Ochelaristii forumului
Raspunsuri - Pagina 2
ymellda spune:
Si eu sunt ochelarista de profesie. Dela 10 ani si pana acu-sa tot fie. Si la fel, e o a doua natura. De multe ori ii caut si-mi sunt pe nas, sau ma spal sau dorm cu ei. Dar am un astigmatism miopic compus, cu lentile duble (miopia este destul de mare - sare de -5, asa incat, Gabbriela, eu sunt cea mai si cea mai) si pana acum vreo 3 ani trebuia sa port niste funduri de borcan. Acum, cand intram si noi pe piata 'nternationala, am gasit si lentile subtiri, subtiri, ca pot purta rama fina si simpatica.
Oful cel mai mare a fost, pana acum vreun an, ca nu puteam purta si ochelari de soare, dar mi-am luat lentile heliomate, asa ca am remediat si acest lucru.
Nu pot sa spun ca imi place la nebunie si, daca as avea bani si nu mi-ar fi foarte frica de operatie, cred ca m-as chinui oleaca sa scap de ei.
Chiar, este cineva operat de miopie sau astigmatism? Cum a fost? Cum va simtiti acum?
Pupici la toata lumea.
Alina si
Andra !!!
prettysunshine spune:
Si eu sunt o vajnica purtatoare de ochelari de vreo 12 ani incoace(-1.50)
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Dana P spune:
Si eu sunt ochelarista de vreo 21 ani. In primii ani ii putam mai rar dar in ultimi cinci permanent, mai si adorm cu ei cateodata si ii gasesc strambi. Sunt buni si pentru scarpiantul pisoiului care ii place la nebunie sa-mi stea in brate si sa se scarpine la bot de colturile ochelarilor. Si eu am inceput sa-i urasc, m-am cam saturat de ei dar asta e nu avem ce face. Din tot neamul meu cel numeros doar eu sunt ochelarista de tanara. Parintii mei nu poarta ochelari nici acum cand au depasit varsata de 60 ani.
dana
maria m m spune:
Ce multi suntem!!!!!!!
Fica-mea are si ea la stangu 4.5 si la dreptu' 3.5
Astept sa mai scrieti patanii haioase!
maria,
de Paula
si Miruna
ellaalba spune:
OCHELARISTA! De cand am inceput sa conduc! Pentru ca mergeam cu un amic in dreapta si il intrebam " ce e chestia aia dn fata?" Era un camion de care ma apropiam vertiginos! ![]()

.
In general stiu ca ochii deschisi la culoare au probleme...asta e!
Lasa ca cine ma iubeste ma iubeste si asa!
amik spune:
si eu sunt ochelarista!-1,75...
razvan poarta si el ochelari cu dioptrii mai mari,vreo 3 si ceva!
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
alma spune:
Prezent si eu! Port ochelari de vreo 15 ani, la inceput mai putin, dar de ceva vreme permanent, tinand cont de faptul ca lucrez toata ziua la calculator. Sunt mioapa (-1,75 cu -1,25) si tare as vrea sa renunt la ei in schimbul lentilelor de contact, insa sunt prea scumpe pentru buzunarul meu. As vrea sa port ochelari de soare, ca nu suport lumina puternica, dar din pacate, nu pot...
Un coleg de-al meu s-a operat luna trecuta (avea -9) si acum, dupa ce dioptriile s-au stabilizat, are -0,5. Imi vine cateodata sa-i spun ca-i statea mai bine cu ochelari, dar ma abtin
.
http://community.webshots.com/user/freediaro
Babee spune:
Si eu port ochelari, doar cand citesc, ca in rest mi-e lene.
Cum am invatat sa citesc orice carte prinsa era bine venita, de ajunsesem sa citesc sub patura la lumina ceasului electronic
(bien c anu m-au 'prins' parintii mei).ca urmare, 5 ani am purtat ochelari ca eram mioapa.Dupa 20 de nai,carti multe citite in facultate, oboseala si ce-o mai fi fost, iarasi ochelari.-1 stangul si +0.75 dreptul.Cam ciudat, nu?Ii port cand citesc, la calculator si cand imi mai aduc aminte...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)
dianamaria spune:
si eu, si eu -3 cu -3, si ca orice ochelarist care se respecta dorm, fac baie cu ei, ii caut prin casa si ei sunt pe nas, fac gestul de a-i aranja r si atunci cand nu ii am
Diana
ymellda spune:
quote:
Originally posted by alma
As vrea sa port ochelari de soare, ca nu suport lumina puternica, dar din pacate, nu pot....
http://community.webshots.com/user/freediaro
Eu mi-am luat ochelari cu lentile heliomate - sunt si ochelari de soare - si eu am suferit mult din cauza soarelui. Acum nu ma mai deranjeaza atat de mult. Si parca sunt altfel, parca as avea ochelari de soare de-adevaratelea.
Pupici tuturor.
Alina si
Andra !!!