Urgent secretara+secretara
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
lasa, dom'le, sa se construiasca poli-giga-hiper-marketuri! ce? A daramat cineva fabrici care si PRODUCEAU?
Las' sa le darame pe toate alea care oricum nu produc, si oricum nu le cumpara nimeni! De ce sa le suport eu, din impozitele care mi se iau, cheltuielile? Si apoi, vine statul si sterge cu buretele toate restantele! Nimeni nu pateste nimic! Doar munictorii au de pierdut,
caci directorii pun pariu ca-si iau salariul!
Si a cui e vina ca se intampla asa? Pana la urma, tot noi contribuim! Voi nu cumparati sticksuri din Turcia? Ia sa puna mana sa produca cineva la noi!
Romanul care produce prefera sa exporte. Rare cazurile cand se intampla altfel!
Asa ca este prea complexa chestiunea. Si daca vrea unul sa faca treaba, vin toti peste el, garda, controale, toti cer spaga pe fata! Toti de la stat! A zis Ada Milea foarte frumos: statul inseamna odihna!
Doar de profesori mi-e mila, si nu de toti! de doctori, de nici unul!
Ma rog, ne-am indepartat de la subiect.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
petra spune:
Razvane,
Stii tu ai vrut sa faci un bine cuiva si de fapt te-ai ales cu altceva. Este or vorba romaneasca: vrei sa-ti faci cruce si-ti scoti ochii!!
Urat din partea celora care de fapt nu erau interesati de post ci doar asa de florile marului sa afle ce salar se ofera, au facut scandal aici, si au dat drumul la jigniri. Omul a vrut doar sa ajute pe cineva fara servici, a spus ce doreste si daca era cineva interesat de oferta cu adevrat afla si salariul fara grija! a fost asa de greu de inteles?
ankalaura spune:
Si am uitat: ce? La hipermarket nu se creaza locuri de munca? Mai bine sa lase teren viran? Foarte bine ca le fac! Macar asa sa invatam si noi ca poate e mai bine sa faci cumparaturi dintr-un singur loc, poate mai scapam de tarabagii... Unde intorci privirea, care mai de care vinde cate ceva.. De unde le au, mai, fratilor? De unde are papuci nenea care se plimba cu ei in traista, printre cozi diverse? Ca doar n-are fabrica... Uitati-va in la Gorjului, la Obor, care ma de care vinde carlige de rufe, bureti de vase, ciorapi... de unde le produc???
De-aia intraga Romanie este o piata cu miros statut!
Asa ca.. pentru viitor,.. ori ridicam standardele, ori ne facem toti secretare!
casandra spune:
Vektros, sunt multe, multe oferte de munca in Canada in care despre salariu se spune negociabil sau nu se spune. Iti spun, ca m-am uitat expres sa-mi fac o idee pe unde se situeaza salariul meu, dar n-am reusit sa ma dumiresc, noroc ca ma gasit pe undeva o lista cu salariile medii. Si iti mai spun o chestie, aici primesti o oferta doar daca esti acceptat, dupa interview. Tu poti sa primesti sau sa refuzi oferta, dar banii intotdeauna sunt pusi in discutie la sfarsit.
Oricum, salariile se incadreaza intr-o anumita marja, pe pozitia respectiva. O secretara in cautare de lucru stie care este piata si poate decide daca este interesata sau nu. Daca este in cautare de lucru isi va depune CV-ul, angajatorul va vedea daca este interesat sau nu de ea, iar aspectul financiar este discutat la sfarsit.
lily spune:
Din cite am vazut , "tarabagii" isi platesc tarabele si taxa nu e mica! Insa pt oamenii fara venituri mari, preturile la "taraba" sint ceva mai mici in comparatie cu supermarketurile-hipermarketurile.
Cei care vind la colt de strada fara autorizatie, cumpara marfa de prin angrourile din jurul Capitalei si o vind pe trotuare pt a supravietui. Atitia someri din ce sa traiasca, ei si copiii lor ?!Trist, dar adevarat!
Ieri am gasit un magazin din acela cu marfuri cu pret unic -productie turceasca, chiar japoneza-desi ma miram! Lume multa, dornica sa ia cit mai mult si mai ieftin.
Dar produsele romanesti unde or fi?
quote:
Originally posted by ankalaura
Si am uitat: ce? La hipermarket nu se creaza locuri de munca? Mai bine sa lase teren viran? Foarte bine ca le fac! Macar asa sa invatam si noi ca poate e mai bine sa faci cumparaturi dintr-un singur loc, poate mai scapam de tarabagii... Unde intorci privirea, care mai de care vinde cate ceva.. De unde le au, mai, fratilor? De unde are papuci nenea care se plimba cu ei in traista, printre cozi diverse? Ca doar n-are fabrica... Uitati-va in la Gorjului, la Obor, care ma de care vinde carlige de rufe, bureti de vase, ciorapi... de unde le produc???
De-aia intraga Romanie este o piata cu miros statut!
Asa ca.. pentru viitor,.. ori ridicam standardele, ori ne facem toti secretare!
Podeanu spune:
quote:
In Canada TOATE ofertele de munca au salariul anuntat.
Cam asa arata o oferta de munca serioasa.
Eu sunt la ai treilea job serios in Canada (firma de CA) si la nici unul nu a fost anuntat salariul.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Simona27 spune:
Buna, buna..
Nu am vrut sa scriu nimic, dar va rog mult de tot nu dezinformati...
"In Canada TOATE ofertele de munca au salariul anuntat."
Aici NUMAI ofertele de guvern au salariile scrise negru pe alb, in rest foarte rar mai vezi un salariu alb pe negru. Si, Doamne Feri, ca sa nu ziceti ca si eu dezinformez, mergeti pe www.workopolis.com sau www.monster.ca ca sa vedeti ca nu-s salariile in anunturi
decat foarte, foarte rar. Aici nici macar conlegii nu stius alariile la ceilalti, e "cel mai confidential" lucur...poti sa ai intr-o firma doi oemani care fac acelasi lucru si unu poate sa ia 30000/an iar celalalt 60000/an...
Dar, trecand peste asta, subscriu...eu nu as mai da atata cu rosii in Razvan...Pot fi o firma micuta sau mare, paote nu vrcea sa plateasca pentru servicii specializate, poate incearca sa economiseasca un banut ca sa il investeasca mai degraba...si nu el dicteaza nivelul salarizarii ci piata muncii, cum bine spunea cineva.
Mult succes, Razvan...
Un weekend placut la toata lumea![]()
joe spune:
Si ne mai vaietam ca romanii nu se ajuta intre ei! 
Cred ca urmatorul membru care va sti de vreun job - se va abtine sa mai faca anunt pe aici dupa experienta lui Razvan - nu conteaza ca poate asa ajuta pe cineva!
Aurelia spune:
Stati mai fetelor nu mai tipati la Razvan ca poate giobul ala nu era pentru o fata finuta cu doua facultati si 5 limbi vorbite care tohmai a facut scola pe banii parintilor si acum i-si cauta un job "decent"!
Sint si oameni competenti cu mai putine studii si care n-au cu ce sa-si plateasca intretinerea ,n-au cu ce sa ia medicamente unei mame bolnava de zeci de ani de zile si care au fost deja expuzati dintr-un prim apartament din cauza datoriilor mari la asociatia de locatari......numa daca stau un pic si ma gindesc stiu vreo trei fete asa de treaba ,istete in situatii dinastea dramatice.....
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
caro spune:
Tocmai vroiam sa-i spun si eu Verei: anunturile de genul celui pe care l-a postat ea..... foaaaarte rar si in general pentru posturi deja ocupate. Da' trebuie sa puna anuntul in ziar. Pentru ca, trebuie sa stiti,si aici pentru posturile bune functioneaza PCR sau mai pe canadeza: networking.
Iar faptul ca Razvan cauta "si frumoasa si laptoasa si devreme acasa"..... sa va spun eu cum e aici: "frumoasa, laptoasa, devreme acasa, sexoasa, fortoasa, mladioasa,....." si tot asa.... in fisa postului scrie una, ceea ce faci in plus este alta. Astea sunt realitatile peste tot in lume....
Razvan, succes.