Urgent secretara+secretara
Raspunsuri - Pagina 6
mamicaluitheo spune:
mey fetelor nici nu pot sa imi fac bagajele spre ardeal ca de ieri pana azi ati umplut 4 pagini inutile.....pe cuvant daca nu.........
ce v-a facut omul asta? credeti ca daca era ceva atat de nasol nu era niciun admin pe aci sa-l inchida (sobektul)? nu oriunde mergi sa e angajezi in ziua de azi si ma refere stric la romania, in functie de acel de amarat de cv si scrisoare de ntentie ti se ofea oare si salariul?ti se ofera oare si alte facilitati sau recompense, bonusuri cum vreti voi sa-i ziceti?
sa nu ma contraziceti ca asta este realitatea.............
ce naiba fac oamenii aia care de-abia au terminat facultatile cu licente si masterate si stau pe bara de freun an doi de zile? ca inafara de invatat nu au niciun fel de xperienta? cumnata mea care a terminat o facultate la moda in ziua de azi someaza????????????oare de ce??????
ma rog si asta e vorbarie inutila.....ce aveti cu omul asta, care zic eu ca totusi de jena de ce va iese pe gura nu v-a mai raspuns?????
de ce nu sariti fetele lu mama si cand un nou venit posteaza subiecte cretine si fara nici o legatura cu acest forum?sau va jigneste sau io stiu ce mai face?
io zic ca daca erati asa indarjite , aveati un motiv extrem de viabil, dar va zic sigur ca nu-l aveti. ati verificat fie si numai dupa numarul de telefon daca este intr-adevar firma acolo? si dupe sa dati cu pietre? pe bune ati facut-o?
SFAT : FACETI_O SI DUPA POSTATI SI DATI CU PIETRE.
cu respect andreea mami lui theo si florin
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheomey fetelor nici nu pot sa imi fac bagajele spre ardeal ca de ieri pana azi ati umplut 4 pagini inutile.....pe cuvant daca nu.........
ce v-a facut omul asta? credeti ca daca era ceva atat de nasol nu era niciun admin pe aci sa-l inchida (sobektul)? nu oriunde mergi sa e angajezi in ziua de azi si ma refere stric la romania, in functie de acel de amarat de cv si scrisoare de ntentie ti se ofea oare si salariul?ti se ofera oare si alte facilitati sau recompense, bonusuri cum vreti voi sa-i ziceti?
sa nu ma contraziceti ca asta este realitatea.............
ce naiba fac oamenii aia care de-abia au terminat facultatile cu licente si masterate si stau pe bara de freun an doi de zile? ca inafara de invatat nu au niciun fel de xperienta? cumnata mea care a terminat o facultate la moda in ziua de azi someaza????????????oare de ce??????
ma rog si asta e vorbarie inutila.....ce aveti cu omul asta, care zic eu ca totusi de jena de ce va iese pe gura nu v-a mai raspuns?????
de ce nu sariti fetele lu mama si cand un nou venit posteaza subiecte cretine si fara nici o legatura cu acest forum?sau va jigneste sau io stiu ce mai face?
io zic ca daca erati asa indarjite , aveati un motiv extrem de viabil, dar va zic sigur ca nu-l aveti. ati verificat fie si numai dupa numarul de telefon daca este intr-adevar firma acolo? si dupe sa dati cu pietre? pe bune ati facut-o?
SFAT : FACETI_O SI DUPA POSTATI SI DATI CU PIETRE.
cu respect andreea mami lui theo si florin
Ca bine ai zis... Cite subiecte aiurea nu ne maninca timpul inutil, n-am fire de par in cap...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by aida_o
dom'le, io zic ca omu' nu-si permite sa dea anunt la ziar, si nici sa dea un salariu mai mare, secretarei (secretarelor). de-aia a scris aici. da' a facut o greseala. mare. in general, o femeie fara job, care poate accepta un salariu mai modest, nu prea are acces la internet. pentru ca nu-si permite. asa ca domnul Razvan nu a nimerit targetu' care trebuia, aici la DC. poate, doar daca stie cineva pe altcineva care isi cauta un job modest.
cre'ca daca dadea anunt la ziar, unul asa, mic, in Romania Libera, putea sa gaseasca si mai multe pretendente, si cu pretentii modeste dpdv al salariului, la nivelul dorintei dumnealui. ii doresc succes in cautari de secretare.
ashea. acum sa zic altceva (atentie, NU are legatura cu domnul Razvan, caruia ii doresc sa-si gaseasca secretarele pe care le doreste). lumea tre' sa inteleaga, odata si-odata, ca daca se ofera "conditii decente" si "carte de munca", nu inseamna ca angajatorul e cel mai cel dintre toti. prostii. astea-s chestii pe care tre sa le asigure PRIN LEGE, oameni buni! urasc sa aud pe cineva ca imi baga sub nas "sefu' imi face carte de munca, moaaama, ce giob cul mi-am gasit!". serios, e absurd! e ca si cum te-ai duce la medic si ai zice "am gasit un medic care ma trateaza!". HA! sau: la magazin, vinzatoarea mi-a dat restul corect. double HA! am ajuns sa consideram "delicatese" chestiile care fac echivalentul cartofului, daca ma pot exprima asa.
nu-i mai invatati pe cei care au putere de decizie sau stiu eu ce alte puteri, cu statutul de "dumnezei". NICI UNUL nu are acest statut. nu uitati ca un om munceste pt banii pe care-i primeste, deci nu tre sa se ploconeasca daca seful ii da salariul de "tz" sute de dolari pe luna. priviti, oameni buni, problema si din alt punct de vedere: prin munca mea, ajut la cresterea firmei! daca eu nu trimit faxul X sau nu raspund la telefonul care suna la ora Y, posibil sa "ajut" la ratarea unui contract! o-key? deci: angajatii din RO au si ei drepturi. nici un patron nu e Dumnezeu. exista angajati care ajuta la cresterea firmelor, prin munca lor. punct.
nu neg ca exista si trintori pe lumea asta, dar eu nu la aia ma refer acum. hai sa mai stam si strimb si sa judecam drept, pliiiz...
si mai e ceva, daca vrem ca Romania sa mai scape de birocratie:
http://www.nudaspaga.ro/ . foarte important.
bafta tuturor
_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
si inca ceva si pe buen daca mai scriu la acest subiect.
draga mea aida ai f. mare dreptate cu ce spui tu.statut de dumnezei si alte cel..da cine a zis ca sunt dumnezei.............asta este treaba si nu numai in romania.conditii decente is conditii decente..........CATI pATRONI LE OFERA? si la noi si la voi in canada?
eu una pot afirma si demonstra ca acele conditii decnte sunt ( cel putin) acolo unde lucrez eu.....intr-o institutie publica uinde salariile sunt muslt peste medie , inafara de facilitati ( bonuri de masa , prime si ore suplimentare)/
eu pur si simplu nu reusesc sa va inteleg.
DACA AVETI CEVA DE SPUS, SUNTETI NEMULTUMITE DE CEVA, DE LOCURI DE MUNCA , DE PATRONI S.A.M.D.,de ce nu deschideti subiecte noi si va spuneti ofurile, pasurile sau ce vreti voi?
de ce fiecare subiect in parte, care vi se pare nu stiu cum, desi el chiar nu pare ( cel putin de acesta data) trebuie criticat si despicat??????
eu zic sa-l despici si critici in momentul cand intr-adevar ai argumente semnificative si nu interpretari derizorii si nelalocul lor.
iar in ceea ce-l priveste pe razvan parerea umila de mamica batuta in cap probabil, dar cu f. multa experienta.....eu zic a procedat extrem de corect.....in functie de nivelul de pregatire al fiecarei persoane probabil ca va oferi si salariul . la momentul interviului fiecare pluseaza in functie de posibilitati.
asa ca ori faceti un bine ori nu...........si va abtineti
a si inca ceva......un anunt il poate da si gratuit in anumite publicatii , dar probabil ca acest individ , razvan stiind de reputatia pe care o are acest forum a pus aici acest anunt........va deranjeaza chiar atat de tare??????
ia uite domne de ce nu mai putem dormi noaptea si cautam motive de raca .uf .....toma necredinciosu.............
tot andreea
anda141 spune:
Mai da ce rele suntem...Razvan a vrut sa ajute pe cineva care-si cauta de lucru, de-aia a postat aici si noi gata cu gura...ca gastele!!
Ce secretara in Ro , are 300 euroi?? Sa fim seriosi, fetele din Ro stiu care sunt salariile din tara asta, nu vorbim aici de marile firme straine care platesc bine. Pai eu am o prietena cu facultatea terminata , economista , are 7 milioane si o secretara 300 euro? Hai sa gandim obiectiv si sa nu mai aruncam in bietul om degeaba. Si nu cred ca a scris ce salariu ofera ca...asa se face la noi in tara. Asta este...cate dintr voi sunt dispuse sa spuna aici ce salariu au? Deschidem un subiect, sa vedem cine scrie??
Eu zic ca daca cineva nu-si gaseste de lucru, ofera lui e binevenita.
Parerea mea si cu asta inchei, e ca el a vrut sa faca un bine cuiva dintre noi, sau o cunostinta de-a noastra ( nu ca n-ar fi avut bani de un anunt la ziar) .
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816 
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by anda141
Mai da ce rele suntem...Razvan a vrut sa ajute pe cineva care-si cauta de lucru, de-aia a postat aici si noi gata cu gura...ca gastele!!![]()
Ce secretara in Ro , are 300 euroi?? Sa fim seriosi, fetele din Ro stiu care sunt salariile din tara asta, nu vorbim aici de marile firme straine care platesc bine. Pai eu am o prietena cu facultatea terminata , economista , are 7 milioane si o secretara 300 euro? Hai sa gandim obiectiv si sa nu mai aruncam in bietul om degeaba. Si nu cred ca a scris ce salariu ofera ca...asa se face la noi in tara. Asta este...cate dintr voi sunt dispuse sa spuna aici ce salariu au? Deschidem un subiect, sa vedem cine scrie??
Eu zic ca daca cineva nu-si gaseste de lucru, ofera lui e binevenita.
Parerea mea si cu asta inchei, e ca el a vrut sa faca un bine cuiva dintre noi, sau o cunostinta de-a noastra ( nu ca n-ar fi avut bani de un anunt la ziar) .
Monicasi
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )http://community.webshots.com/user/monica1816
Perfect de acord cu tine si cu mamicaluitheo...Nu dati cu pietre in bietul om, a incercat sa faca un bine cuiva si voi gata sariti cu gura pe el...Ce firma, in ziua de azi iti spun dinainte ce salr iti dau??? Cred ca doar firmele mari, in rest

Si ca simpla secretara, cred s-a exagerat cand s-a spus 300$...las-o balta...eu economista, nu fff multa vechine(vreo 4 ani) si am putin peste...Eu zic sa nu exageram...
De ce nu vreti sa lasati omu' sa-si faca treaba linistit si nu mai judecati daca nu sunteti sigure pe ceea ce spuneti...intai verificati daca intradevar exista firma si apoi puteti da cu pietre si chiar si cu bolovani!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
ariel_7000 spune:
razvan, eu as fi interesata. iti trimit cv-ul.
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4
Freia spune:
da, numarul a fost "verificat" daca asta era problema, am pus-o pe prietena mea care are nevoie de un job sa sune.
si in plus, a spus cineva ca postul de secretara e pt cineva cu pretentii? fata asta care a sunat are tatal pensionat pe caz de boala, mama se duce la servici desi doctporul i-a interzis asata, ea nu isi mai gaseste nimic de lucru (ultimul post tot io i l-am gasit - tot ca secretara) desi amandoua am terminat facultatea de drept. E scolita.. si ? l-a ce ia ajutat? ca nu gaseste de lucru in domeniu si proasta nu e. Dar cineva tre sa aduca bani in casa aia, ca cine stie cat mai traieste mama ei cu un infarct la activ.
Cred ca subiectul asta a depasit zona topicului si e de plans.
Asta ma face sa ma intreb altceva: daca era un membru vechi al forumului tot asa reactionam?
Freia si
Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
vilma spune:
Ma miram si eu, 4 pagini pentru un anunt???? Dar voi dezbateti lucruri serioase aici, desi nu au legatura cu subiectul care, in treacat fie spus, ar fi stat mai bine la Mica Publicitate.
Macar sper ca i-a folosit cuiva toata tevatura.
Cu regret, va trebui sa inchid subiectul, dar sunteti libere sa discutati in continuare despre conditii de lucru, salarizari, modele de oferte de lucru intr-un topic separat, cu un titlu semnificativ, nu de alta, dar altfel se pierd discutiile astea sub un nume nerelevant.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
vilma spune:
Subiect inchis.
PS: uuuf, iara da rateuri serverul asta...
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)