Legende urbane - Buhuhu!
Raspunsuri - Pagina 7
n/a spune:
Voi prezenta mai jos cateva puncte importante despre spiritism:
Metodele clasice:
* placa de Ouija
* masa turnanta
* scrisul automat
* paharul cu picior
* folosirea "talentelor" unui medium
Metode moderne (comunicarea instrumentala sau transcomunicarea):
* inregistrarea pe un casetofon a vocilor prin intermediul unui microfon amplasat intr-o camera in care functioneaza un aparat de radio care nu prinde nici o frecventa ci doar "bruiaj"
* convorbiri telefonice cu lumea de dincolo
* captarea de imagini ale defunctilor prin amplasarea unei camere video in fata unui televizor care functioneaza fara a prinde decat "purici"
* transcomunicarea prin intermediul calculatorului
Un link in legatura cu transcomunicarea: http://www.paranormalvoices.com/itc/links2.htm
V-am speriat suficient? Buhuhu!
http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
cl spune:
Irimell, , multumesc mult de tot.
Donia, referitor la vise, daca-ti spun ca eu nu visez decat ffff rar, ma crezi? Sau, ma rog, se spune ca visam mereu, dar nu tinem minte visele. Pardon, cum de am uitat, visez, dar cu ochii deschisi .
Si pentru ca tot vorbea Adela de visele care revin cu regularitate, in copilarie, atunci cand visam (adica tineam minte ), aveam un vis foarte ciudat, cu serpi. La mine acasa, intram pe usa si erau serpi peste tot. Fugeam din camera in camera, pana ajungeam in camera mea, serpii dupa mine. Ma urcam in pat, tot serpi, apoi ma cocotam pe sifonier, serpi si acolo. Si aici ma trezeam. Frumusetea este ca stiam ca visez, vroiam sa ma trezesc si nu puteam, pana nu ajungeam pe nenorocitul ala de sifonier. Nu stiu ce semnificatie are visul asta, n-am reusit sa-l inteleg.
Vera, ca tot ai adus vorba de spiritism. In studentie, in camin, erau niste colege mai nebunatice, care, in timpul sesiunii, inaintea fiecarui examen, faceau sedinte de spiritism, cica sa afle subiectele. Ceva cu o carte si o cheie, nu stiu exact detaliile. Culmea este ca una dintre ele a luat sesiunea cu 10, iar celelalte au avut note mari. Si azi regret ca nu am fost si eu la o sedinta de-a lor, nu de alta, dar curiozitatea ma macina.
Voi ati participat la vreo sedinta de spiritism?
Claudia
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Originally posted by Donia
Voi aveti vise care revin? Eu visez cu regularitate (dar nu cu frecventa) ca sunt la scoala si trebuie sa dau un test, dar sunt constienta ca nu am invatat, nu am carti, nu stiu nici macar orarul.
Pe site scrie ca acest vis apare atunci cand suntem pe cale sa luam o decizie majora.
V-am bu-hu-hat
In legatura cu visele si mai ales cu cele care revin cu regularitate, eu am o alta teorie. Ele, bineinteles, ca vor sa spuna ceva ... si din moment ce revin, inseamna ca nu si-au atins scopul. Vor inceta cand au facut-o.
Daca luam de exemplu visul tau: scoala, test, nu esti pregatita si esti constienta de asta; faptul ca nu stii nici macar orarul se poate interpreta ca dintr-un motiv sau altul esti dezinteresata.
Ce sentimente, senzatii ai in vis? Cu ce sentiment, senzatie te trezesti?
Daca vrei putem discuta pe tema visului tau, mai detaliat.
Si eu am avut un vis care s-a repetat (ani in sir, sub diverse forme) cu incapatanare, pana i-am dat de capatai
Am si eu doua vise care imi revin periodic, dar pe care le am din copilarie, poate ma ajutati sa le interpretez.
Primul e un vis foarte simplu: visez ca am cazut din leagan dar nu ma opresc din cadere...si toata noaptea visez cum caaaad si cum am un gol in stomac de la senzatia caderii. In general visul asta il am daca dorm dupa-masa sau in timpul zilei.
Al doilea: Ma aflu pe holul cu camere al unui hotel, dragut luminat si cu mocheta fina pe jos. Usile camerelor sint foarte mari si din lemn masiv, iar numerele camerelor sint aurii si stil baroc si ce este ciudat...sint formate din 4 cifre, adica 2166, 2089...Ma vad cautind ceva si deschizind fiecare usa de-o parte si de alta a holului si inchizindu-le la loc...Dar nu vad ce este in camere si mor de curiozitate....Si uite asa pana dimineata tot inchid si deschid la usi.
Pupici si buhuhu,
Irimell
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Irimell, nu se schimba nimic in visele astea, sunt de fiecare data exact la fel?
Identice si la fel Aaa, am uitat sa spun ca la cel cu caderea incerc sa tip dar nu am glas...Nu-mi place deloc visul asta si ma scol cam ravasita. Celalalt nu ma deranjeaza foarte tare dar ma intriga.
Adela99 spune:
Si inca ceva: in primul vis inafara de golul in stomac, mai simti, gandesti ceva? (teama, nesiguranta, usurare)
Si in celalalt: din moment ce nu vezi ce este in camere, sa inteleg ca nu intri, nu faci nici un pas, in nici una din camere?
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Si inca ceva: in primul vis inafara de golul in stomac, mai simti, gandesti ceva? (teama, nesiguranta, usurare)
Si in celalalt: din moment ce nu vezi ce este in camere, sa inteleg ca nu intri, nu faci nici un pas, in nici una din camere?
Normal ca mi-e frica...de cadere. Poate trebuia sa mentionez ca am rau de inaltime in general, dar am invatat sa imi inving teama pentru ca nu am avut de ales.
Nu intru in camere, doar deschid usile si sint grabita, grabita.
Adela99 spune:
Irimell, trecem pe PM, sa nu le deranjam pe fete (cu stilul intebari-raspunsuri)
tuturor
Adela99 spune:
Vera, n-am auzit niciodata despre metoda ”paharul cu picior”.
Mai facut curioasa, poate vrei sa-mi astamperi curiozitatea cu ceva detalii.
Adela99 spune:
Claudia, si eu am participat in studentie la spiritism cu cartea (care era Biblia) si cu cheia. Noi insa ne rezumam sa intrebam de note. Daca ne spunea ca vom primi note nesatisfacatoare, intrebam de subiecte. Lua destul de mult timp, sa intrebi de subiecte, asa ca ... ne apucam de invatat in loc