Ochelaristii forumului
Raspunsuri - Pagina 3
Anamaria-Livia spune:
Hop si eu in club. Am -1 la amândoi s-i port de vreo 20 zeci siceva de ani. "Chiorenia" nu a evoluat foarte mult,insa am observat ca nu prea ma mai descurc fara ei. Ochii sunt atât de obositi de la calculator, incât ai crere ca am dioptrii mai mari. Mi-am facut si un control, ca sa fiu sigura ca nu trebuie sa schimb "bicicletele".
Iar cu heliomatu' e mai tragic, ca nu il suport. Nu stiu de ce, da' am niste dureri de cap de urlu... Asa ca nema ochelari de soare. Si tare e nasol....
symaco spune:
si eu am fost ochelarista...si o sa mai fiu.
anul trecut in drum spre romania i-am uitat intr-o toaleta prin ungaria..si mi-am dat seama ca i-am uitat dupa vreo 300 de km.
mie imi placea tare mult cum imi statea..de ce nu mi-am facut altii?..delasarea bato´´ vina!!
Am purtat -0,25 la ochiul stang
Emilly spune:
"Aragaz cu partu ochiuri", ochelarista, am fost toata copilaria mea.Port ochelari de la 2 ani, am o punga de 1 leu plina cu ohelari incepind de la 2 ani si pina acum.
Ma gindess sa incerc sa port lentile de contact ca m-am cam saturat de ochelarii de pe nas.Am perioade cind vreu sa-i arunc sa nu-i mai vad...dar imi revin repede.
liris spune:
si eu sunt ochelarista : acum doi ani am inceput cu -0.75 la ambii ochi. Dupa mai putin de 2 ani "m-am dublat" nu'sh din ce cauza.
petra spune:
Se poate un club ceva, fara mine??? Si eu sunt prezenta aici! Port ochelari de pe la 7 ani(sunt o gramada de ani de atunci!) incat acum fac parte din natura mea, din personalitatea mea. Si eu am fost "aragaz cu 4 ochiuri" "biciclista" sau "ochelarista" , dar dupa ce am inceput a imparti pumni si suturi(vedeti de apucaturi aveam ??) celor care ma stigau asa, incetul cu incetul au renuntat.
Patanii deosebite nu am avut decat ca m-am mai asezat pe ei, i-am reparat eu singura pana i-am rupt- asta in copilarie.
Realitatea este ca persoanelor care poarta ochelari de multa vreme si permanent parca nu le mai sta fara ochelari. Asa am patit si eu cu un vechi coleg de scoala, care l-am vazut din clasa I cu ochelari(eram colegi de suferinta in prima banca!!), pana in cl. XII si dupa aceea mult timp, ma intalnesc cu el acum vreo 2 ani in urma si nu l-am recunoscut, pentru ca isi facuse si el operatie cu laser si a renuntat la ochelari. Parca si mie imi vea a zica sa nu-i sta bine fara "bicicleta"pe nas!
M-am lungit prea mult! Scuze!
alma spune:
Am incercat lentilele heliomate, parca nu vad bine cu ele, daca nu e sticla transparenta, degeaba!
http://community.webshots.com/user/freediaro
ymellda spune:
quote:
Originally posted by alma
Am incercat lentilele heliomate, parca nu vad bine cu ele, daca nu e sticla transparenta, degeaba!
http://community.webshots.com/user/freediaro
Posibil.
Si mie mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ele.
Alina si
Andra !!!
carmenutza spune:
si io...si io...de vreo 3-4 ani...am dioptrii 1 si ii port permanent...da' tare ma bate gandul sa trec pe lentile, macar asa de dragul schimbarii, nu ca nu mi-ar placea ochelarii mei..ca imi plac ..sunt fancy.![]()
Carmen si bb Maya Alexia
maria m m spune:
Mey,noi mamicile de bb de iunie-iulie 2003 suntem cam chioare ![]()
eu ,carmenutza,amik....
maria,
de Paula
si Miruna