Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb
Raspunsuri - Pagina 7
mitzura spune:
De pus in plus n-a pus nimic, dar a rearanjat chestiile pe acolo...
Bei, pe noi ne omoara sughitatul asta. Algoritmul e in felul urmator: mancam binisor, nu ne plangem, intr-un final adormim la san, ne chinuim sa ragaim dar nu iese nimic ca suntem prea adormiti, il pun jos si dupa doua trei minute il apuca sughitul, si se trezeste de nu mai adoarme vreo doua ore, timp in care e marait ca e obosit..
mitzura cu bebe Tudor Codrin
papadie spune:
Multumim pt urari:-))))
Nu-mi vine sa cred ca deja a trecut o luna...Dumnezeule...o luna cat o mie de ani:-)
Catrinel e frumoasa fok. Ma innebuneste cand zambeste si cand rade, si cand plange :-) Si cand face caca pe mine si pisu cu bolta ma innebuneste :-) A inceput sa-i zambeasca si ursuletului de plus:-)
Butterfly am folosit cu succes pernitza aia. E OK nu s-a mai rasucit pe spate dar scanceste cand o pun acolo :-( si incearca sa se foiasca si nu poate delok:-(
Mitzule sotul meu s-a intors la serviciu si chiar cand am adus-o acasa pe Bubu a fost la serviciu :-) Noi i-am facut baitza si cand avea buricelul :-) Se bucura de numa in apa. E ca un pestic. Nu-i fa baie dupa ce maninca...o sa vomite! Baia se face inainte de masa chiar dac racneste. O sa fie "fun" cu baia pt bebe si mai uita de foame. Eventual dupa baie la imbracat infrige-i o suzeta in guritza
:-) Eu nu port burtiera. Am oleac de burticada' nu cine stie ce. Oricum am dat toate cele 11 kilograme jos.Nu ma intreba cum si de ce ca nu stiu, eu voiam sa mai pastrez macar fo 5 kile. La mine operatia e cam la un cm sub linia bikinilor si cand o creste paru n-o as se mai vaza dilok. Acum arata ca o duga rosiatica trasa cu pixul.
Pupe**************
Papa si Catrina
ochi verzi spune:
FETELE,apar si eu. Am ramas singuri cu Iris si e mai bine.Mitzura, cu ce te confrunti tu ma confrunt si eu .Fata mea doarme ziua de ruoe, abia se trezeste sa manance si mananca putin,In schimb noaptea din ora in ora se trezeste iar eu oricum nu pot sa adorm cand doarme ea asa ca dimineata sunt cheauna.Doua zile cred ca a avut colici, a fost foarte agitata dar nu a plans, doar se vaieta. Acum e linistita.
ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani
Ssarah spune:
Felicitari Dana, LA MULTI ANI Victor![bis].
Hai ca a fost tare faza cu nascutul in timpul nuntii...
Eu am fost astazi la dr si mi-a spus ca am colul sters, si cel tarziu sambata cand este de garda o voi vedea pe bebelina..Dar nu prea era convins ca voi rezista pana atunci.
Oricum ma tot doare burtica destul de tare, a devenit un efort sa merg 5 min pe jos, ma deranjeaza orice mica denivelare prin care trece masina...Nu mai spun ca dupa ce ca incepusem sa ma trezesc in fiecare dimineatza la ora 7, astazi am atins apogeul si nu am mai dormit de la 4.30...M-o pregati mama natura pentru orele de alaptat dar nici chiar asa..
Voi avetzi idee cat poate sa mai dureze de cand se sterge colul si pana incep contractiile regulate?
Alexa - 39 + saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
ochi verzi spune:
FETELE care ati facut cezariana imi spuneti sio mie cum se prezinta operatia. LA mine este tare si umflata si cand pun mana este amortita zona. Nu stiu daca e normal sau trebuie sa merg la doctor.Mie mi-au zis sa sterg cu spirt zona, voi dati cu ceva?
ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani
papadie spune:
La mine e mai tare in parti si cind pun mina e amortita. si pe burtica cind pun mina am o senzatie de zici ca am fost batuta si e vinata si doare si la mine operatia e mai "adancita" decit restul... vai dä noi :-)
cristalina spune:
Dana, felicitari! Refacere rapida si lapte din belsug!
Asta da nunta cu cantec!!!...:)
Sa va traiasca si sa fie sanatos. Voctor, bine ai venit! Sa cresti mare si voinic!
Eu pun pe operatie Baneocin pudra. Doctorul a zis sa am tot timpul acoperita zona cu pudra. Zona arata bine, nu e rosie, nu e tare si nu doare..
Oricum la mine operatia e mai mare, probabil dubla fata de cea obisnuita si e mai sus, a fost necesar ca sa poata sa scoata copilul...
Eu am fost azi la doctor...De acum 2 ore am trecut pe Humana, am facut mastita la san si doctorul mi-a dat Eritromicina, iar pediatrul a zis sa intrerup complet alimentatia la san...Nu-mi vine sa cred ca mi-au secat sanii asa pur si simplu, intr-o noapte.
(arat ca o broasca, jelesc de cand am venit de la doctor...).
Hai ca poate reusesc sa citesc si eu ce ati mai scris...
Monica si bebelusa
papadie spune:
am pus si eu doua pozice noi cu Catrina:
http://community.webshots.com/user/papadicu
cristal gheata pe sani si incearca sa-i mulgi.
succes!
Papa si Catrina
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
mitzura spune:
Cristalina, imi pare tare rau? Cum s-a intamplat cu mastita asta?
Papadie, mie cel mai greu mi se pare sa gasesc momentul oportun pentru baie. Tu zici sa-i fac inainte de masa, dar al meu cand e infometat urla de se invineteste daca nu ii dau imediat, plange pana nu mai are aer. Mi-e si frica. O sa vad eu cum fac
Si eu vreau sa raman cu niste kile in plus, ca aveam 46 cand am ramas gravida. Deocamdata am 56, dar n-au trecut decat 12 zile si parca vad ca n-o sa mai ramana mare lucru din ele. Asa sunt eu, soi rau, nu sta carnea pe mine.
mitzura cu bebe Tudor Codrin