Atena 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ce se mai aude de Daniela Sofronie ?! ...ce a facut la individual?

Claudelu unde esti??? asteptam vesti bune ...plizzzz

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Elena, uite-te pe NBC la ora asta la tine ar trebui sa dea concursul.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Ce se mai aude de Daniela Sofronie ?! ...ce a facut la individual?

Claudelu unde esti??? asteptam vesti bune ...plizzzz

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Elena, din pacate vestile nu sunt bune...Dana Sofronie a obtinut locul 5, in fata au fost americcanca Paterson, Svetlana Khorkina, Nan, Povlova si apoi Danuta noastra...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

mi se pare mie sau arbitrii de la diverse discipline favorizeaza americanii??? vezi gimnastica la baieti si inotul!!! Hamm ala cade peste masa arbitrilor si ia medalia la individual compus ?????? (gimnastica baieti)
apoi un inotator la 200 m este descalificat, al nostru aproape era cu medalia de argint de gat si in culise (vestiare) l-au recalificat si ia aurul???
CE-i asta fratilor ???
Oana si Ana (25 oct. 2002)
PS Nu stiu daca si pe voi, dar pe mine Horkina ma enerveaza la maximum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nici eu n-o mai sufar pe Khorkina. Inainte imi placea, dar acum ma enerveaza la culme. Mamaia aia nu mai pleaca odata acasa? Sa mai lase loc si altora? Cat despre concurs mie mi se pare ca au depunctat-o rau pe Daniela. Adica de ce i-au dat la barna 9.300 si ceva (chiar daca nota de plecare a fost din 9.70) cand ea n-a avut decat o ezitare? Si la sol la fel. Parerea mea e ca la sol merita un 9.600, dar daca lua atat ameninta podiumul si le strica astora socotelile.
Parerea mea e ca pentru multe titluri olimpice americane s-au dat bani grei in culise. Pai credeti ca la Sidney, daca Andreea Raducan era americanca i se mai retragea medalia? Aiurea! Si apropo de Andreea Raducan, mi-a placut tare mult modul in care comenteaza intrecerile la gimnastica (cine a urmarit transmisiunea TVR stie). Bravo ei si bravo tuturor romanilor de la olimpiada! Sunt mandra de TOTI!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

E pur si simplu penibil cum i s-a retras medalia si apoi (la presiunile delegatiei americane ) si s-a dat medalia inapoi. Vai, oare pana unde pot ajunge???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pe mine m-a enervat in special americanca de pe locul 1 la individual compus. In ceea ce o priveste pe Khorkina, a devenit o superficiala. E clar ca e o legenda, si se bazeaza pe nume.

Pacat ca Oana Ban nu a concurat aseara, zic eu ca aveam o sansa. Dar eu nu inteleg de ce nu s-a calificat Catalina Ponor? Mie mi se pare pe de parte cea mai buna dintre gimnastele romance.

In prvinta arbitrajului pro amercani, sunt de acord. De vede de la posta ca sunt favoriti.
Mai mult decat atat, si televiziunea elena e tot timpul cu obiectivul pe americani. "Desteptul" de regizor prefera sa ne arate americance stand, sau asteptand nota, in timp ce romancele lucrau la barna. E penibil!

Alt exemplu este ceea ce s-a intamplat ieri la inot cu Razvan Florea, ceva de genul " uite argintul, nu-i argintul, multumeste-te cu bronzul". Din moment ce americanul sosit primul a fost pe buna dreptate descalificat ( dovada fiind aratat la tv), cum este posibil ca peste 10 minute sa fie recalificat si sa i se reacorde medalia de aur?

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Dar eu nu inteleg de ce nu s-a calificat Catalina Ponor? Mie mi se pare pe de parte cea mai buna dintre gimnastele romance.

Din cate am inteles eu, Catalina nu are exercitiu la paralele, si de aceea nu s-a calificat pentru individual-compus. Intr-un interviu din presa scrisa zicea ca vrea sa munceasca mai mult la paralele de acum incolo.
Dupa parerea mea, Dana si-a facut datoria cu varfi si indesat si cred ca la finalele pe aparate vom avea mai mult succes. Eu imi doresc sa "radem" tot aurul si sa le dam peste nas americanilor!!!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

clar daca era vorba de o alta nationalitate sigur in urma contestatiei nu se revenea la medalie ,dar de nu suntem americani

RAMONA& PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu sper sa radem tot, sa le dovedim ca noi detinem suprematia.
Nu stiu daca va amintiti finala pe echipe, cand romancele au concurat la sol. Ati observat fetele americancelor? Ei bine, fetele alea vreau sa le mai vad odata, si asta la finala pe echipe.

Sa fie clar, americancele nu au pic de gratie, sunt greoaie, in schimb mizeaza pe spectaculozitate.

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput