Atena 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Da, si eu zic ca americancele nu sunt artiste. Pai cum ar putea fi ca se vede de la o posta ca-s indopate cu tot soiul de vitamine si de alte chestii? Pai daca una de la noi s-ar aseza in spatele unei americance, nu i s-ar vedea nici un fir de par macar. Alea-s mari rau pe langa ale noastre.
Am citit adineauri un articol in gazeta Sporturilor, si nu prea mi-a placut: http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=20660
Adica nu mi-au placut cuvinte de genul" DOAR locul 5", "lacrimi", "nervos". Eu zic ca lumea ar trebui sa inteleaga ca nici fetele noastre nu-s robotei de facut medalii de aur. Poate Dana a avut o zi mai slaba, desi parerea mea e ca a fost sever depunctata la sol si barna. In orice caz eu sunt mandra de ea.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
madutza spune:
Eu vreau sa spun: FELICITARI DANA SOFRONIE!!!! Sa fii a 5-a gimnasta in lume nu e putin pt. un COPIL de 16 ani. Cati dintre noi aveam la 16 ani taria de caracter si puterea de concentrare a acestor copilasi? Pt. cei care folosesc cuvine ca "doar locul 5" am o intrebare: ce au realizat pana acum? Au avut vacante pana la 16 ani? Aveau voie sa manance orice isi doreau?
Si totusi din articolul din gazeta sporturilor nu mi se pare normal comportamentul antrenorului Belu, consider ca tb. sa stea cu Dana sa ii ridice moralul. Va dati seama ce era in sufletul ei atunci?
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
lavi02 spune:
De acord, Dana merita felicitari. In afara de o greseala la barna si de ezitarea de la pirueta tripla de la sol (celelalte au facut-o doar dubla) a mers foarte bine.
Ce ma enerveaza la Horkina e ca mizeaza pe vedetism, isi speculeaza imaginea, zice de 100 de ori ca se retrage ca lumea sa zica, da, merita un final glorios si hopa mitica, iar apare.... bine ca n-a castigat ea. Totusi Carly a fost aseara cea mai buna.
Fetele americancelor cand romancele erau la sol - n-am sa le pot uita curand!
Si mie mi-a placut la nebunie de Andreea Raducan: naturala, nici o fita, isi spunea clar parearea si mai facea si cate o glumita. Foarte buna comentatoare. Spre deosebire de comentatoarea-ziarista de pe Eurosport care le vedea pe romance castigatoare inainte de sol. Cum poti sa zici asa ceva? Concursul se joaca pana la ultima evolutie de la ultimul aparat.
Romancele au prima nota in calificari la sarituri, barna si sol. Ce le dorim e sa mearga la fel de bine si in finala.
ana-oana spune:
i-am tinut pumnii cat am putut de strans Danei sofronie, mai8 ales ca e cea mai mica si era singurica printre americance si rusoiace (la un mom dat Andreea RAducan a zis ca nu au voie nici s-o incurajeze de pe margine)![]()
![]()
pentru arbitrii !!!
astept cu mare interes concursul pe aparate!!! poate le dam cu tifla, sa se sature, ca oricum fetele noastre sunt cele mai bune!!
Claudelu spune:
Acum citind articolul din Gazeta Sporturilor m-am cam infuriat putin....toata stima pentru cei doi antrenori ai echipei feminine de gimnastica, Belu si Bitang, care sunt 2 antrenori exceptionali, dar cu toate astea sunt mult prea duri cu aceste podoabe ale noastre...m-a enervat cand am citit ca Belu a vurt sa iasa afara inainte de incheierea concursului...Care e faza...Trebuie sa luam o medalie ca ei sa fie multumiti??? Minunea asta de Dana, este la prima participare la un concurs de o asemenea anvergura si a dat biata tot ce a fost mai bun, dar nu te pui asa usor cu monstri sacri ai gimnasticii...DANA, fruntea sus si lasa lacrimile!!!!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
babirusa spune:
Bravo fetelor!, au fost la inaltime. Si eu am reusit sa vad finala pe echipe pe eurosport ca nemtii desi au scris in program ca o sa fie pe Ard/Zdf au dat mai bine inot sau volei de plaja............... Si pe eurosport cand erau ale noastre mai mutau la baschet
. Am tot asteptat sa vad si premierea, dar ar fi fost deja prea mult.... Tinem pumnii in continuare. 
32 sapt.(papusica)
patisor spune:
asa este normal Svetlana participa de zece ani e si normal sa ai aiba experienta si nici emotii nu prea cred ca mai are deoarece este obisnuita cu atmosfera de concurs ( olimpiada ) pe cand pentru Danuta a fost prima ei experinta de acest fel. Asta a avut si putin ghinion dar n-are nimic o sa vedeti ca la finala pe aparate vom lua cateva medalii. Doamne ajuta ( sa vedem atunci ce comentarii vor mai aparea).
Ramona si Patricia

iren spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Am citit adineauri un articol in gazeta Sporturilor, si nu prea mi-a placut: http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=20660
Adica nu mi-au placut cuvinte de genul" DOAR locul 5", "lacrimi", "nervos". Eu zic ca lumea ar trebui sa inteleaga ca nici fetele noastre nu-s robotei de facut medalii de aur. Poate Dana a avut o zi mai slaba, desi parerea mea e ca a fost sever depunctata la sol si barna. In orice caz eu sunt mandra de ea.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Extras din Gaz.Sp.
"Belu a plecat nervos
Imediat cum a fost afișată nota Danei la sol, Belu și-a luat rucsacul și a vrut să părăsească sala. L-a oprit însă o voluntară care i-a explicat că nu poate ieși decît la terminarea întrecerii. Belu a așteptat și evoluția lui Carly Patterson, apoi l-a felicitat fugitiv pe antrenorul americancelor și a plecat din sală pe o ușă laterală. Sofronie a rămas cu asistenta medicală Margareta Turcu, dar cu ochii în lacrimi nu a putut acorda nici o declarație."
Belu asta e chiar ...din cale-afara, ca sa nu zic altceva... pe cuvintul meu, cum e posibil, mey, sa-ti iei jucariile si sa pleci, lasindu-ti gimnasta care a facut tot posibilul sa aiba o prestatie buna, singura, doar cu asistenta? Nu putea sa stea linga ea pina la sfirsit, sa fie linga ea si cu sufletul?? Saracuta...
Iren burticoasa
& Bogdanelu nazdravanu 
dpn 25 aug
dyana spune:
Dragele noastre gimnaste si dragi sportivi romani de la Atena,
Va iubeeeesc !!!!!!!!!!
Va multumim pentru bucuria care ne-ati facut-o, nu ne putem imagina cat ati muncit sa ajungeti acolo si la cate ati renuntat... !!!!!!!!
Diana