Mame pentru papusi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Intr-un show "Ricki Lake", au fost invitate odata cateva fetite, care vroiau musai sa devina mame. Atunci Ricki si echipa sa le-a ajutat sa devina "mame", cu astfel de papusi pe care trebuiau sa le ingrijeasca 24/24/7. La sfarsitul saptamanii, fetitele de 13-14-15 ani, s-au razgandit si au decis ca e mai bine sa isi vada de scoala si sa isi traiasca copilaria.
In concluzie, pentru cine nu stie daca e sau nu pregatita sa devina mama, o astfel de papusa poate sa aiba efect terapeutic. Poate sa o ajute sa decida daca e timpul sau mai bine sa mai astepte.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mai aveti?Mai aveti? (La rosii ma refer! )

Voi chiar credeti tot ce cititi in ziarele de scandal? Adica pardon, de aia sunt si facute ziarele astea, sa satisfaca nevoia de subiecte de barfa si conversatie celor care duc lipsa..Hm... chiar credeti ca in Germania umbla femeile cu papusile in brate si in carucior pe strada? Iaca a facut fabrica aia neshte papusi faine si vrea sa le faca reclama sa se vanda mai bine. CIne traieste in Germania si ii cunoaste pe germani stie ca acestia nu ar da 2-300€ pe o papusa. Aici femeile care vor copii isi fac, egal ca au sot sau nu, egal ca au venit sau nu, (statul le ajuta) . Familiile care nu vor sa aiba copii din zgarcenie sau egoism,nu-si cumpara nici papuci urlatoare.SA fim seriosi...

PS: Ziarul "Bild" e un fel de "Ev. Zilei" (Cu asta am spus tot,sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de Cristina
"In ultimele luni, in Germania si SUA pot fi intalnite tot mai multe proaspete mamici care isi plimba grijulii bebelusii.

asta o spun aia de la Libertatea sau de la Bild? nici unii, nici alti nu sunt credibili, istoria a demonstrat-o. personal, nu am vazut nici o papusa sugatoare "in ultimele luni" aici in US si mi-e teama ca ziaristul care s-a documentat, cat si cel care a preluat stirea in Libertatea, habar nu au unde se afla US geografic macar. papusile respective pot fi, intr-adevar, folosite in scoli pentru exercitii didactice de responsabilizare, dar nu pentru ca e vreo MODA. probleme psihice au cei care au distorsionat realitatea intr-un articol de ziar de dragul senzationalului, nici macar inventatorul papusii respective. poate ca ar fi chiar indicat pentru multe femei sa "se joace" putin de-a mama o luna macar, ar stii la ce se inhama si si-ar reconsidera optiunea de a da nastere unui copil pe care sa-l chinuie inutil. sunt multe care stau prost si cu nervii si cu informatia, femei "mame" care cred ca urlatul la bebe si pedeapsa corporala sunt metode de educatie.

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

Mergi la inceput