Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut!
Am mai prins si eu un moment liber si vreau sa va mai povestesc ce mai facem.
Cu buricutul s-a mai reglementat treaba, am reusit sa scot vata aceea care se lipise acolo, si acum mai sangereaza putin de tot. Il sterg cu spirt si atat, n-am mai pus Dermatol.
Cu suptul, am observat ca daca scot cateva picaturi inainte apuca sanul mai usor si nu se mai enerveaza. Intr-adevar era prea plin.

Ce probleme mai avem:
-ni se descuameaza pielicica, mai ales pe manute si pe la glezne, si pe burtica, dar mai putin. Am citit ca e ok.
-adormim la san, dar cand il pun in patut se trezeste si maraie. Il alaptez pe o perna din aia fiziologica, pe care dormeam eu inainte (acum e proprietatea lui) si de catva timp nici nu il mai mut in patut, de teama sa nu se trezeasca
-ma tot mir cum doarme, in sensul ca are doua tipuri de somn, unul foarte linistit in care nici nu se vede ca respira (cateodata verific daca mai respira-ce sa fac, sunt obsedata), si un somn foarte agitat, cand misca tot timpul din piciorute, are tot felul de grimase si tresare. In acest al doilea tip de somn e foarte usor de trezit. In primul poti sa tai lemne pe el. Intr-un interval de 2-3 ore, are cam doua perioade de somn agitat. Mie mi-e tot frica sa nu se trezeasca. Bebeii vostri dorm la fel?
-si mie mi-a spus doctorita sa incerc sa-i decalotez putulica la baie, chestie cu care eu nu sunt de acord, pentru ca prin toate cartile am citit ca daca jetul e continuu si se proiecteaza la distanta nu e nevoie sa faci chestia asta. Chiar daca e prinsa putin la nastere, problema se rezolva de la sine in 2-3 ani.
-voua nu vi se pare greu din cand in cand? La mine e o stare de fericire, intrerupta din cand in cand de gandul ca copilul asta depinde de mine acum in totalitate, sau de teama ca i s-ar putea intampla ceva. Cel mai rau e cand sunt obosita, ma apuca gandurile negre. Si cosmarul meu este sa fie satul, schimbat si sa nu doarma. Insa atunci cand doarme, il vad linistit si am siguranta ca e ok, ca se simte bine.
Astept povesti, cum e pe la voi.

mitzura si bebe tzopaila din burtica - 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

VICTOR MIHAI, sa fii sanatos, cuminte, mancacios !!!
DANA , chiar daca mi-ai facut figura si tu ... FELICITARI, sa fii sanatoasa, sa te refaci repede si va asteptam acasa cat mai repede!

eu am vorbit astazi cu Dana si Corina, se simteau bine si ele si puiutii, despre Eva imi spunea Corina ca e cam lenesa la supt, iar Dana despre Victor ca e un mancacios, erau suparate ca nu stau in acelasi salon
cand Dana mi-a spus ca a nascut la 21:45 m-am gandit ca terminasera cu biserica si ca erau la petrecere ...dar nu a fost asa, Danei i s-a rupt apa inainte sa intre in biserica, cred ca va imaginati ce situatie!
bineinteles ca le-am "certat" ca m-au lasat singura, eu cand am vazut de dimineata mesajul de la Dana, ca a nascut, am intepenit ...am zis ceva de genul "nuuuu si tu Dana, eu cu cine mai nasc ?!?" si se uita tati la mine ca nu stia ce m-a apucat !

drept urmare, acum ma bate la cap sa-mi fac bagajul ..."sa fie facut!"
aseara la party a fost super misto, daca nu as avea 14 kg in plus si o burta mare pe deasupra cred ca si dansam, iar bebetica la un moment dat a inceput sa ma boxeze asa de tare incat a trebuit sa plecam acasa
si pentru ca nu am stare, am mancarici undeva ...astazi am fost la ai mei, doar la 60 km de Bucuresti, s-a crucit mama cand ne-a vazut! sper sa nu ma apuce si pe mine in seara asta ca prea m-am agitat zilele astea

Florina, Papa, Mitzura, mie imi place tare mult ca discutati despre bebei, in felul asta aflam si noi multe si mie una or sa-mi prinda foarte bine informatiile de la voi!

Alexandra, bine ati venit acasa! te asteptam si pe tine cu detalii despre puiutul tau

Pupici

Nicole 38 saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mitzule si Catrina doame la fel. O data cu chiuituri, o data calma :))
Iost desperata cind chiuie ac mi-e ca nu dorame bine si cind e calma ca de ce e calma :-))))))

RAIN buahahahah cum bre i s-a rupt apa la intrarea in biserica?!:-))))) asta e antologica. SI mirii ce facura frate??? CIne i-a mai cununat?:-)))))))))))))))
Brava Dana zapacisi o nunta intreaga :-))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

yep, la intrarea in biserica ! numai Dana putea sa faca asa ceva, a recunoscut si ea astazi!
cu mirii a ramas sotul Danei, iar in locul nasei a stat cumnata ei ...da ma gandesc eu (asta nu am intrebat-o pe Dana), cat de mult s-au mai gandit oamenii aia la nunta si cat s-au gandit ca nasa e la spital, naste ...probabil ca erau mai mult cu gandurile spre Dana!
abia astept sa ne povesteasca mai multe ...pana atunci nu mai zic nimic, cine stie unde ma apuca pe mine

Nicole 38 saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Felicitari si pupici la toate mamicile si la bebelusi!!!
Vad ca mariti listuta pe zi ce trece!Eu ar trebui sa nasc la sfirsitul sapt.viitoare, dar deocamdata...nici un semn,nici contractii,nimic....
Bebe e cuminte,daca o tine tot asa si nu vrea sa dea semne ca iese...la cezariana ajung!!!

Cum va descurcati cu caldura?? Pe mine nu ma lasa sa dorm,atipesc abia spre dimineata,si transpir la greu
Va pupic pe toate!
O noapte racoroasa!
Jojonel si bebe Freddy- 39 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Roxi, am vazut pozicile, esti o graviduta tare frumusica.

Ma uit pe listuta si ce vad, Dana a nascut? Chiar azi cand avea nunta? Si pe seara, chiar la petrecere. Cred ca stia ea ce stia, de tot zicea ca sa nu nasca pana la nunta, iata ca nu a nascut inainte de nunta ci in timpul ei. Felicitari parintilor! Bine ai venit Victor Mihai! Multa sanatate, sa cresti mare si frumos! Dana, refacere rapida si te asteptam cu povestea si pozici! He, he, citii ce scrisese Nicole, deci nici nu se mai ajunse la petrecere. Acum chiar ca astept cu nerabdare povestea.

Ana Maria, La Multi Ani sotului!

Florina, felicitari pt cresterea lui bebe!

alexa22gandi81, bine ai revenit acasa si pe DC!

Noi am fost ieri la mare/ocean. Am mers cu barca pe o insula plina de stanci. Nu intrai in apa (nici acum) decat cu picioarele ca era asa de rece apa, iar valurile super mari... Nu am stat in costum caci la inceput batea vantul si era briza cam racoroasa, iar dupa soarele prea puternic. Si ma apucara geloziile pe tati ca el facu si o baie pe cinste si diving. L-am descusut bine de tot: cum era apa, ce vazu, erau multi pesti, erau frumosi? Si-mi spunse ca vazu si un rechin, dar de ala mic si nepericulos pt oameni. Inca nu m-am lamurit daca a glumit sau chiar vazu. Si cu toata crema mea de protectie tot m-a prins soarele. Si mi-am facut si o arsura, daca va zic unde o sa radeti de mine. Pe piciorul stang, de la degete pana la incheietura, dar doar pe jumatate, pe cea exterioara. Cred ca acolo, impiedicandu-ma de burtica nu am mai ajuns sa ma dau bine, bine cu crema. Drumul spre casa insa ne-a obosit tare mult, aseara am cazut franta, dar am avut un somn agitat si intesat cu drumuri la baie, dureri de bazin si de spate. Iar la 7 am facut ochi de tot. M-am chinuit sa mai dorm putin, dar de unde somn?

Pupici tuturor, o saptamana minunata sa aveti!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 33 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Tot eu. Am pus cateva pozici aici http://community.webshots.com/album/162082103OmddNw

Pe voi, va doare burtica cand misca/se intinde bebe. Dar pielea, simtiti ca pur si simplu sta sa pocneasca? Mie mi se intampla chestiile astea. In plus, ma doare tare de tot buricul si am si mancarimi in zona lui.

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 33 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Felicitari noilor mamici!!!

Apar bebeii ca pe banda. AMR... 1 saptamana si la noi..
Foarte interesante discutiile mamicilor care au nascut... eu cel putin am multe de invatat.. Apropos, as vrea sa stiu cand alaptam ce avem voie sa mancam... am auzit ca majoritatea fructelor sunt interzise pentru ca produc colici la bb-i. Poate ma lamuriti si pe mine.

Anca 38 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza si de la noi. ce noapte timpita am avut si eu...mi-a fost cald...si apoi m-am trezit cu un circel din laa mare, stiti voi....de ma doare si acum. bleacks. las' ca treece.
Eli mama ce misto pozeeeee....!!!!!!!!!!! super!!!!
Alexandra, bine ai revenit acasa!! cum esti? ce face Alexander? e cumintzel? papa bine? multi pupicei la voi!!!
Mitzule, asta cu decalotarea este foarte relativa, in functie d ela medic la medic....unii zic sa se faca, altii c anu, dupa cum ziceai si tu....eu sunt de parerea ta...eu zic sa mai intrebi un medic.
hihihihihiii Papa esti super cool cu "mica piranie".... sa inteleg ca nici la tine nu functioneaza aparatoarele alea de sfircuri, de silicon?
Dana nu s-a lasat ea pina nu a facut inca una...auzi la ea, i s-a rupt apa la biserica...misto de tot!!! (auziti, or fi prins ceva pe film???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

BUna dimineata. Nu am prea mult timp sa stau cu voi de vorba ca am inceput cu colici de vreo doua zile si nu prea am "voie" sa stau departe de pitic. Am mai pus poze cu el de sambata si de duminica si am pus si poze cu Bradut al Alinei de sambata. Este un scump si un cuminte...
Va pup pe toate, felicitari Danei si Corinei pentru puiuti

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu

Andreea, 26 ani-Pesti si Materi Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput