Atena 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bravo Sofronie!
Din pacate, nu am luat nici bronzul, dar asta e, noi oricum stim ca avem niste gimnaste de exceptie!
Rayuela, ai dreptate, Svetlana a fost buna, merita mai mult decit nota obtinuta, dar si exercitiul lui Patterson mi s-a parut foarte bun, consider ca de data asta si-a meritat nota...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Bravo Sofronie!Felicitari!
Nu stiu ce parere aveti voi..dar mie mi s-au parut trase de par notele,pentru ca cineva acolo sus sa urce pe podium..rusoaica a fost foarte buna si totusi a luat nota slaba la sol..ceva putred in Atena!
Sint dezamagita

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Elena, cine a fost buna???Gloaba aia, zbarcita aia???HHHHUUU!!!
N-ati vazut cat s-a asteptat ca sa i se de-a note urateniei???S-a vrut sa castige ea medalia de aur, dar americanca a fost mult peste ea, ma refer la valoare!!!
N-au bagat-o pe Catalina Ponor pentru ca nu a avut destul punctaj...nu s-a calificat la individual si regula e doar 2 reprezentante dintr-o tara

BRAVO DANA!!! BRAVO DANA!!! AI fost extraordinara!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Extras din Ev. Zilei de miine, 20.8.2004:
"...parintii Catalinei (Ponor) ne-au spus ca nu vor desface nici macar sticla cu sampanie pregatita de mult. Vor astepta ca fiica lor sa evolueze si in probele individuale de luni seara si abia apoi isi vor risipi toate emotiile."

"Acum, de la Monica Rosu se asteapta o noua performanta: o medalie, daca se poate cea de aur, la sarituri, aparatul ei favorit. Corneliu Agop, care a baut sampanie si s-a bucurat impreuna cu intreaga familie de succesul de la Atena, crede ca Monica nu va dezamagi.
Si Geta Rosu nutreste aceeasi speranta, desi aproape se teme sa spuna ceva: “Am emotii pentru duminica. In sufletul meu, stiu ca o sa reuseasca. Dar mai bine nu spun asta”.

Io nu mai inteleg nimic, mai avem si duminica, si luni concurs? Pai nu in seara asta au fost individualele??

dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ce am facut la gimnastica? Eu am fost corupta de prieteni la o br si nu am vazut :(( Povestiti sa inteleg shi io!

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

N-are nimic, pupici la fete oricum!
Hai Romania!!!!!!!!!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sampanie scrie pe noi !
Vroiam sa scriu aici ca Razvan Florea are argintul la inot, dar la premiere am vazut ca trebuie sa schimb culoarea medaliei cu bronzul. Oricum, este prima medalie olimpica la inot baieti !
Bravo, bravo, bravo !

Revenind la treaba cu medaliile, dupa concurs, inotatorul american a fost descalificat pentru o greseala de tehnica. Evident, s-a format o comisie de apel care, luand in considerare steagul sub care concura respectivul, a „reanalizat” cazul si... aurul a revenit americanului.

Mai trebuie sa spunem ceva ?
Rusine, rusine, rusine.
Nu americanilor, ei au incercat normal (ma rog, anormal) sa il ajute pe sportivul lor, ci arbitrilor care au jurat ca vor fi cinstiti (tineti minte juramantul de la festivitatea de inceput ???) si acum se prostitueaza. Si la inot, si la gimnastica baieti, si mai stiu eu unde... pacat, caci aceasta atitudine aduce prejudicii atat americanilor, cat si Olimpiadei si sportului in general, dand impresia ca nu prea conteaza regulamentele si pregatirea sportivilor, ci tara din care fac ei parte.

Cum sunt convinsa ca se vor gasi unii care sa spuna ca nu e treaba mea, voi preciza ca nu este o atitudine antiamericana, ci una care tine de sportivitate, caci in urma cu ceva timp criticam la fel pe rusi (tineti minte marsaviile de la gimnastica fete acum cativa ani ?) sau pe arbitrul acela elvetian la fotbal. Si chiar pe arbitrii romani manjiti in campionat ii critic (nu tine de Atena, dar cum eram la capitolul cu critica... ) !!!

Desi am vrut sa postez mai repede acest mesaj, nu a mers netul, asa ca am prilejul sa felicit pe gimnasta americana care a luat medalia de aur la individual compus. Pacat de Khorkina caci se pare ca era ultima ei Olimpiada si a ratat si acest individual compus. Asta nu o sa convina celor care se pregateau deja sa ma critice, dar daca a muncit si a fost cinstit, conteaza ca sportivul e din US, Rusia sau Papua ???

Sa fiti iubiti !

Voi incheia aici.
Bravo Romania !
Bravo Razvane !
Banut, iti tinem pumnii sa te faci bine, chiar daca o sa concurezi, chiar daca nu !

DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue13 spune:

azi a fost concursul individual compus - urmeaza finalele pe aparate (pe 21 si 22, parca)

Catalina Ponor n-a participat la individual compus pt ca ea nu are un exercitiu la paralele

Oricum , felicitari pentru Daniela Sofronie , si sa le tinem pumnii fetelor noastre la finalele pe aparate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Un baiat Razvan Florea a castigat bronz la inot 200m; prima medalie pentru inot baieti ever.
Hai sa nu fim feministe si sa-l pupam si pe el!
Bravo, Razvane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

Nu vreau sa spun decat atat:Bravo ROMANIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blue13

azi a fost concursul individual compus - urmeaza finalele pe aparate (pe 21 si 22, parca)

Catalina Ponor n-a participat la individual compus pt ca ea nu are un exercitiu la paralele

Oricum , felicitari pentru Daniela Sofronie , si sa le tinem pumnii fetelor noastre la finalele pe aparate

Blue, merci frumos de lamuriri , ca eram in ceata rau ...

dpn 25 aug

Mergi la inceput