare, pen' ca io toata ziua la berou maninc multa cafea cola si tigari (dimineata nu am mincat decit cind eram mica - si slaba - si in timpul sarcinii) iar seara bag la budihau tot ce prind. Si repede foc, pe deasupra... Intram la cura (luni) cu... tantan... 89 de kile... 1,76 m si un indice de 28 si...Va tin la curent...
Wish me luck!
Dana
Gaby spune:
Dana, in ce consta cura ta de slabire? faci si ceva sport....asta nu prea am inteles...ce sport faceti...daca faceti...
gaby si razvan
DanaRosu spune:
Cum spuneam la mine beleaua-i mare, nu numai legat de cele scrise in mesajul anterior.... Vointa e treaba foarte nasoala pentru mine... Regimurile la mine nu functioneaza si pace... Asa ca io mi-am facut un cocteil... care n-o sa va vina sa credeti a dat si rezultate... dar eram deja insarcinata si am revenit la proastele obiceiuri de dinainte (desi cred ca pt Ania ar fi fost mai bine sa continui cu regimul). In primul rind eu fac o saptamina de hai sa-i zic dezintoxicare (de care mai ales acu dupa sarbatori e nevoie mare) cu iaurturi (alea cu musli-s o minune) si fructe... iar dupa aia trecem pe... cite putin din fiecare (chiar si ciocolata) dar conteaza enorm ca e cite putin... si mai mult gratare salate si supe... Daca reusesc sa trec sa trec de prima luna... nici nu-mi mai trebuie nimic... Si-mi da si o stare tare buna, ca nu mai depind asa de tare de mincare... Asta e, eu nu am vointa de nici o culoare si degeaba imi impun eu regimul cu supa de varza... pentru ca la doua zile imi zic hai ce strica acum o bucatica de ciocolata... si dupa aia imi bag picioarele si-o halesc toata iar la urma bocesc si ma demoralizez cu totul si... gata cura... si uite asa ma trezesc in loc de kile lipsa cu ceva in plus... Pe linga asta merg mult pe jos si fac callanetics. Sint niste exercitii tare misto... eu le-am gasit acu vreo 3ani in Formula As si mi-am xeroxat o groaza de exemplare pe care le-am dosit prin varii locuri ca sa nu ramain in pana... Ah si am uitat am o luna de cind fac niste exercitii pentru sini dintr-o carte, pentru ca sarcina m-a paradit tare la acest capitol... Fost-ai lele, cind ai fost... Nu dau rezultate fantastice, dar oricum mi s-a mai ridicat... moralul...
Inca o data, cum spuneam... wish me luck
Dana
tinatache spune:
quote:
Originally posted by DanaRosu
Cum spuneam la mine beleaua-i mare,
Inca o data, cum spuneam... wish me luck
Dana
Good luck!
PS: inlocuieste cafeaua cu cofeina cu cea fara si deja e un lucru bun, de aia poti sa bei linistita. Si pune in ea zaharina in loc de zahar normal. Si daca tot mananci seara ia paine neagra ca e f satioasa si mananca goala. Poate in timp te scapi de obiceiul asta.
Un an nou fericit!
Cristina
Rodica spune:
Dana,
Am tinut acum trei ani, dupa al doi-lea copil, cura de slabire cu Herbalife.
Ce am retinut in afara de prafurile care erau foarte scumpe, si pe care le-am luat numai o luna, au fost urmatoarele:
1) un tabel (pe care il mai am si acum), care contine: data, Kg, dimensiunile in cm la data respectiva :circumferinta bust, talie, sold, coapsa, gamba, brat. Dimensiunile si greutatea se iau saptamanal dimineata.
2) masa la ore fixe si nu mai devreme de 4 ore una de alta. (am stat cu ochii pe ceas)
3) inainte de masa cu o jumatate de ora doua pahare cu apa si doua tablete de spirulina. Dupa masa nu se mai bea apa.
Restul cu ultima masa inainte de ora 1900.....etc
Am mai facut si o poza in costum de baie inainte de a incepe cura, si cand vroiam sa ma las, ma uitam la poza si-mi aminteam de ce ma chinui....
DanaRosu spune:
Spirulina intentionez sa iau si eu de luni. Si capsule cu otet de mere. Poza dezastruoasa in costum de baie am de la mare, e drept eram si gravida in 5 luni, dar nu conteaza... abia ma sperii mai tare!!! I-am promis sotului meu ca la anu ma duc cu Ania la mare si le zic la golanii de pe plaja ca io nu-s mama ci bona...
Dana