Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Felicitari Briseis!!! Sa va traiasca bb si sa va bucuurati de el!

Anna Maria, e floare la ureche cu 2 copii! La mine e nasol ca am si cezariana si nu o pot ridica pe Maria deloc. Plus ca din cate stiu fetitza ta e mai mare, a mea are 1 an si 7 luni doar! Dar sa stii ca ii place de bb si l-a acceptat destul de usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Am o INTREBARE pentru cele ce mai aveti bebeii in burtici si va apropiati de termen, eu mai am 2 saptamani:

CAND VA STRIGATI BEBELUL VA RASPUNDE PROMPT? ADICA SE MISCA, DA DIN PICIORUSE, DIN CEVA, SAU STA CA PORCULETUL IN PORUMB ?

Eu nu am succes la asta, se tot zice sa-i vorbesti, sa-i pui muzica, si alte alea dar vad ca nu reactioneaza ca atunci cand era de 5-6 luni. Atunci era suficient sa auda ceva si incepea topaiala. Ma intreb (DIN NOU), POATE AVEA PROBLEME CU AUZUL BEBELU MEU?

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia lasa soro copilu' in pace, ce ai cu el?
auzi la ea, "are probleme cu auzul"...dar de somn ai auzit? si de unde vrei sa stie ca il strigi pe el? hai ca ma faci sa rid. daca era sa ma ingrijorez pina acum ca nu face asa al meu...o luam pe aratura, ca individu' doarme de rupe...cred ca mai mult de 30-45 de minute nu sta treaz pe zi...asa ca stai potolita.
Iren, cam rar mama pe aici...ce facem cu absentele? Bogdanelu' ce face? e ff bine 1 kilogram 700 mama...pai tu gindeste-te ca in ultimele 4 saptamini pune 30-50g pe zi...ai norma de 4 kg la copii??? sa iti traiasca si sa stii ca numele sunt fff frumoase!!! pupicei!
Kamy, spor la shopping... ai dat si tu iama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Da,Marina!mai mare...cu o luna!Eu la virsta asta a sarcinii,o ridic(si car)pe Teo,plus ca pe mine nu m-a ajutat nimeni(eu am fost tot timpul linga Teo)-adica nu am avut bona,sau bunica(pensionara)si tot eu spal,fac curatenie,cumparaturi(de cele mai multe ori)nu mai spun de mincare!

teodoreiin 36+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

La multi ani micutului Radu Stefan! Felicitari Iulianei si sotului! Sa va traiasca dolofanelul, sa fiti toti sanatosi si fericiti! Refacere usoara proaspetei mamici si mult laptic in tatici!

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna sufletelelor,
Doamne dulci si haioase mai sunteti! Ce drag imi este cand se aduna pagini intregi necitite si m-asez la lecturat.

Marina ii inchiriez eu cu draga inima!!! Adu-i la mama Ana, au loc de joaca, liniste si papa bun. Si zau ca scapi si cu plata cresei.

Florina felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun si sa va creasca mare si sanatos grasunul(e un scump)!!!

Mihaela si eu ma vait de dererea pasaroiului, se misca, impinge, ce-o face acolo numai ea stie...doare, inteapa si ma trimite direct la buda sa golim besica.

Roxi, soro, cand propui sa nastem? Ca eu nu ma las, tot ma tin de cuvant si nasc in aceeasi zi. Tre sa luam in calcul diferenta de fus orar(am 10 ore in urma) ca sa ne nimerim pe acceasi data.
Tu chiar n-ai nici un semn prevestitor? Cand e ceva da-mi de stire!

Kim, tot acasa suntem. Cand o fi sa nasc afla tot DC-ul!

Si acu despre noi cate putin: buna mai fu cina cu tata socru!!! Om glumet tare, ca intotdeauna. S-a oferit sa ne cumpere caruciorul si ce mai avem nevoie, doar sa-i facem lista si sa-l sunam(eu nu ma indur ca mi-e jena, il las pe sot). Vrea sa-l sunam si-n miez de noapte, nu conteaza cand, doar sa fie la spital cu noi cand vine nepotica.
In rest suntem bine merci si eu si gagalicea. Ne mentinem in forma cu contractii cu tot, dureri de burtica, de mijloc, scaune moi, mai nou ameteli... Si ce ma mira?! Dupa ce am spalat mocheta din dormitorul ei de 2 ori. Dar merita, e asa curat si frumos. As sta numai acolo sa ma uit la patut, maimutoaie, jucarele, hainute etc.

Si acum la nanic. Va pupam dulce! Nastere usoara urmatoarelor burtici!(se subtiaza lista din zi in zi in favoarea celei cu bebei- vai ce-mi place) si sa auzim numai de bine!

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Saltare, fetele

Mai puteti de caldura? Ce intrebare stupida! Daca si prin Sibiu e cald de mori, imi dau seamam ce e prin Bucuresti!

Hai sa va iau pe rand!
Buterfly, sa va traiasca micutul botezat si sa scape de colici cat mai repede. Se poate sa fie de la compotul de caise. Mie medicul pediatru mi-a spus sa nu mananc decat compot de mere, asa ca m-am conformat. Si la bebeul meu i se misca barbia cand plange foarte tare.

Dana, bine ai zis cu tzatzele care sterg pantofii, si mie mi le lungeste bebe, sfarcurile mai ales, ca pe sireturi.

Papa, si mie mi se aude sfaraitul acela, cand trage bebe si suge. Zici ca nu o sa scap de tricouri ude...hm. Eu asta intentionam, ca am ajuns sa schimb si cate trei patru tricouri pe zi, asta in primele zile, dupa aia am ajuns sa mi se falfaie, stau cu ele asa cu pete si cu miros de branzica, ca n-apuc sa le spal cat de repede le umplu.

Apropos de sterilizat, eu am gasit un lichid de sterilizare la rece, asta inseamna ca pui intr-o oala un litru de apa rece, si un capac din lichidul respectiv si apoi pui obiectele inauntru la sterilizat si le lasi o jumatate de ora. Solutia trebuie reimprospatata o data pe zi. Sunt foarte multumita de el, e foarte comod. Mie mi l-a adus cineva din Brasov, deci nu stiu de unde l-a cumparat.

Bei, spuneti-mi ca si voi dormitit cate patru-cinci ore pe noapte, ca sa nu incep sa ma martirizez. Bebe doarme bine mersi, dar eu nu apuc sa dorm decat vreo patru cinci ore, si alea chinuite. Iar ziua sunt intr-o continua stare de somnambulie.
Asta ar fi o problema, alta ar fi ca eu mi-am cumparat patutul ala degeaba, pentru ca nu reusesc sa-mi invat copilul sa doarma in el. Cum se simte in patut cum se trezeste. Recunosc ca o parte din vina o port eu, pentru ca n-am avut niciodata rabdare si tarie sa-l las sa planga pana adoarme. In plus cred ca l-am invatat in carucior leganat.... Voi cum stati la capitolul asta. Si le mai aud pe unele mame ca spun ca copiii lor adorm singuri in patut....Oare eu de ce nu pot?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Lume,lume, am aflat azi ce avem la purtator:una bucata printesa 33-34 sapt, 2.300 kg,Dpn 26aug-3 sept.Deci macar stim ce avem.Sa-mi traiasca,eu ma bucur din toata inima,cand o pune mami o rochita fumoasa si-i mai fac si coditze,nu o dau pe 1000 de baieti cucuieti;doar tati e cam desumflat,dar i-am spus de ce retzeta de facut baieti mi-a dat Iosup,adica sa schimb cocoshelul.Are mama o fetitza frumushica focAbia astept sa vina,pupe-o mama de grasana.Fetili,dau de bau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Bei, spuneti-mi ca si voi dormitit cate patru-cinci ore pe noapte, ca sa nu incep sa ma martirizez. Bebe doarme bine mersi, dar eu nu apuc sa dorm decat vreo patru cinci ore, si alea chinuite. Iar ziua sunt intr-o continua stare de somnambulie.
Asta ar fi o problema, alta ar fi ca eu mi-am cumparat patutul ala degeaba, pentru ca nu reusesc sa-mi invat copilul sa doarma in el. Cum se simte in patut cum se trezeste. Recunosc ca o parte din vina o port eu, pentru ca n-am avut niciodata rabdare si tarie sa-l las sa planga pana adoarme. In plus cred ca l-am invatat in carucior leganat.... Voi cum stati la capitolul asta. Si le mai aud pe unele mame ca spun ca copiii lor adorm singuri in patut....Oare eu de ce nu pot?

zi merci ca le dormi si palea. cupila mea duarme de la 12 nuaptea la 6 dimineata numa io trepidez ca o nebuna in zdrentze (apropos de tricouri brinzite si par valvoi) sa vaz daca respira si de ce zgomotzeste mindra :-)) Si asta fornaie ca un calutz si se intinde toata noaptea...in somn. Ziua stau si-o admir sau o tziu pe burta :-)

MITZULE DE CAND TE PANDESC SA-TZ DAU SOLUTIA!!!!!!!!!!!!!! Solutia sa duarma cupilu in pat :-) Tz-am sis ca am o moasa minune, nu?:-) So fumeia zice ca la noi in pat, pe canapea, pe piept doarme bine ca ne simte mirosul! Ca atare sa punem un tricou de-al nostru in patul ei pe post de cearceaf si-o pacalim sa doarma acolo :-) Partea faina e ca functioneaza :-)) Atita doar ca suge de pomana la el ca lapte nu curje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hai serios, papa, asa de simplu sa fie? Pun un tricou si gata? Pai ii pune mama tricou, i le pun pe toate daca le vrea, ca slava domnului tricouri cu miros de lapte am de unde sa ii dau. Deci tu ai incercat si merge? Hai ca ma duc sa vad si eu daca functioneaza.

Mergi la inceput