Legende urbane - Buhuhu!
Raspunsuri - Pagina 8
cl spune:
Adela, nu ne povestesti si noua, cu lux de amanunte, o sedinta de spiritism? Pliiiiiiizzzzzzzz! ,
Claudia
anangel_lexi spune:
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? V-am citit de la inceput, dar pentru ca eu nu stiu nici o povestioara paranormala sau macar ciudata (decat din auzite si nu stiu daca nu cumva inflorite mult), n-am scris niciodata nimic aici. Dar vazand ca Adela si Donia se pricep la vise, mi-am luat inima in dinti. Si eu am visat de foarte multe ori un vis tare ciudat: se facea ca cineva ma urmarea pe niste trepte cu cu un cutit si vroia sa ma omoare. Visul asta mi-a revenit de multe ori, de fiecare data insa in alt cadru: o data eram pe casa scarilor intr-un bloc, alta data intr-un fel de gara cu turn, alta dara pur si simplu pe strada. Persoana care ma urmarea era intotdeauna un barbat, dar niciodata acelasi (oricum de fiecare data era o persoana pe care n-o cunosc in realitate). Arma cu care ma urmareste este aproape intotdeauna un cutit insangerat. Oare visul asta (sau mai bine zis cosmar) are vreo semnificatie? Aaa, am uitat sa spun ca in vis persoana nu reuseste niciodata sa ma prinda dar e mereu extrem de aproape de mine. Oare se poate interpreta asa ceva?
Pupici, Alexandra
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Adela99 spune:
Buhuhu
De cateva zile ma chinui sa traduc un articol suedez.
De abia azi mi-a trecut prin cap sa caut pe google pe engleza.
Si am gasit! Nu articolul in sine, dar un picut despre Friedrich Jürgenson
http://parc.web.fm/PARC%20CD3.htm
Daca vi se pare interesant, incerc sa traduc articolul cu care ma lupt
Irimell spune:
Buhuhu, tuturor! Tot referitor la voci si sunete, am uitat sa va intreb daca ati auzit de Cronica Akasha sau asa zisa "memorie a lumii"?
Daca nu, va povestesc...
Numai bine,
Irimell
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by cl
Adela, nu ne povestesti si noua, cu lux de amanunte, o sedinta de spiritism? Pliiiiiiizzzzzzzz! ,
Claudia
Nu prea am ce povesti, doar ca o prietena si colega punea o cheie in Biblie le lega ca un pachet cu un snur, iar participarea mea era ca tineam cu degetul aratator cheia, iar ea cu al ei de partea cealalta. Apoi invoca un spirit si punea intrebari si eu de abia respiram. Dadea indicatii spiritului in ce parte (stanga/dreapta) sa se invarta pentru da sau nu, sau in unele cazuri in care raspunsul era un numar sa se invarta de atatea ori (ca de ex ce nota vom lua)... cam atat.
n/a spune:
Adela, despre metoda paharului cu picior pot sa-ti spun urmatoarele: Se ia o coala mare de hartie sau carton si se scriu pe ea toate literele alfabetului, cifrele de la 0 la 9 si cuvintele "da" si "nu" . Ca pe o placa de ouija. Se asaza pe plansa un pahar cu picior cu gura in jos. Toti participantii la sedinta vor tine doua degete, fara a apasa, pe suportul paharului. Se invoca spiritul, se pun intrebarile si paharul se va "plimba" pe plansa, indicad literele si formand cuvinte. La sfarsit, cand spunem spiritului "la revedere", avem grija sa intoarcem paharul cu gura in sus, pentru ca acesta sa poata iesi.
http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Adela99 spune:
Bine ai venit Alexandra
E greu cu interpretarea viselor, zic eu. Tu singura poti sa ti le interpretezi cel mai bine.
Referitor la visul tau, gandeste-te cand apare, ce se intampla in viata ta cand ai unul din visele amintite.
Ce semnificatie are pentru tine de pilda cutitul? Cei mai multi asociem cutitul cu pericol. Dar cutitul este si o unealta cu care de pilda tai painea. Bineinteles in mana cuiva care ne urmareste (si plin de sange) probabil oricine asociaza cutitul cu pericol. Dar tot atat de bine poate fi doar o avertizare: cineva (probabil o persona cu ganduri nu tocmai bune - esti urmarita de persoane necunoscute)iti ameninta intr-un fel sau altul, nu viata, ci poate locul de munca, relatia, etc - sau e doar teama ta de toate astea.
Sau nici una nici alta
Adela99 spune:
Multumesc Vera pentru raspuns.
Cine stie poate vreodata ne adunam la o sedinta de spiritism.
Buhuhu
cl spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Buhuhu, tuturor! Tot referitor la voci si sunete, am uitat sa va intreb daca ati auzit de Cronica Akasha sau asa zisa "memorie a lumii"?
Daca nu, va povestesc...
Numai bine,
Irimell
Nici eu nu am auzit, asa ca astept cu mare interes povestirea.
quote:
Originally posted by Adela99
...
Cine stie poate vreodata ne adunam la o sedinta de spiritism.
Buhuhu
Daaaaaaaaaaa!!!
Claudia