Mame pentru papusi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Astea da mame, schimba scutecele la papusi, dar mai intii si-au facut un control la psihiatru.
Din cite stiu, papusa e pentru bebelusi, nu pentru mame.
Dar de ce nu-si iau si un barbat papusa ?!, a, ce capcauna sint, nu corespunde standardelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Industria se pare ca incearca sa vina in ajutorul unor oameni in asa fel incat sa iasa in castig, chiar daca oamenii respectivi par a avea nevoie de alt fel de ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mi se pare ca nu poti vorbi serios de un asemenea subiect si-mi dau seama ca trebuie sa-ti lipseasca ceva la "balcon" sa te duci foarte serios sa-ti iei o astfel de papusa si s-o plimbi "in fiecare zi" afara. Schizofrenie timpurie, cum sa-i zic, ca sanatate mintala nu e, fratilor.
Eu il inteleg p-ala de-a creat papusa si-o vinde, are o ratiune, are un motiv clar si acceptabil: vrea sa faca bani. Da' p-ala de cumpara zau de pot sa-l inteleg. Dac-o face la misto, ok. Da' sa cumperi serios o asemenea papusa asa cum cumperi paine sau o canapea, mi se pare cel putin senilitate...
Nu mai stie lumea asta cum sa iasa din anonimat sau ce?
pai daca ala de-a vandut a gasit intr-o luna 1200 de fraieri care sa plateasca 200-300 euro, zau de mai inteleg de ce nu ma apuc naibii odata de o afacere ca vad ca orice rahat de idee aduce bani...

25+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

E clar, cei care au facut papusa au facut-o in interesul castigului, dar cele ce cumpara asa ceva ... nu ca le lipseste o doaga , am impresia ca le lipseste intreaga materie cenusie ... Sa vezi si sa nu crezi, Doamne ce mai pot inventa ... te crucesti, nu alta. A mai scris cineva mai sus ca : Mare e gradina Domunului, eu adaug : Plina de prosti si multi au mai sarit gardul :)))

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

E ca o joaca a fetitelor cu papusi, numai ca uita ca au crescut sau poate n-au crescut deloc. Le place rolul de mama dar n-au curajul si puterea sa si-l asume. Si de aceea intr-o societate unde totul devine posibil, de ce nu sa se joace cu papusi si la maturitate? Vedeti voi, la noi in tara (cum suntem mai in urma) asa ceva n-ar fi posibil, unde sunt atatea probleme de supravietuire nu se gandeste nimeni la joaca. Intr-un fel eu nu condamn deloc aceste mame, decat sa faca un copil din inconstienta si sa-si bata joc de el mai bine sa se joace linistite cu papusile, doar nu deranjeaza pe nimeni, nu-i asa?

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

La a doua editie BigBrother una dintre probe era ca, timp de o saptamana, fiecare cuplu sa ingrijeasca o papusa: sa o schimbe, sa ii dea sa manance, sa o mangaie, sa ii vorbeasca etc. Ma uitam prostita atunci cum oameni in toata firea vorbesc papusilor, le pupa, le leagana. Si ma gandeam ca eu, clar, n-as fi trecut proba. Nu m-as fi vazut sub nici o forma mimind o chestie ca asta. Si m-am intrebat de ce? Copiii pot sa se joace in felul asta fiindca pentru ei nu e o granita intra lumea reala si cea imaginata. Dar ca adult constient, lucid, cu simtul ridicolului, cum naiba poti sa iei in serios o asemea treaba? Nu le pufneste rasul? Mie de multe ori mi-e greu sa ma iau in serios si fara papusele

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

da un surogat sa duca gunoiu, sa faca piata, sa trebaluiasca prin casa nu exista?
eu as da o gramada de euro pentru asa ceva!
sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Mai fetelor ziceati ca costa jucaria asta cam 2-300 €,tare as vrea eu sa stiu daca macar unul din cei care au cheltuit atatia bani pe o prostie,ar darui unui copil adevarat care are probleme macar 2-3 € ca sa aiba de mancare,zau ca a innebunit lumea,la falsele mamici le-ar trebui o vizita in Africa printre copiii care mor de foame,sa le vad si dupa aia mai cumpara scutece pt.papusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Chiar prostie, daca vrei sa vezi cum e sa cresti un copil, faci copil.
Imi amintesc ca am citit mai demult ca Tolstoi, in dorinta de a intelege taranul, s-a apucat sa arare ogorul cu plugul, numai ca tot nu a reusit sa se puna in pielea taranului, dupa ce termina de arat se intorcea la comfortul sau, in linistea conacului, n-avea nici framantarile nici neajunsurile taranului. Cine vrea sa se puna in pielea unei mamici, trebuie sa poarte responsabilitatea unui copil, altfel e doar fandoseala.

Daca tot nu vor sa fie la dispozitia unui copil 24 de ore, macar ar facea voluntariat pe la case de copii sau scoli pentru copii in dificultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Daca se poate face virtual, s-au inventat tot soiul de instrumente care sa te faca sa te simti ok cu parteneri imaginari, iata ca a aparut si nevoia unui copil artificial.
Au aparut si jocuri pe PC de hranit animalute-pt copii, dar si pt adulti.
Ma tem de a ramine gravida, ma tem de nastere, ma tem sa nu i se intimple ceva copilului...ma duc si imi iau o papusa. Apropos, la noi pe piata or fi, cu pretul in lei?

Ce imi place la lumea asta occidentalizata e ca nu le pasa deloc de nimeni, de "gura lumii"!

Mergi la inceput