Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata si de la noi grasanele!...:)

Respectiv mama, ca bebelu e numa' bine!...:))
Papadie, Dana, vreti kile?! Cate?! Dau ieftin!

Andreea, sa va traiasca Matei, sa fie sanatos si manacacios si ocolit de colici!

Papadie, sanii sfaraie si la mine si io's cu completare, sa vezi ce incep sa curga cand plange domnisoara Botosel...e belea, zici ca cine stie ce vaci Milka posed si cand colo ...:)
...(ce e drept e drept, de mari, sunt mari!!!)

Butterfly, sa va traiasca voinicelul si sa fie sanatos!

Briseis, felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Refacere rapida si lapte din belsug!

Ieri mi-a dat Alicegh telefon, azi a chemat-o doctorul sa vada daca o baga la operatie, era in mutari si pregatit de apartamente si nu voia sa nasca inca...:)
Ma intreb ce o fi facut...

Cine zicea de sughitz!? La noi trece prin plimbari cat stam pe umar pana se plictiseste purtatorul...respectiv ma'sa...

O zi excelenta sa avem!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Monica, ne-ai dat o veste buna !
deci e posibil sa avem si astazi un bebe
Roxana avea cam acelasi DPN cu mine si naste tot la Municipal, daca se intimpla evenimentu' astazi ... eu raman chiar singura ?

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nicole, lasa ca tu esti mai speciala si puiuta ta la fel...aveti si cercei!...hihihi
Roxana ar fi vrut sa o mai lase doctorul, dar nu stiu daca o sa iasa ca ea...:)

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi...
IULIANA SA ITI TRAIASCA PUIUL SI SA FIE SANATOS!!!
eee, uite, ca mai vin piticii, nu-s lenesi...
Florina, felicitari ptr botez, tare misto poznele....
Tizo, tinem pumnii si la tine mama!!! sa te mai tina pina terminati cu mutatul!
ne-am trezit ff matinali, ca de obicei, numai ca din lipsa de forum am plecat la o plimbarica. tare bine e, cu exceptia durerilor de pity si de bazin....bleacks, ca naspa mai e.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Si-a cumparat cineva patut de copil de la firma Bertoni ? Sunt trainice oare ? Am vazut din ala cu 2 niveluri care poate fi folosit si pe post de tarc mai tarziu

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Mey.Marina!Te rog,nu ma speria,ca si eu am copii unul dupa altul.Chiar asa de rau este?Ma pui tare pe ginduri!Bine,ca toata lumea mi-a spus ca are sa fie greu,dar eu nu cred decit pe cei care au trecut prin asa ceva.Cred ca am sa fac si o depresie prenatala cit de curind,daca nu ma linisteste cineva
Iuliana,sa-ti traiasca puiul!Sa fie sanatos si crestere usoara!
Am sa merg sa-i vizitez,poate diseara,daca aflu unde a nascut!
Florina,sa-ti traiasca micul crestin!Si multa rabdare!Ai sa vezi ca o sa-i treaca si durerile astea de burtica!

Teodoreiin 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ana si Marina, va descurcati voi cumva ...lasati depresiile ca nu sint pentru voi !

Alex, ce faci iubita? ce ai facut la doc?

astazi imi amintesc eu bine .... era programata la cezariana Kity2004 (Oana)?

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anna mama nu te mai speria si tu acum...ca de razgindit nu prea mai poti acum, nu? or sa treaca toate si o sa fie bine.....ca doar asa si trebuie, nu?
Eli, eu am spalat si calcat toate hainutzele piticului, inclusiv asternuturile de pat, mai putin paturicile....ca nu avea rost.
Lia, nu am auzit de astia de la bertoni, dar da si tu o cautare pe net, trebuie sa dai de ei. e ff bune patutul cu 2 niveluri ca nu iti rupi spatele cind e micutz tot aplecindu-te si ridicindu-te deasupra lui.
Alex...vesti, ceva? esti la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Felicitari proaspetelor mamici cu pitici, sa fie sanatosi si papaciosi, si sa va lase sa va odihniti ...
Noi am fost ieri la control, mai avem fix 6 saptamini pina la termen- teoretic...bebe e bine, tot fata e, nu s-a schimbat intre timp, cum spera soata, care tot n-a inteles ca ce-a plantat, aia creste!
Bianca e destul de mare- nu va spusei, ca asa vrem s-o cheme: Bianca Julia Alexandra! Cam lung, da soata nu vrea sa renunte la Alexandra, si nici io la celelalte!...Cum ziceam, bebe e ok, dar n-are decit 2.700 gr, e ok? Cit poa sa creasca in 6 saptamini, ca acu o luna, de ex, avea 1 kil 700? O avea timp sa ajunga la 4 kile? Off, zici ca-s paranoia! Ei, zici...
Gata, v-am stresat destul!
Pupici

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Saliu gagici !
Lia e foarte bun patutul cu 2 etaje. De acela am luat si noi, e de la firma CAM si pare foarte rezistent. E pliabil.
Azi dimineata am fost si ne-am ales si caruciorul, am mai comandat si biberoane, suzeta, perie de par, buretel de baie,pompa nazala, ...etc....abia astept sa mi le aduca acasa cei de la firma.

Saptamana viitoare am zi de shopping ptr hainute ca avem putine deocamdata.

Alexa ceva vesti ?

Kamy

Mergi la inceput