Legende urbane - Buhuhu!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Nu am uitat dar acum trebuie sa plec, asa ca va povestesc mai tarziu....O zi frumoasa!!!

Pupici si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adela, multumesc frumos pentru raspuns! Cat despre visele astea eu nu le-am interpretat niciodata in nici un fel, dar am observat ca apar atunci cand sunt extrem de stresata de ceva anume: examene, boala cuiva drag, etc.
Mi-am adus aminte de o povestioara care cred ca s-ar incadra in topicul asta cu atat mai mult cu cat nimeni nu a adus vorba de...blesteme. Un coleg de serviciu de-al mamei mele, ocupandu-se de vrajitoare si magie alba si neagra (intra in meseria lui, fiind cercetator), a ajuns o data intr-un sat in casa unei babe despre care se spunea ca fusese vrajitoarea satului si care murise cu putin timp inainte in conditii misterioase. Daindu-i-se voie sa cotrobaie prin casa ei si sa faca cercetari de teren, tipul a gasit o papusica de carpa, care i-a placut mult si pe care a luat-o acasa. Din acea zi, omul nostru a inceput sa aiba tot felul de necazuri: copiii i s-au imbolnavit pe rand, i-a fost sparta casa, a avut un accident de masina, etc. Gandindu-se ca sursa necazurilor ar putea fi acea papusica, a aruncat-o. De atunci toate au revenit la normal. Concluzia la care a ajuns tipul a fost ca papusica fusese bestemata.
Tot acest coleg al mamei mele a asistat in alt sat, la inmormantarea unei femei despre care tot asa se spunea ca a fost vrajitoare. Ajuns acolo l-a auzit pe sotul femeii decedate tipand peste tot:"ce i-ati facut sotiei mele de e asa de urata, ati ciopartit-o, ea era cea mai frumoasa din lume, ce i-ati facut?" Toti l-au luat de nebun, uratenia femeii era cunoscuta in toata zona. Se pare ca respectiva femeie ii facuse sotului ei in tinerete o vraja (ceva cu un pahar, daca-mi aduc bine aminte) prin care el o vedea cea mai frumoasa femeie din cate au existat vreodata.
Voi ce parere aveti despre magia alba si neagra? Sper ca v-au placut povestioarele.
Alexandra

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ne-au placut povestioarele, Alexandra! Buna idee! Sa vorbim si despre woodoo si magie! Cred ca in curand voi face lista cu sefii de departamente din Buhuhu. Alex va fi directoare la sectia woodoo!

Ia, ca ma framanta o grija...dragele babii...citeam mai deunazi o cartulie scrisa de Rodica Ojog Brasoveanu. Un citat m-a socat putintel. Reproduc:
"N-ati auzit vorbindu-se despre case blestemate, Valea Dracului, Dealul lui Michiduta, in fine, poieni, piscuri, lacuri si asa mai departe avand aceeasi firma si acelasi patron - LUCIFER? Exista un asemenea loc chiar in preajma Bucurestilor - se presupune ca aici ar fi murit Vlad Tepes - unde se petrec fenomene care scapa tuturor explicatiilor stiintifice. Oameni seriosi, de neindoielnica credibilitate au depus marturii zguduitoare..." (Rodica Ojog Brasoveanu, "Un blestem cu domiciliul stabil", Ed. Genesis, 1998)

Ma intriga nespus chestia cu "locul unde se presupune ca a murit Vlad Tepes din preajma Bucurestilor". Stie cineva ceva de legenda asta?
Ah, si abia astept "Cronica Akasha"

E o placere sa citesc toate ciudateniile de pe Buhuhu!

Va urez un calduros buhuhu! si abia astept sa dati cu buhuhuuri noi!

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Vektros,multumesc mult de invitatie,e tare frumos pe aici si regret nespus ca nu pot sta prea mult,dar mi-am adus aminte o intimplare care pe mine m-a dat peste cap.
Eu cred in vise,farmece(imi place si serialul cu acelasi titlu de pe TVR 2)vraji,vodoo,etc,nu practic nimic din toate astea si tocmai pentru ca e un tarim necunoscut ma fascineaza foarte mult.
So...
Acum doua saptamini a murit verisorul unei colege care are o fiica in clasa a 8.Fiind in perioada capacitatii,mama ei a zis ca mai bine sa nu-i spuna,ca sa nu o intristeze.Taticul ei a murit in spital si au aranjat sa fie tinut in frigider 2 zile in plus pina se termina examenul.
In ziua in care s-a terminat examenul si mama ei a vrut sa-i spuna de decesul tatalui,fetita i-a spus:
"Stiu ca tati a murit,l-am visat duminica(exact atunci cind a murit)si mi-a spus :draga mea,sint eu taticul tau.Sa stii ca eu am murit,dar te voi veghea intotdeauna,sa nu-ti fie frica de nimic.Acum trezeste-te si citeste Baltagul".
Era exact tema careia fetitei nu-i placuse deloc,dar le-a fost data la teza.
Si datorita taticului ei,a luat o nota foarte mare!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mi-a placut istorioara ta, super interesanta! cat despre acel loc din Bucuresti de care povestea Vektros, mi-ar place si mie sa-l vizitez! Brrr!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Bine ai venit la Buhuhu, Cristina! Huh...ce intamplare cu capacitatea...
Asa cum v-am promis, iata listuta veselilor buhustiuci:
Adela - responsabil-sef Departamente: - ingeri pazitori
- numerologie
- cristale si bolovanei
- plante, leacuri, arome...vinutz, bericioaica...

Donia - responsabil -sef Departamente: - parapsihologie
- vise
- cafea cu lapte

Irimell - responsabil-sef Departamente : - astrologie si uraturi cu "Steaua"
- culorolologie...

Claudia - responsabil -sef Departament Taroate si big fan spiritisme/fantomitze

Alexandra - responsabil-sef Departament Magie (de toate culorile) si vodoo

Vektroasa - responsabil- sef Departament Spiritism, Strigoi, Transcomunicare

Le asteptam cu drag si pe Cristina, Kehleyr, Anca, Conchita, Lilanda si Ralucami sa vina la Buhuhuul Traznit!

Aaaa, sa nu uit: BUHUHU!

PS- Las', ca-ntr-o zi va zic bancul cu fantoma cu un oki vanat!

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Buhuhu!!!!!!

Veru zriptzurelu

Ca sa vedeti ca imi iau atributiile in serios, ba mai mult incerc sa le imbin va recomand urmatoarea planta (vezi ultima intrebuintare, cuvantul cheie fiind vin)

Roinita (Melissa officinalis)
Folositoare pentru: fericire, dragoste, pofta de viata
Se foloseste mai ales impotriva dragostei nefericite si pentru a linisti, echilibra sentimentele ravasite.
Poarta aceasta planta cu tine, fa ceai din ea sau ...

Las-o sa stea in vin si bea pentru a atrage asupra ta dragostea in loc de probleme sentimentale

http://www.biotox.cz/botanicus/htm/bph_0164.htm

Buhuhu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Dintre "bolovanei" avem kunzitul, cu aceleasi efecte ca si roinita

http://www.manstenen.com/0526_kuncit.JPG

Obs! nu trebuie lasat la macerat e de ajuns sa-l porti asupra ta si iti va deschide portile dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Cristina (Palmyrah2002), ceva similar mi s-a intamplat si mie. In studentie a fost cat pe ce sa am un prieten cu vreo 10 ani mai mare ca mine. Am simtit ca n-o sa mearga si am batut in retragere. Dupa vreo 8 ani, eram deja maritata si il aveam si pe Alex, il visez pe tip, ca vine la mine (nu i-am vazut decat chipul si zambetul) si ca ma intreaba, zambind "spune drept, ar fi mers relatia noastra sau nu?". I-am zambit si eu si i-am raspuns "poate ca da, poate ca nu, nu stiu", am dat din umeri si a disparut. A doua zi, dimineata, m-am intrebat de ce l-am visat, eu, care visez asa de rar si mai ales ca nici macar nu ma gandisem la el. Dupa doua zile am aflat ca a murit, exact in ziua in care l-am visat.
Si o a doua intamplare: l-am visat pe bunicul meu, ca zace la pat si ca ma cheama. Dupa doua zile am ajuns la el. Era bolnav, cazut la pat, pe moarte. S-a chinuit sa-mi zica ceva si nu am inteles ce doreste. Regret si astazi ca nu am reusit sa-l inteleg.
Gata, ajunge cu visele ciudate. Adevarul este ca se intampla multe lucruri stranii si nu le intelegem.
Vera, spune bancul ala cu fantoma cu ochiul vanat. Si ca tot veni vorba despre fantome, nu va place puiutul ala de fantoma, care-si tot cauta prieteni, din desene animate, Casper? Eu il ador!
Buhuhu!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Vera, esti meseriasa.....iar denumirile departamentelor sint mortale

Buhuhu seara la toata lumea! Dupa cum va promisesem, topicul serii este "Cronica Akasha" sau cum o mai gasiti si sub denumirea de Cronica Akashica. Desi va fi foarte greu sa rezum in citeva fraze cartile pe care le-am citit, o sa va dau si niste site-uri ca sa va mai bagati nasul si pe acolo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Akashic_Records
http://www.are-cayce.com/about_ec/cayce_on/akashic/
http://www.journey2theheart.com/akashicrecords.htm

Eu intotdeauna mi-am pus intrebarea cum au reusit unii oameni sa prevada viitorul, cum stiau unii scriitori de la 1880 de satelitii unor planete descoperiti abia in 1969, cum reusea Leonardo da Vinci sa faca niste schite incomplete ale unor masinarii descoperite mai tarziu, s.a.m.d......Descoperind cartile despre CA, am reusit sa inteleg o parte, desi conceptul fiind teozofic, imi mai lasa multe intrebari....
CA este considerata "memoria lumii", "cartea vietii" sau mai plastic vorbind, o banda magnetica dubla atat din punct de vedere optic cat si acustic, pe care s-au inregistrat totate actiunile noastre si ale naturii de la inceputurile timpului. Din perspectiva CA timpul este lipsit de importanta. Cine e in stare sa priveasca in acea "lumina astrala" unde trecutul, prezentul si viitorul umanitatii realizeaza un tot unitar, acela va avea acces la o cunoastere fara timp. I se va releva totul, caci Cronica Akasha este eterna...Este o memorie colectiva la care te poti conecta "spiritual" si poti "naviga" ca si pe internet....

Prin anii'50 a aparut ideea construirii unui aparat cu ajutorul caruia sa te poti conecta la CA. Se pare ca parintele Alfredo Pellegrino Ernetti impreuna cu o echipa de 12 savanti a reusit construirea lui prin anii '90 sub denumirea de "Cronovizor". "Ne intereseaza sunetul" a spus parintele Ernetti intr-un interviu dat unei reviste milaneze. "Unda sonora se imparte in ultrasunete, hipersunete, precum si alte tipuri de sunete. Ea nu se distruge, ci se gaseste, conform teoriei atomului, in starea de descompunere a materiei. Exista un principiu care ramine valabil, conform caruia nici o forma de energie nu se poate distruge, ci doar se transforma...Si sunetul produce lumina. El se transforma in lumina si invers..."
In ultimii ani de activitate, Cronovizorul lui Ernetti a fost pus sub paza severa intr-o incapere blindata din arhivele Vaticanului.Inainte de a muri in 1994, parintele a demontat niste piese si le-a inminat fizicienilor participanti la constructie care mai erau in viata la acea data. A considerat ca omul, cu partile sale bune si rele, nu poseda inca maturitatea necesara uitilizarii din proprie initiativa a sensibilului instrument.

Sa auzim numai de bine,
Irimell

Mergi la inceput