CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, bine ati adoptat metoda Montignac (si nu metoda Otilia, cum zice Rodica )

O sa vedeti daca va tineti de ea ce rezultate frumoase o sa aveti, si asta destul de repede... Faza 1 dureaza, in functie de fiecare persoana in parte, intre o luna si 3 luni...

Metoda adoptata este excelenta si veti constata inca din primele zile cum se va ameliora considerabil digestia si forma generala!

Dar mai intii trebuie sa intelegeti bine care este mecanismul...
Ce carte ati cumparat? Cea in care se explica detaliat in ce consta metoda sau cea cu retete?

Eu am pus deja 3 retete delicioase aici, pe forumul "La bucatarie":

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3100

Poate mai puneti si voi citeva retete, mai ales daca exista cartea tradusa-gata in româna!!!

Succes, fetelor, tineti-ne la curent cu progresele facute!!!

UN AN NOU FERICIT!!!
@+...

Otilia & La Adelita (in curind 6 luni...)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Cristina, de fapt observatia nu era pentru tine sau pentru celelalte fete, era pentru mine . Ca eu de cind am venit in DE (un an jumate) in fiecare saptamina spun "de luni ma apuc de invatat germana". Si mereu gasesc ceva mult mai important de facut (cum ar fi curatenie, cumparaturi, calcat rufe) si amin invatatul. Acu nu pot sa zic ca pe 1 ian. ma apuc de treaba, ca poate nu ma tin de cuvint.. dar totusi mai sper sa incep intr-o buna zi si sa ma tin de carte. Asa ca vreau sa-mi dai putin din vointa ta.
PS Pe celelalte fete nu le cunosc, dar pe tine da si ma tot intreb oare de ce vrei sa slabesti? Mie mi se pare ca esti foarte draguta si-ti sta bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Livia, multumesc, esti o draguta... problema e ca imediat dupa nastere imi veneau binisor hainele de dinainte, insa acuma sunt cam ... pocnesc! Lasa ca invatam noi amandoua nenorocita asta de germana.
Otilia, eu am luat o carte in care se explica mecanismul, "ce" nu se amesteca cu "care", e prima carte pe care ai mentionat-o tu :Je mange donc je maigris... et je reste mince ! -- de Michel Montignac
e in germana si nu inteleg chiar toate ingredientele, de unele nu am auzit niciodata, ma refer la tot felul de legume, dar ma dezmeticesc eu. Cel mai mult imi place ca nu te pune sa flamazesti ca eu fac urat la foame (Andra imi seamana!). Chestii de genul: inlocuieste uleiul de floarea soarelui cu cel de masline, sau branza sa fie de vaci si "pura" , nu mi se par imposibile. Tb sa ma aprovizionez si apoi "go for it" (cum ar spune "cineva").
Cam atat, multumim pt retete, trecem la treaba acusica! Pupici si distractie placuta diseara!

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Da, ulei de masline si grasime de gisca... Se pare ca fac sa scada colesterolul!!! In + grasimea de gisca da un gust la mincare...

O sa mai descoperi si alte smecherii, de genul:
In sosuri sau in supe, in loc de faina pentru "ingrosat" sa pui... praf de ciuperci deshidratate! Are acelasi efect de "ingrosare" dar are un indice glucimic foarte mic.

Pacostea mare e ca nu gasim de-a gata toate astea!!!
Tu ai noroc, ca in Germania gasesti mai multe decit aici.
Eu cind m-am apucat de Montignac eram in Germania, si era foarte simplu, gaseam la supermarket frisca fara zahar, cappuccino diät, ciocolata diät... Ce vremuri!!!
Francezii parca sunt picati in cap, pun zahar in toate!!!
Si daca incep eu sa fabric frisca acasa in fiecare zi... si ciocolata etc... Pai altceva nu mai fac, decit sa stau in bucatarie de dimineata pina seara si sa gatesc... ca sa slabesc
Ar zice lumea ca sunt nebuna!!!

Va pupam mult de tot si va uram tuturor

UN AN NOU 2003 EXCELENT!!!
LA MULTI ANI!!!

si petrecere frumoasa diseara!!!

UN AN NOU FERICIT!!!
@+...

Otilia & La Adelita (in curind 6 luni...)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Fetelor, mai aveti rabdare 1 zi !!
La Multi Ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

otilia,

toate bunatatile diät de care vorbesti sunt la fel de prapastioase ca si cele normale, sunt recomandate diabeticilor( nu contin zahar sau grasimi in cant.exagerate), insa daca te uiti la calorii!!

asa ca, mai bine colindam printre raioanele cu alimente de genul 0,1 grasime, bleah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

ma, da' voi proverbu "grasa si frumoasa si (eventual) devremeacasa" natz auzit? :)))))
io tot zic acia si nu maude nemenea......

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Fetelor, pentru ca mi s-a facut mila de voi sa va vad cum va chinuiti cu retete culinare de slabit, am cautat pe net si uite ce-am gasit: metode Ssuuuuper de ardere a caloriilor, atit la femei, cit si la barbati ...acu' in functie de posibilitati, alegeti si voi ce vi se potriveste ... subliniez ca puteti minca orice, oricind si oricit ...
In ceea ce ma priveste, nu stiu ce sa va zic, eu maninc orice am chef si oricind, nu in cantitati industriale si nu maninc piine decit in sandwich-uri, fac 25 de abdomene si 25 de flotari pe zi, urc si cobor scarile de n ori pe zi (casa mea are doua etaje...si am scos usitele protectoare de la scari pentru Sara, asa ca ...exercitiu din plin!!!)...si SEX, din ala adevarat, cu romantisme, luminari, vin rosu, blablabla ... am 1,64 si 54kg ...fara celulita, vergeturi si alte linii!

Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea
> de
> energie consumata in timpul unei partide de sex:

> Dezbracarea (ei):
> - cu consimtzamantul ei 12 calorii
> - fara consimtzamantul ei 187 calorii
>
> Desfacerea sutienului:
> - cu amandoua mainile 8 calorii
> - cu o singura mana 12 calorii
> - cu dintzii 85 calorii
>
> Punerea prezervativului:
> - cu erectie 6 calorii
> - fara erectie 315 calorii
>
> Preliminarii:
> - incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii
> - incercarea de a gasi punctul G 92 calorii>
> Pozitzii:
> - misionarul 12 calorii
> - 69 culcat 78 calorii
> - 69 in picioare 112 calorii
> - roaba 216 calorii
> - pe la spate 326 calorii
> - candelabru italian 912 calorii
>
> Atingerea orgasmului:
> - adevarat 112 calorii
> - fals 315 calorii
>
> Dupa orgasm:
> - stat in pat 18 calorii
> - ridicare imediata 36 calorii
> - incercarea de a-i explica de ce v-ati ridicat imediat 816
> calorii
>
> Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
> - 20 - 29 de ani 36 calorii
> - 30 - 39 de ani 80 calorii
> - 40 - 49 de ani 124 calorii
> - 50 - 59 de ani 972 calorii
> - 60 - 69 de ani 2916 calorii
> - peste 70 de ani ? (cercetarile continua)
>
> Imbracatul de dupa act:
> - cu calm 32 calorii
> - in graba 98 calorii
> - cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
> - cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
> - cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii.
>

LA MULTI ANI !

ps
pentru cele care ati mai citit gluma, am "cenzurat-o" putin, pentru ca mai continea si 'elemente atacatoare la pudicitate' (pozitii) ... sper ca intelegeti......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by Sofie

> Imbracatul de dupa act:
> - cu calm 32 calorii
> - in graba 98 calorii
> - cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
> - cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
> - cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii.

nu e drept !!! tot ei, nesuferitii au castig de cauza !!! cum adica, cu sotia la usa 9815 calorii, iar cu sotul la usa numai 3415 ?!

La Multi Ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Sofie, bun bancu' (ala cu 25 de flotari!!! hahaha) si eu am 1 etaj pe care-l urc de n ori si am 1,56m / 68 kg...si etc...

Otilia, am luat doar prima carte si m-am ingrozit de ce-am citit( reactiile care au loc in organism atunci cand mananci fructe dupa o masa cu carne!)
Otilia e mai simplu de scris/retinut decat Monti....

UN AN NOU ASA CUM VI-L DORITI!

Mergi la inceput