Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb
Raspunsuri - Pagina 5
rain spune:
LA MULTI ANI CATRINA !!! trimitem pupici dulci pentru mica piranie, sa creasca mare si frumoasa ...
Jojonel, cred ca toate suferim de caldura, eu am numai nopti albe si am uitat cum e sa dormi o noapte intreaga!
Eli, am vazut pozele, esti o mamica tare frumoasa si zambitoare! eu traiesc senzatii tari atunci cand se impinge bebetica, simt ca-mi crapa pielea ...
sintem pe aici astazi, adormite si cu o conexiune care se misca cu viteza melcului ....Pupici
Nicole 38 saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineta!
Daca ar fi totul ca noaptea trecuta,ar fi o minune:a papat si a dormit,doua reprize la mami si a apoi in patut.Nu plage decat la baie,nu-i place mai deloc.Acum a papat si doarme,asa m-am apucat sa spal si am vre-o 6 masini de spalat,multa distractie voi avea.
Acum ma duc ca tre sa merg si la primarie sa anuntam prezanta,pe la farmacie si unde mamei ii place cel mai mult-la magazinul de cosmetice.
Pupici dulci si multa sanatate!
alexabdra si bebe ALEXANDER
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
Dorsilia spune:
Neata!
Deja si puiutul lui Papa se sarbatoreste!!! La multi anisori mancacioasei ! Si bun venit noilor bebelusi grabiti, multa sanatate lor si mamicilor lor (de pomina povestea Danei, a lasat ea nunta balta, i-a bagat in umbra, in ceata pe miri, a atrs lumina reflectorului pe d-neaei) vorba cristalinei "la termen" mai ramane cineva? Roxi, tu ai promis ca astepti fara doar si poate pan-atunci. Am vazut la stiri aseara ca la voi la C-tanta nu-i chiar asa zapuseala, cum de ti-a fost cald? Noi la 28 de grade ne luam plapuma in spate deja, la 40 am sta ca hipopotamii numai cu nasul afara din apa, cum nu putem in apa stam in propria transpiratie, ceea ce e naspa chiar.
De mine vreti sa stiti cate ceva ? Asteptam racorirea vremii, am fost la un picnic la iarba verde, am fript gratare, le-am mancat (apropos, nu stiu daca e bine ce am facut, adica faptul ca le-am mancat, eu pana acu n-am mancat decat carne la cuptor scazuta in apa si apoi coapta la foc mic.....pericolul listeriozei care mai e acu cu 3 sapt inainte de nastere, ma lamuriti voi care mai stiti de asta???, pleeeeease ), ne-am cam zdruncinat cu drumul dar sper sa nu se fi suparat prea tare bebele desi cam dadea din toate cele
ieri.
lia 36 sapt de la UM
anna maria spune:
Buna dimineata,mamici!
Eli,eu simt o presiune in jos atunci cind se intinde bb,de parca ar vrea sa iasa,ca deja e pregatit;sper sa mai stea vreo 2-3 sapt.
Anca,cica citrice nu prea ai voie,dar cum nun e sezonul lor,maminca ce este acum,ca tare sanatoase mai sunt si fructele astae(piersici,caise,visine,etc)
Andreea,sa-ti traiasca sumpetea de baiat
fetelor,multumesc de urari;acusi se apropie si ziua mea(ca tot racoaica sunt)si voi vedea atunci citi bbi se nasc sau poate nasc chiar eu!
Teodoreiin 35 sapt.
roxanaz spune:
Lia imi pare bine ca s-a mai racorit si la voi...aici intr-adevar nu a fost cald, nu stiu ce m-a apucat aseara..bine ca a trecut. nu-ti face probleme cu gratarul, ca toate am mincat...(eu cel putin am mincat de am spart gratare), carnea e fripta bine asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Alexandra bravo ca ai avut o noapte linistita, iti uram sa fie tot asa de acum inainte.
dupa cum am promis, eu "stau" pina la 31 iulie (cel putin) - asta ca sa fie exact cum zicea la majoritatea ecografiilor, ca uite asa zic eu....
Anca, eu stiu ca in afara de "odorante" de genul usturoi si ceapa in cantitati mari, fasole, poti minca cam orice - si daca observi ca piticul are vreo problema cu lapticul tau incerci sa evitii ceea ce ai mincat in ultimele 6-8 ore. asta ptr ca orice copil e diferit sai poate reactiona sau nu la un anumit fel de mincare.
Doamna Bibi spune:
Buna dimineata mamicilor!!!
Doamne,ce se precipita lucrurile!!!
Sa va povestesc cu Corina faza dura.Vorbesc cu ea pe la 12-1,imi spune ca e ok,doar ca a pierdut o parte din dop,dar ca nu are nimic.Pe la 6 primesc mesaj ca a nascut.Va dati seama ca am zis ac glumeste,dar nu...ea chiar nascuse.Ce faza...Ca apoi sa aflu ca a nascut si Dana (au vrut sa pastreze gasca) o cautam pe Nicole sa vad ea pe unde e, noroc ca ea e cuminte.
Oricum,felicitari mamicilor, sa aveti puiuti sanatosi si cuminti!!!!
Florina,Alina,Mitzura,Alexandra felicitari pentru bebeii superbi pe care ii aveti!!!!
Azi am vizita la doctor sa vedem ce mai face nazdravanu meu ca tare se agita.Oare unde mai are loc sa faca asemenea miscari de Alien ca taaaare mare e burta mea (si cica n-am lichid mult,e doar bebe care ocupa tot spatiul).
Ce ma bucur ca s-a mai racorit,sambata credeam ca mor de caldura.Si acum ca s-a mai racorit vin si astia sa instaleze aerul conditionat (dar vremea "rea" va reveni cu siguranta asa ca...nu-mi ramane decat sa ma bucur).
Faza dura e ca am castigat la o tombola un weekend la mare in perioada...14-16 august, exact cam cand tre' sa nasc,va dati seama ce m-am ofticat?!?!?
Monique si bebe mic 33 sapt.,DNP 28 august 2004
28 ani, sagetator
Dorsilia spune:
Roxi, eu cu igiena sunt superpatologica, cand a vazut sotul cu cate castronele, apa, sapun, servete, ma inarmez ca sa iesim la picnic...credea ca plecam pentru vreo 3 zile, cel putin. El a fript carnea, la gratarul nou achizitionat, era foarte doritor sa vada cat e de bun, ca eu am stat pe paturica incercand sa-mi calmez burticul dupa zdruncinaturi, e prima oara ca iesim cu masina proprie la iarba verde.
La inceput am refuzat sa mananc apoi m-a dat gata mirosul si am bagat si eu 2 gratare. Eu acasa ma spal pe maini de t-spe ori dupa ce umblu cu carne, la fel si vesela folosita, acolo...Dumnezeu stie cat a spalat el toate alea, oricum zice ca exagerez si-mi da exemplu toate tarancile ce n-au nici apa curenta acasa, si mai si mananca nas in nas cu vaca nepasteurizat, nesterilizat, etc, dar acum am facut-o, asta e.
lia 36 sapt de la UM
Doamna Bibi spune:
Aseara am vazut si eu pentru prima data...picaturi de colostru la tzitzi..Se apropie,clar.
Cum ziceati ca e faza cu coboratu' lui bebe,sa fie o palma sub stomac? La mine e asa de vreo 2 saptamani.Dar nu e cazul...nu?!?!?
De saptamana viitoare ma apuc de cumparaturi, am rabdat destul, acum dau iama prin magazine.Doamne ajuta sa nu iau chiar tot magazinul.
Monique si bebe mic 33 sapt.
28 ani, sagetator
Doamna Bibi spune:
Vroiam sa va intreb o chestie.
Cum ati procedat cu toate cererile de intrare in concediu? Eu zilele astea trebuie sa-mi fac dosarul si sa parasesc ringul de dans, asa ca va rog ajutati-ma si pe mine...Cum se procedeaza,ce trebuie sa fac? Cererea aia de bonus o fac acum sau cand?
Please...help...
Monique si bebe mic 33 sapt.
28 ani, sagetator
rain spune:
Monica, eu sint cuminte de nu se poate ..., dar acum se poate intimpla oricand, am implinit 38 de sapt!
intr-un fel as vrea sa imi tin iubitica mai repede in brate, ma simt gravida de o vesnicie si nu mai pot sa ma misc deloc
eu cu hartiile am procedat in felul urmator: de la medicul de familie am luat o hartie (nu stiu cum sa-i zic, certificat medical???, habar nu am) pentru concediu si am dus-o la personal, acolo am lasat-o si mi-au spus ca dupa nastere sa fac o cerere pentru suplimentul acela, banii pentru prenatal+postnatal o sa-i primesc pe card, si dupa ce se termina cele 126 de zile trebuie sa fac cerere pentru CIC.
cam atat ...dar am alergat ceva pana le-am aranjat pe toate!
pupic
Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.