Mame pentru papusi
Raspunsuri - Pagina 3
craluca spune:
eu zic ca este un lucru infricosator si asta pentru ca uite asa ne mai dam seama cati nebuni exista in jurul nostru!
trebuie sa ai o dereglare ca sa recurgi la a plimba si a "ingriji" o papusa prefacandu-te ca este vorba de o fiinta vie
vai de bietele femei care recurg la o astfel de solutie!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Sanca spune:
E o inventie proasta. Eu una sant de parere ca nu or sa fie prea mult timp pe piata de vanzare. Cine o sa le cumpere? Mamele cu minte nu or sa cheltuiasca aproape 500 de dollari pe o papusa pentru o fetita care o sa se joace o zi doua si pe urma o uita in colt. Adulti care s-ar juca cu o asemenea papusa sper sa fie destul de putini....
Uite la cainele robot facut de Sony acum cativa ani. Nu mai e la moda.
debby spune:
Au prea multe statele dezvoltate, nu mai stiu ce sa dibaceasca si cu ce sa se ocupe si au inebunit. Si apoi sunt ei cei care vorbesc de romani?
ralucasimarius spune:
Am citit de 2x si nu mi-a venit sa cred. Exista animale de companie fata de care si-ar putea exprima aceasta falsa (dupa parerea mea) nevoie de afectiune pentru de cineva.

lai spune:
Aici in unele licee, ca sa absolvi, unul dintre cursurile care ti se cer se numeste 'health' - 'sanatate'. Unii profesori includ un proiect care presupune ca fiecare elev, timp de o saptamana (+-), sa aiba grija de un 'copil', care, depinzand de profesor, poate fi orice obiect, de la o papusa pana la un ou (de care se presupune ca trebuie sa ai mare grija, ca e fragil), trebuie sa il ia peste tot pe unde se duce, sa il 'culce', sa il 'hraneasca', sa il 'spele' etc. Ideea e sa isi dea seama ce responsabilitate presupune ingrijirea unui copil, pentru ca in multe comunitati americane exista un numar mare de mame-adolescente. Asta nu mi se pare o idee rea, pentru asa ceva ar fi bune 'papusile urlatoare'. Dar probabil ca nici o scoala n-ar cheltui 200-300 de euro/papusa, asa ca pana la urma e vorba de un cu totul alt segment al populatiei care cumpara aste papusi..
Lai
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by qsar
Multa lume amarata, zau asa! Mi se pare o imensa tampenie, un comert ordinar cu pseudo-sentimente si-o "minciuna in falsh". Deci :)) sa ne hotaram: am vrea copii dar cei de-adevaratelea cam put, plang si mananca noaptea si mai au nevoie si de atentie 24/24/7 pana la adanci batraneti... asa ca ne luam frumusel un mic urlator cu baterii care nu ne "incurca" existenta si cariera dar ca sa nu zica lumea ca suntem total lipsiti de "trairi materne"... Haida de!
Indignata,
Q
bravo gabi nici ca puteai "gandi" mai bine
andreea mamith&f.
bagoiu spune:
Asta nu-i nimic. Am citit undeva ca exista prin Europa de vest un fel de sanantoriu unde persoanele adulte care nu s-au bucurat pe deplin de bucuriile primei copilarii, sunt tratati ca atare aici, adica li se da mancare cu biberonul, poarta scutece si toate celelalte.
Lumea e nebuna rau de tot!
maryam spune:
Cu scuzele de rigoare pentru parerile potrivnice, asta imi creaza o stare de mila si de crispare, imi amintesc de o scena dintr-un film dramatic de altfel in care o femeie care isi pierduse copilul tine in brate o papusa si umbla bezmetica pe strazi...nu stiu, dar mie mi-se pare o tampenie, cred ca un om normal n-ar putea substitui nimic cuvantului"Copil"...dar nu ma mai mira nimic, atata timp cat exista si femei gonflabile, ce sa mai zic?O mare prostie...
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
piskot spune:
Nu-i nimic rau ca in scoli sa se foloseasca astfel de papusi ca material didactic pentru a le invata pe viitoarele mamici cum sa aiba grija de copii lor...in rest mi se pare o aberatie
....sper sa le treaca repede !
Emilly spune:
Fetelor pe mine m-au socat! mi-e clar ca cei care isi cumpara papusa respectiva au o maaareee problema...Mare-i gradina lui Dumnezeu!
si felicitari inventatorului!