Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
vai Florina cum sa nu bagam in seama asa record de greutate? un kilogram intr-o luna...sa traiasca Teodor si tot asa sa ii mearga! mucisorii ii scoti cu ser fiziologic? sau vrei sa folosesti pompita?
pernutza de la chicco nu am luat-o...crezi ca buna de ceva?
pupici!!!
butterfly spune:
Pt mucisori am folosit betisore inmuiate in ser fiziologic dar acum picur ser in nasuc si il aspir cu pompita. Are si un capat f moale si subtire cu care patrund mai adinc atunci cind e nevoie...
Frumoase pozele, Roxana...
Am scos si noi niste poze cu sala de travaliu, prima punere la sin la 2 ore, poza din salon... le voi pune pe net dar trebe scanate intii.
Mamicute de baieti, mie mi s-a recomandat sa decalotez usor putzulica copilului la baitza pt fimoza - voi faceti asta?
roberta04 spune:
SA TRAIASCA VICTORAS!!! DANA, SA TE REFACI USOR SI SA NE POVESTESTI CUM E MAMICA !!!
Florina, sa stii ca ne bucuram tare cand ne povesteti de tine si de Teodor, sa ne "vinzi" reteta de crescut 1 kg intr-o luna, ca asta e performanta!!
Roxi, multumesc de sfat, m-ai linistit (si nu e prima data). Ce n-as da sa ma teleportez si eu pe malul marii un pic, chiar rece cum e, macar un degetel sa inmoi si eu! Ai mei (sora, nepoate, cumnati) sunt toti pe la mare si i-am rugat pe toti sa-mi aduca un borcan cu nisip si o sticla cu apa de mare...Noi deja ne facem planuri unde mergem anul viitor cu Matei in vacanta, sa-l lasam sa zburde cu poponetzul gol prin nisip. Si am inceput sa am niste ganduri de alea...daca nu stiu sa-l cresc, sa-l educ, ce ma fac? Ca la mine in familie sunt aproape numai fete si mi se pare atat de coplesitor ca importanta sa faci un baiat!!! Si parca sunt de doua ori mandra ca o sa fiu mamica...nu va mai spun de parintii mei, care au doua fete, sora mea le-a daruit doua nepoate...si vine MATEI!!!!
Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 31 saptamani
papadie spune:
Dano, Dano de la bal la spital
Felicitari, mamiko Refacere usoara!
Bine ai venit Victor
Sa fii sanatos, mincacios si ocolit de colici!
Butterfly presupun ca vb de pernuta aceea rotunda de sprijinit spatele bebelului. E cam apa de ploaie. Mie mi-a spus o asistenta sa pun un prosop rasucit la spatele puiului ca n-am ce face cu perna. Si amre dreptate a avut ca pisica mea deja se rasuceste singura pe spate asa ca pernutza era un vax albina.
Acum...si eu is panicoasa cu varsatul in somn si statul pe spate dar mi-a spus ieri moasa ca rarisim un bebe se ineaca cu voma...doar atunci cand e f puternic refluxul (adeca voma d-aia in toata regula).
Insa daca ii dai aerul afara nu ai nici o pb, nu va varsa in jet. Eu de 2 zile experimentez o metoda tare buna de dat aerul afara. Din 90-100 de ml cat maninca acum Catrina fac trei "episoade" adeka la fiecare 30 de ml o pun repede pe umar si-i dau bataita la spate sa vezi ce de-a râguri scoate zici ca e un marinar beat :-)
Felicitari pt kilul in plus :-)))) Noi am luat numai vreo 800 de grame dar avem cu 5 cm in plus:-))))Si noi plingem cu lacrimi ...la un oki (care dealtfel face si ceva galben si-i pun nijte pikaturi) la celalalt oki nu am apucat sa vaz daca are lacrimi ca nu plinge prea mult..... A si nu vrea sa doarma in patucul ei...tot mai bine e cu mami Cred ca o sa-i lipsesc personaje din disney la patuc sa caste okii la ele. am asa o senzatie ca nu-i place in pat pt ca nu vede nika d-acolo :-)))
Papa si Catrina
butterfly spune:
Papadie, esti tare dragutza.
Noi scoatem aerul mai greu, chiar aum e atirnat de gitul meu ca nu a eructat inca. Adesea ne iese cind ne punem pe burtica. Iar de la tzitzi nu-l pot lua pina nu termina ca iese scandal mare. I-am facut-o de citeva ori ca suge prea lacom si prea mult mai ales ca abia varsase si voia sa suga din nou dar a plins neconsolat pina a obosit.
Iar atunci cind a varsat mi s-a parut ca a fost varsatura in jet, umpluse patul si ma facuse de comanda. Apoi am citit ca in jet inseamna ca arunca la 60-120cm daca sta ridicat si nu a fost chiar asa chiar daca nu am masurat distanta!
Si lui ii place in brate si mai ales pe burtica - suntem flescaiti rau din cauza caldurii, mirosim acrisor, dar lui nu-i pasa, lipiti sa stam...
Am luat si noi 5 cm ca eram cam piticuti (49cm).
E foarte bine 800g, se zice ca trebuie sa ia 750 dar tinind cont ca ei mai si scad in greutate dupa nastere... noi pierdusem 260g dupa 2 zile.
Mi-as dori sa nu ma mai sperii asa usor din orice. Sunt prea vigilenta, nu mai pot sa dorm decit atunci cind cad de oboseala... Sper sa fie mai bine dupa botez.
Papadie, stiu ca minunea ta a fost botezata prima si te admir mult pt ca te-ai gindit la sufletzelul ei...
alice2004 spune:
Heheheheehe ... se pare ca fuse cu noroc rochia cea noua, Dana !!!
Sa iti traiasca feciorul, sa creasca mare, sanatos si sa fie cuminte si mincacios !!!Si refacere rapida si usoara si abia asteptam sa ne povestesti peripetiile cu "de la bal la spital" !!!
Florina, felicitari pentru voinicul tau, chiar, sa ne dai si noua reteta micutzului tau care maninca, nu gluma !!! Ne pare tare bine ca iti faci timp si ajungi printre noi, ca tare avem nevoie de sfaturi de la mamici - si eu o sa fiu mamica de baiat !!!
Anna Maria, LA MULTI ANI sotului tau, sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de minunea care mai are putintel si va apare pe lume !!!
Papa, pupici multi si tot asa haioasa ai ramas !!! Si pupiciuri multe si pentru pisicutza Catrina - sstie ea ca e mai bine sa doarma cu mami si nu singura !!!
Roxi, credeam ca sint singura care se uita la formula 1 - eu sint fan indirjit McLaren si tocma ce ma bucur ca am reusit un loc 2, dupa lupte seculare !!!
Aici a plouat din greu azi noapte, cu furtuna si copaci rupti si grindina de credeam ca o sa imi faca tandari geamurile, dar azi era la fel de senin cerul si la fel de zapushala afara !!! Unde naiba e racorirea aia de care vorbesc astia, habar nu am ... poate pe alte meleaguri ...
Va doresc un sfirsit de weekend minunat si sa aveti grija de voi !
Alice - 34 saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
butterfly spune:
Reteta e simpla: multa tztzi si bebe mincacios.
Doctorul i-a zis "purcelus" (dar si "printisor") dar nu m-am suparat ca si eu il mai alint asa.
Azi e ziua mea norocoasa: bebe papa si adoarme imediat. Asa da!
anemona spune:
Fetelor, sunteti tare harnicute!!! Rasar bebelusii cu o viteza ametitoare! Doamne, ce de bebei! Toti frumosi si mancaciosi!
Sa va traiasca si sa fie sanatosi si norocosi cu totii!
Mamici si tatici, felicitari si sa va bucurati de minunile mici!
Si noi suntem pe baricade, sper ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa va dam vestea, iar pana atunci stam cuminti si asteptam.
Multa sanatate si refacere usoara mamicilor si fiti fericite ca ati scapat, noi inca avem emotii.
Numai bine si pupici la bebici!
Anemona, 39 saptamani
alexa22gandi81 spune:
Buna mamici si burticute!
Noi am venit astazi din spital suntem sanatosi si in cea mai buna forma,puteam merge acasa chiar dupa nastere;doresc la toate sa aiba o nastere usoara ca a mea,a fost de parca mai nascusem de cateva ori,bebe a ajutat pe mami si primul lucru ce l-a facut a papat la tatuca.
Felicit toate mamicile si nastere usoara celor ramase.
Pupici dulci la toate
alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
papadie spune:
Alexandra bine ai venit acasa:-)
Butterfly da aia e faina, pernita care mi-ai aratat-o. La noi la spital aveau niste pernite ca niste colacei. Ca sa fiu sincera acu 10 minute tokma am primit cadou una ca aia din linkul dat de tine. "La fatza lokului" arata tare utila. Iti spun maine impresii:-)))
Noi mucisorii ii scoatem cu coltul de la servetele...pompitza e prea mare pt narile noastre :-))))))))) Oricum rabda cu darzenie sa-i scot mucisorii:)
Si, butterfly, mica piranie (asa ii zic ca am nijte ragade de ma urc pe pereti) raspunde la numele de Catrinel:-)
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)