Urgent secretara+secretara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by joe

Si ne mai vaietam ca romanii nu se ajuta intre ei!
Cred ca urmatorul membru care va sti de vreun job - se va abtine sa mai faca anunt pe aici dupa experienta lui Razvan - nu conteaza ca poate asa ajuta pe cineva!

Total de acord cu tine! Intreba cineva de ce a pus anuntul aici. Pai sa iti spun eu de ce: pt ca zile la rand au aparut anunturi de genul: "HELP!! Ajutati-ma cu un job!" sau "Caut loc de munca" sau " Nu cunoasteti pe nimeni care are nevoie de cineva caci nu am bani de lapte pt bebe" etc. Eu nu inteleg de ce atata ranchiuna si atata negativism!!! La urma urmei nu s-a cerut asa cum vazusem intr-un mesaj de mai sus, vreo 5 facultati si ma stiu eu ce rezultate sau ani grei de experienta. La cerintele lui Razvan pot corespunde si 2 fete care au terminat doar un liceu si vor sa isi ajute familia cu ceva bani in plus sau doar sa isi faca bani de buzunar. Nu mi se pare o rusine sa lucrezi, mai rusinos mi se pare modul asta de judecata:" sunt o doamna , eu ma prezint doar la job-uri cu nume pompos si care aduc bani multi ".

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Intr-adevar joburile guvernamentale sau para-guvernamentale anunta salariul. La altele insa nu se anunta salariul si cind vii la interview cazi pe jos cind ti se spune ca ai 100 de responsabilitati si un salariu un pic mai mare decit a unui vinzator la aprozar. Insa tot aici e mai bine (sic) ! In Romania treaba cu joburile e denaturata rau de tot, oricum in Romania ori esti IT ori esti Nobody. Pacat !
Eu zic ca acest subiect va ateriza curind la "zona zoster"

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

eu va citesc si parca sunt intr-o alta lume , voi vb despre 300 euro ca de un salariu decent .....pt 85%, poate chiar mai mult ..din romani , 300 euro este un salariu de vis !!!
majoritatea au cam 100 ..unde am nimerit aici , in lumea celor bogati ?
chiar azi vb cu o fata care lucra la o firma si avea sal 4 500.000 si i se parea ca are salariu bun , pt ca , in Romania , inca e considerat salariu bun !!
nu cred ca trebuia sa va luati asa de Razvan ,incerca sa ofere 2 locuri de munca, nu sa dea cuiva in cap .

ps profesorii nu au 200 euro salariu, pt Adina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Pentru cris1iana, pentru cineva cu studii superioare sau postuniversitare , 4 500 000 nu e deloc un salariu decent.Cred ca salariul ar trebui sa fie in concordanta cu pregatirea si experienta .

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Vreti sa va zic cat are sora-mea, inginer geodez, director in Ministerul Agriculturii? 6 mil.... cat ati vrea sa aiba o secretara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

dom'le, io zic ca omu' nu-si permite sa dea anunt la ziar, si nici sa dea un salariu mai mare, secretarei (secretarelor). de-aia a scris aici. da' a facut o greseala. mare. in general, o femeie fara job, care poate accepta un salariu mai modest, nu prea are acces la internet. pentru ca nu-si permite. asa ca domnul Razvan nu a nimerit targetu' care trebuia, aici la DC. poate, doar daca stie cineva pe altcineva care isi cauta un job modest.

cre'ca daca dadea anunt la ziar, unul asa, mic, in Romania Libera, putea sa gaseasca si mai multe pretendente, si cu pretentii modeste dpdv al salariului, la nivelul dorintei dumnealui. ii doresc succes in cautari de secretare.

ashea. acum sa zic altceva (atentie, NU are legatura cu domnul Razvan, caruia ii doresc sa-si gaseasca secretarele pe care le doreste). lumea tre' sa inteleaga, odata si-odata, ca daca se ofera "conditii decente" si "carte de munca", nu inseamna ca angajatorul e cel mai cel dintre toti. prostii. astea-s chestii pe care tre sa le asigure PRIN LEGE, oameni buni! urasc sa aud pe cineva ca imi baga sub nas "sefu' imi face carte de munca, moaaama, ce giob cul mi-am gasit!". serios, e absurd! e ca si cum te-ai duce la medic si ai zice "am gasit un medic care ma trateaza!". HA! sau: la magazin, vinzatoarea mi-a dat restul corect. double HA! am ajuns sa consideram "delicatese" chestiile care fac echivalentul cartofului, daca ma pot exprima asa.

nu-i mai invatati pe cei care au putere de decizie sau stiu eu ce alte puteri, cu statutul de "dumnezei". NICI UNUL nu are acest statut. nu uitati ca un om munceste pt banii pe care-i primeste, deci nu tre sa se ploconeasca daca seful ii da salariul de "tz" sute de dolari pe luna. priviti, oameni buni, problema si din alt punct de vedere: prin munca mea, ajut la cresterea firmei! daca eu nu trimit faxul X sau nu raspund la telefonul care suna la ora Y, posibil sa "ajut" la ratarea unui contract! o-key? deci: angajatii din RO au si ei drepturi. nici un patron nu e Dumnezeu. exista angajati care ajuta la cresterea firmelor, prin munca lor. punct.

nu neg ca exista si trintori pe lumea asta, dar eu nu la aia ma refer acum. hai sa mai stam si strimb si sa judecam drept, pliiiz...

si mai e ceva, daca vrem ca Romania sa mai scape de birocratie:
http://www.nudaspaga.ro/ . foarte important.

bafta tuturor

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelica spune:

Pentru Romania 300 EURO e un salariu de vis, mai ales pentru o secretara. Cunosc persoane cu studii superioare care nu au acest salariu.

Bravo Razvan pentru anuntul tau si sper sa nu fii prea dezamagit de reactiile negative !

Carmelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

dar Razvan nu ofera acest salariu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelica spune:

quote:
Originally posted by aida_o

dar Razvan nu ofera acest salariu

_

Stiu ca Razvan nu ofera acest salariu, dar tot il felicit pentru initiativa. Cine vrea sa munceasca si are nevoie de bani accepta si un salariu "decent". Ca doar nu putem fi toti directori !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

People say I have a multiple personality, but we don't agree with that super, aida !!

Mergi la inceput