Urgent secretara+secretara
Raspunsuri - Pagina 3
madis spune:
quote:
Pai e foarte important daca este sau nu locul potrivit!
Cred ca e foarte greu sa afli daca e locul potrivit ...doar dintr-un anunt.
quote:
Pe mine asta ma enerveaza! Ce are Desprecopii cu faptul ca Razvan are nevoie de doua secretare? "URGENT" Ma mir ca inca nu s-a "incuiat" subiectul de catre un admin!
Cred ca 90% din subiectele discutate pe aici n-au legatura directa cu copiii.
quote:
Si apoi, de ce "pentru o vreme" sa te multumesti? Eu n-as raspunde la o asa maniera de a cauta angajati! M-as duce la o firma specializata, mi-as face un dosar, as fi probabil supusa unor teste, mi s-ar face un punctaj...
Ba eu daca n-as avea din ce trai, cu toate dosarele la firmele de HR m-as duce.
Bineinteles ca trebuie sa avem pretentii, atit angajati, cit si angajatori ... dar nu cred ca aici este locul unde putem rezolva aceste probleme.
Eu , una, prefer sa cistig niste bani muncind mai mult decit sunt platita decit sa ma pling ca nu ma angajeaza nimeni....
Freia spune:
parerea mea e ca nu trebuie sa dam cu pietre in Razvan... nu cred, ca e ceva gen lapte de capra, adolescenta insarcinata sau o telenovela online... parerea mea.
zic sa-i acordam putin credit sa vedem ce iese.
Freia si
Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
n/a spune:
Nu da nimeni cu pietre in domnul Razvan. Este vorba doar de principii. Unul dintre acelea este ca un trai decent nu este acela cu sandwichuri cu parizer si restante la chirie. Vorbesc de trai decent la nivelul Romaniei, nu de Coasta de Azur. Totodata, nu gasesc normal ca un om policalificat sa fie platit la nivel de femeie de serviciu. Si daca tot postezi o oferta de serviciu, ai curajul si bunul simt de a anunta si salariul! De ce sa nu fie trecut salariul? Astfel nu s-ar mai crea confuzii si cine ar accepta, ar accepta si gata.
Anamaria-Livia spune:
Eu nu cred ca este cazul sa-l "incriminam" pe Razvan. La urma urmei, a pus o intrebare, n-a luat capul nimanui si nici nu a obligat pe nimeni sa se angajeze la firmele respective. A oferit 2 locuri de munca. Daca vrea cineva bine, daca nu vrea poate incerca si altfel. Voi, cele care "aruncati cu rosii" v-ati gândit ca poate firmele sunt la inceput si ca nu au de unde sa plateasca salarii prea mari? Trebuie sa inceapa de uneva nu-i asa? POate are nevoie de oameni impreuna cu care sa cladeasca firma si care, mai apoi, pot ocupa pozitii mai inalte in "ierarhie". Ca asa, la de-a gata si la salarii mari, fara sa stii specificul muncii de acolo, modul in care se lucreaza, nimic nimic,e usor sa ceri. Oricit ai stii de multe, cind te duci la un nou loc de munca trebuie sa inveti o gramada din ce-i acolo, sa te adaptezi la conditiile de acolo. Si dupa ce ca nici nu stii, sa mai ceri si bani cit unul care stie deja.....
Si apoi, el se adresa persoanelor care nu au serviciu si cauta un loc de munca CA SA SE SUSTINA SI, poate, SA MAI SUSTINA SI FAMILIA.... Atâta vreme cât nu exista nici o alta sursa de venit... Tineti cont ca baiatul zice ca face carte de munca. Sa-mi spuneti voi cite firme mici (nu neaparat neserioase, ci incepatoare) isi pot permite sa treca pe cartea de munca echivalentul a 300 Euro net??????? Salariul cit mai mic si restu' din oarecare bani negri, in limita posibilitatilor. Si la pensie?!!?!?!?
Salariul si conditiile decente nu inseamna neaparat bani pentru traiul imediat, mai inseamna si alte avantaje (carte de munca, asistenta medicala platita - chiar daca mai dai spaga). Dupa parerea mea, firmele care dau salarii mari care nu se regasesc in acte sunt mai neserioase sau chiar periculoase. Restul, bietele de ele, se chinuie sa-si plateasca la zi darile ca sa aiba oamenii ceva la mina...mult, putin, dar sa fie. Doar alea se gindesc intr-adevar la angajati.
Asa, acu' ca m-am racorit, astept "rosiile' si pentru mine.
madis spune:
quote:
Si daca tot postezi o oferta de serviciu, ai curajul si bunul simt de a anunta si salariul! De ce sa nu fie trecut salariul? Astfel nu s-ar mai crea confuzii si cine ar accepta, ar accepta si gata.
Chiar sunt curioasa cum e in Canada. Au ofertele de locuri de munca (cele din ziare de exemplu) si salariul scris negru pe alb?
madis spune:
quote:
Asa, acu' ca m-am racorit, astept "rosiile' si pentru mine.
Anamaria, sunt gata sa impart cu tine "rosiile". Ai reusit sa spui mult mai bine decit mine ceea ce cred si eu.
Madalina
n/a spune:
quote:
Originally posted by madis
Chiar sunt curioasa cum e in Canada. Au ofertele de locuri de munca (cele din ziare de exemplu) si salariul scris negru pe alb?
Nu da nimeni cu rosii, mai fetelor. E vorba doar ca voi sa tineti stacheta sus pentru a nu se profita de cunostintele, de timpul si de viata voastra. Era mai degraba un sfat, nu un repros. Si, evident, fiecare face cum doreste si castiga atata cat cere de la viata.
In Canada TOATE ofertele de munca au salariul anuntat.
Exigences et conditions de travail
Scolarité : collégial terminé
Années d'expérience reliées à l'emploi : 1 à 2 années d'expérience
Langue(s) demandée(s) :
français : très bonne connaissance
anglais : très bonne connaissance
Salaire offert : selon expérience de : 30000,00$ à : 35000,00$ - par année
Nombre d'heures par semaine : 37,50
Cam asa arata o oferta de munca serioasa.
Anamaria-Livia spune:
quote:
Originally posted by vektros
Vorbesc de trai decent la nivelul Romaniei, nu de Coasta de Azur. Totodata, nu gasesc normal ca un om policalificat sa fie platit la nivel de femeie de serviciu.
Un trai decent in România va exista atunci când bugetul statului nu va fi sustinut de zecile de taxe si impozite luate persoanelor si firmelor (ca asta este adevarul), cind va exista din nou productie in tara (nu se vor mai demola fabrici, ca sa se construiasca super-hyper-giga-mrketuri)s.a.m.d.
Abia atunci "omul policalificat nu va mai fi platit ca o femeie de serviciu"
Si asta, din pacate, nu tine de Razvan....
Dar, probabil, ca de la prea mare departare, lucrurile cu adevarat importante nu se vad asa de clar
A_Iulia spune:
Vektros...mda...la noi nu-i asa. Mai avem mult pana acolo. Pana una alta zicem mersi daca putem ajuta pe cineva care n-are cu ce-si plati intretinerea, sa nu mai zic ca n-are ce manca. De la asta si pana la a cere unui angajator salarii ce sa-ti asigure un trai decent in viziunea noastra comuna (ce pentru altii poate insemna muuult mai putin), e cale lunga.
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

ca ma enervatzi acumaaaaa