Ochelaristii forumului

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Si eu si eu...de vreo 5 ani...desi recunosc ca nu-mi place sa-i port si-ii uit mereu acasa si dupa aceea pling pe la colegi sa mi-i aduca. Asta nu inseamna ca sunt uituca ( oare )....
Copilasii mei din pacate au inceput-o cu ochelarii mai devreme decat mine efectul tv-ului in exces ......pacat de ochisorii lor frumosi.
Cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pai io-s asa din clasa I adica de exact 30 de ani.
Si-s foarte mandru cam tot de atunci pentru ca doctrita de pe vremea aia mi-a zis ca ochelari poarta numai oamenii destepti...

vlad - un aragaz cu patru ochi
ps. Doamne ajuta ca Toma sa nu ma mosteneasca ca destept e oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Si eu port ochelari de la 4 ani (miopie cu astigmatism). Port OD -5 si OS -3.5. Cam mare diferenta, destul de mult si pentru astigmatism (-1.5). De fapt sunt lentile cilindrice. Ce sa spun? M-am obisnuit cu ei,fac parte din viata mea si cand nu-i am(ffff rare momente), am tendinta sa mi-i aranjez mai bine pe nas, fapt care se lasa cu un deget in ochi, de-mi dau seama ca nu-i am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Ce parere aveti de lentilele antireflex sau cum se numesc lentilele acelea care par lila? Credeti ca au aceleasi proprietati ca heliomatele? Ma bate gandul sa-mi fac o pereche pt. ca nu suport heliomatele, dar nici sa-mi bata tot soarele patriei in ochi nu mai imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

eu am lentile antireflex...dar au reflexe verzi.Am avut si cu reflexe lila,dar e cam acelasi lucru!

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Cum arata lentilele antireflex? (despre ce fel de reflexe verzi/lila vorbiti voi?) Ale mele cica sint antireflex, dar nu ajuta ptr lumina puternica si nici nu isi schimba culoarea.

Heliomate nu-mi plac nici mie, ca sint cenusii tot timpul cind esti inauntru si nici nu se vad bine ochii. Eu in schimb mi-am facut ochelari de soare cu dioptrii si arata super cool, nici nu se vede ca nu sint ochelari obisnuiti.

Dar eu una nu cred ca miopia e ereditara, la mine in fam nu poarta nimeni ochelari de nici un fel, iar la mine miopia a debutat la 19 ani luindu-ma pe nepregatite. In ultima vreme am facut chiar ceva exercitii ptr imbunatatirea vederii si am scazut de la -3.50 la -2.75 si in final port ochelarii de -2.50. macar de-as ajunge la -1, atunci chiar ca m-as lasa de ochelari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

okelarista ( a se citi mioapa) de 10 ani, desi am trecut la lentile de contact soft ( care mi-au usurat viata!) imi plac la nebunie ochelarii de tot felul. Din cauza aceasta am trecut la lentile. Cumparam prea multi ochelari. Viitorul meu sot, miop si el a trecut (si el!) la lentile de contact.

Stie cineva cit costa operatia laser?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si io! Si io! Am -2,50 la stangu' si -4,50 la dreptu'! Ii port tot timpu', ca fara ei sunt intr-o ceata totala!! Am avut si lentile de contact, dar am renuntat la ele...O grija in plus!! Oricum, cred ca imi sta bine cu ochelari!

_Ella & Emma

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Bine v-am gasit,
din clasa I am inceput sa port "biciclete" sau "lupe", dar la ore doar...dupa citiva ani a trebuit sa ii port permanent ceea ce mi-a dat un aer intelectual si mi-a adus un mare respect! dar citeodata si comentarii rautacioase. am miopie -7 -8 - acum trebuie sa imi comand o noua pereche de ochelari ,dar ma tot uit prin magazine si nu ma hotarasc-sint obisnuita cu lentile mari, iar acum se poarta lentile mici, mici...
am intrebat de pret-uff peste un milion jumate
era bun un club cu consultatii on-line , cu reduceri de preturi hehe!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ce mai facetzi ochelarishtilor.. cad ca se ingroasha randurile nu gluma.
Pe mine ma deranjeaza enorm de tare lumina, asha ca am ochelari normal de vedere si cand ies afara peste lentilele (ochelari obijnuitzi) se aplica cu metale alte lentile de soare, arata ff bine, si nu se vede... asta mi sa parut cea mai buna varianta...
Intrebare trebe sa merg cu bb la control la ochi (sfatul medicului, bb trebe controlat la ochii cand are 2 ani, ce ai tu se pare ca este genetic, nu stim inca dac atoat femeile din fam are probleme cu ochii, deaceea este bine sa aduci copilul la cobtrol cat mai repede), ok nimic de obiectat aici. Dar a fost cineva la control cu un copil de 2 ani, al eu mai are un pic si face 2 ai, dar nu shtie numere, si nu shtie sa vorbeasca inca , ce il intreaba medicu, cum va decurge examenul lui medical... cum ii va citi ochii? Are cineva vreo idee.. Oare sa il duc la 2 ani sau sa mai ashtept pana shtie vb si intzelege ce trebe sa faca? Voi ce zicetzi?

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput