Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mai fetelor despre ce supliment de bani vorbiti voi aici?

Nicole, ai deja 38 sapt de la UM ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e Lia, astea cu curatenia sunt ceva iar cu mincarea altceva...ca doar carnea e fripta la foc deschis, ceeace inseamna distrugerea bacteriilor mai rapid decit cea gatita la aragaz, intelegi?
Monique spor la shopping mama!!! cit despre conced, eu doar le-am dus concediul de la doctorul de familie....(si asta la 3 saptamini dupa ce intrasem in prenatal....dar la noi nu e asa strict..). tu mai bine fa ca Nicole, ca vezi ce cuminte e ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

De asta intreb,vreau sa rezolv din timp totul.

Lia e vorba de bonusul de nastere dat de firma (am mai vorbit noi...remember???)

Roxana,super la plaja,super mamica ,.........nu da sefa, ca am glumit...hi,hi,hi macar atat...

Monique si bebe mic 33 sapt.
28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

da Lia, am implinit deja 38 de sapt de la UM! nici mie nu-mi vine sa cred, cand ma gandesc cum ma rugam sa mai treaca o saptamana sa ajungem la 7 luni, dupa aceea ma gandeam ce bine ar fi sa ajungem totusi la 8 luni ...iar acum vreau sa imi vad mai repede puiuta

Monica, spor la alergat cu hartiile!
pe mine m-au pus sa fac si o cerere pentru concediu maternal, e o lege, nu stiu care, prin care mama beneficiaza de niste facilitati dupa nastere, un exemplu pe care mi l-au dat mie este ca daca nu vreau sa stau acasa 2 ani, ma pot intoarce la job peste un an si iau salariu intreg + 75% din indemnizatia CIC (aia de 6 mil.)
oricum, trebuie citita legea, ca nu stiu exact despre ce e vorba!

Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

quote:
Originally posted by Doamna Bibi

Aseara am vazut si eu pentru prima data...picaturi de colostru la tzitzi..Se apropie,clar.

Cum ziceati ca e faza cu coboratu' lui bebe,sa fie o palma sub stomac? La mine e asa de vreo 2 saptamani.Dar nu e cazul...nu?!?!?

De saptamana viitoare ma apuc de cumparaturi, am rabdat destul, acum dau iama prin magazine.Doamne ajuta sa nu iau chiar tot magazinul.

28 ani, sagetator

Mi se pare mie, sau astazi merge situl foarte incet???

Monica, ce mai stii de colostru asta, ca mi s-a intamplat si mie doua noptzi la rand acum 1 saptamana, dupa care nu a mai curs nimik.
Bebe sta cu capul in jos din saptamana 30-a, dar picioarele tot si le intinde inspre coaste pana sun sani, ca nici nu pot sa duc mana dreapta in fatza. Nu stiu ce inseamna senzatzia aia de "usurare" cand beeb se coboara si ai mai mult loc sa respiri, ca la mine nu s-a intamplat.

Nicole, not long to go. Eu de-abia mai imi duc elefantzoiu de bebe de la baie la bucatarie si la pat.

Irinuca 37+ saptamani DPN 31/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

hehehe Monique, bine ai venit in clubul Milka. la mine e valabila chestia asta de vreo 3 luni... dar sa stii ca, in cazul in care ai scurgeri de colostru inainte de nastere asta nu garanteaza si ca vei avea lapte din belsug dupa...asta e doar un "antrenament". treaba serioasa incepe dupa....
ma duc sa somnoresc un pic si eu. dupa-amiaza mergem si noi la control.....sa vedem ce mai face domnu' individu'.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

V-am lasat,am plecat la doftor sa vedem ce mai e pe acolo pe la casa lui bebe.

Ne auzim maine.Pupici.

28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Va scriu si eu repede ca puiutu da semne ca se scoala!

Azi noapte am fost tare cuminti am dormit 6 ore incheiate, de la 11 la 5. Dar chiar si asa n-am prea inchis ochii, ma sculam tot din juma in juma de ora sa vad ce face.

Iar azi m-am hotarat sa-i fac baita. Din buricutul ala tot mai iese cate un pic de tot de sange, mai ales cand se freaca de pampers, dar se incheaga si il pot sterge cu vata. Am tot citit si zice ca se poate face baie dupa ce a cazut bontul. Ori la noi a cazut de vreo 4-5 zile. Si nu arata nici rosu, nici umflat. Asa ca ii dam bataie azi. Am niste emotii.....Ma tot gandesc cum sa fac sa prind momentul potrivit, ca daca il prind ianinte de masa e de rau, urla ca apucatu, daca e dupa masa, doarme. Asa ca tre sa-l prind cumva intre.

Vreau sa va spun ca eu nu stiu ce m-as face fara tati! Duc groaza momentului cand va trebui sa se intoarca la servici. Conteaza foarte mult sa fie langa mine. Ai vostri soti s-au intors la servici? Daca da, cum va descurcati?

Mi-a placut de Dana!!! Faze de astea cu ruptu' apei in momente din astea cheie numai prin filme mai vezi.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A, si am mai vrut sa va intreb pe cele care ati nascut, daca va strangeti burta in vreun fel (burtiere, ceva...). Eu port de cateva zile o burtiera, care s-a cam largit, semn ca burta mea incepe sa revina la normal. Am incercat sa o pun la doua zile dupa nastere, dar m-au apucat contractiile. Si n-am mai pus-o decat dupa o saptamana. Si am inceput sa reusesc sa stau si in fund pe colac, ca pana acum n-am indraznit. Mi se parea ca se rupe ceva pe acolo.
Apropo de chestia asta, am avut acum cateva zile curiozitatea sa ma uit cu o oglinda pe acolo, stiti voi, ... si m-am socat umpic, ca e altfel decat era...A fost foarte creativa tanti doctorita cand m-a cusut . Sunt curioasa daca se mai schimba in timp.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Mitzule buna chestia cu "creativitatea"...n-a pus nimic in plus...., nu? vezi ca un fff bun cicatrizant e ceaiul de pelin....foloseste-l cu incredere. in orice caz, felicitari pentru progresele facute!!!

Mergi la inceput