Mamici de septembrie-octombrie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
georgiana.david spune:
Buna la toate
Noi suntem bine, nimic nou. Stau in continuare acasa si ma simt mai bine ca oricand doar ca Dr. insista sa nu ma duc la serviciu avand placenta jos inserata si BB care sta tot jos. Nu stau doar in pat dar cea mai mare parte din timp o petrec la orizontala, citind sau uitandu-ma la TV. Azi vine fetita mea de la munte, abia astept s-o vad! o sa sta acasa cam o sapt. dupa care pleaca iar cu ai mei la munte. Fericita de ea!
Despre contractii pot sa va spun ca si eu am, chiar de la inceputul sarcinii, simt cum mi se aduna toata pielea si tot ce am prin burta intr-un singur loc, loc care se tuguie si in momentul acela simt nevoia acuta de a merge la baie.
Naty CASA DE PIATRA!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
roandre spune:
Salut burtici!
Asa dor imi era de voi! Naty, casa de piatra si sa fiti fericiti!
Eu am fost ieri la doctor, mi-a facut control si mi-a zis ca pare ca este lung colul dar intredeschis la exterior putin si mi-a recomandat sa fac o eco.
Azi de dimineata mi-a facut internare pt 3 zile ca sa-mi faca analize si ecografie. Mi-a luat sange, un sumar de urina si o secretie pt ca doctorul a zis ca pare a fi vorba de o vaginita sau candidoza. Astept vineri rezultatele sa vedem despre ce este vorba.
Secretia mai abundenta putin in sarcina este normala dar nu trebuie sa aiba o culoare schimbata (ex galben-verzuie).
La eco mi-a zis ca am colul de 35 mm (deci s-a mai lungit) si este deschis in exterior de 0.74 mm.
M-a cantarit si pe cantarul lor aveam 65 kg desi cel de acasa imi arata 61 kg, iar tensiunea era 11.6.
Vineri dimineata ma duc iar la spital sa-mi citeasca analizele si sa-mi faca externarea si va mai spun vesti.
Va pup si ma duc sa pap!
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 27 saptamani si 4 zile
http://community.webshots.com/user/roandre
babirusa spune:
Buna fetelor,
vali02, pt. contractii am luat magneziu, nu au trecut chiar de tot dar sunt f. rare asa ca am reusit sa dorm mai bine
Naty, casa de piatra!
Roandre, iti tin pumnii, o sa fie bine
24 sapt.
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by marimar
Fetelor, HELP !!!
Ziceti-mi si mie, la 27 de saptamini, in cite luni sint ????????????? Am intrat in luna a 7-a pentru ca mai am 3 luni pina la DPN??? Sau sint in luna a 6-a ????? Sint intr-o ceata totala !
Sint trista ca am pus aproape 11 kg !!!!!!
27 sapt si
Draga, comform tabelului primit de la doctorul meu 27 de saptamani este echivalentul a 6 luni si-o saptamana.
30 saptamani = 7 luni.
Pls, lasa tristetea cu kg la o parte, ai timp sa slabesti dupa. Numai bine!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
marimar spune:
Multumesc fetelor, Garo, CRISMIR, Camipl, Cristia, acum stiu deci ca am 6 luni si 1 saptamina !
Adela Iepureesti supersexoasa cu noul tau costum de baie, unde ai pus 10 kg ca nu se vad, ori esti foarte inalta? Ce curajoasa, eu mi-am luat un costum intreg, negru, ca sa ma slabeasca..hmhmhm pentru piscina. La plaja nu am unde sa ma duc ca aici e iarna Burtica ta seamana cu a mea, oare am si eu baietel ...???????
27 sapt ( 6 luni si 1 sapt) si
CRISMIR spune:
pupici la toate fetele!...VALI02 mercic mult pt sfaturi,da cred ca am ceva cu calciul si o mica anemie,doctorul mi-a zis ca sunt putin anemica din cauza ca am vomitat foarte mult in primele 3 luni....hm,voi vedea ce am sa fac!.....oricum multumesc la toate fetele pt incurajari si sfaturi....si sa stiti ca i-au pastile cu Fe si cele cu acid folic,inca de la inceputul sarcinii,dar vad ca nu ma ajuta in totalitate....am sa merg in doua saptamani la control si am sa vorbesc cu doctorul, din nou, sa vad ce zice....cred ca o sa zica ca sunt obsedata de chestia asta.......LORENA,sa sti ca si eu sangerez aproape zilnic,din nas,nu curge mult dar este acolo...am citit ca la unele persoane se poate intampla chestia asta,din cauza ca nu mai avem menstruatia...deci nu iti fa griji ca e normal...atata timp cat nu pierzi foarte mult sange....NATY,in primul rand"CASA DE PIATRA!" sa fiti fericiti multi ani de acum inainte!...sa sti ca si eu mai am scurgeri,uneori mai abundent alteori mai putin...atata timp cat nu au o culoare inchisa(verzuie-maronie)nu e nici o problema....ROANDRE,si eu ma cantaresc acasa si am mai putine Kg,iar la doctor de fiecare data imi dau mai multe.......e amuzant,nu?...oricum le avem si eu zic ca prin vointa vom scapa de ele,oricate ar fi,dupa nastere......ADELA,super poze,arati foarte bine in costumul de baie...si nu vad sa fi pus multe kg,sau nu par asa de multe cate ai zis tu...cred ca esti inalta si din cauza aia,vorba fetelor...oricum,super faine!........ Dragele mele ,va pupicesc pe toate si va doresc sanatate multa!....pana mainesi va....paaaaaaaaa!
mirela Stoia
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Azi suntem matinali, mai ales ca n-am dormit de pe la 5 . Bebe s-a miscat ca un zapacit... Totusi, ce ma bucur cand il simt asa...
Adela, super pozele! Vorba lui Marimar... unde sunt cele 10 kg, mama? Ei, la noi cele mai mici e mult mai evident si cand punem 1 kg...
Nu mi-a mai curs sange din nas. Oricum, ieri am trecut pe la farmacie sa-mi iau vitaminele (ca se terminasera) si am vorbit cu farmacista (vecine, de altfel) si mi-a zis si ea ca e normal, mai ales daca nu e in cantitati mari... ceea ce nici nu a fost! Oricum, ma duc marti la ginecolog si o sa vedem ce spune.
Fetelor, eu sunt in ceata cand e vorba de saptamani si lunile aferente... Eu am 24 de saptamani de la DC si 26 de la UM... adica cate luni? Garo, nu ne dai si noua lista ta cu saptamani si luni de la doctorul tau? asta ca sa ne lamurim o data pentru totdeauna si sa nu va zapacim pe aici...
Pupici la toate.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
cali spune:
Buna dimineata..
Adela, subscriu si eu.. tare frumoase pozele, esti sexy, si nici nu se cunosc cele 10 kg in plus!!
Cu lunile si saptamanile de sarcina.. puteti incerca la www.obmd.com/calendar/" target="_blank">http://www.obmd.com/calendar/ , introducand data UM, veti obtine un tabel complet, cu varsta sarcinii in fiecare zi.. eu il folosesc, ca si eu ma incurcam cu varsta fatului, etc.. poate il incercati!
Maine e ultima mea zi de munca, voi intra in concediu de odihna, si apoi in prenatal! acasa am internet, dar prin dial-up, si voi intra mai rar! imi va fi tare dor de voi!va doresc de pe acum numai bine la burtici si bebici!
.. si o zi frumoasa!
Cali, baietel 27 sapt + 2 zile
marlen_b spune:
Ce mai faceti voi, burticutze dragutze?
Eu am fost foarte ocupata zilele acestea si nu am avut timp sa scriu.
Am si eu o nelamurire: cum se calculeaza DPN-ul? Am 26 sapt. si 1 zi (dupa spusele dr. Iosup) si ar trebui sa nasc intre 6-11 octombrie.
In rest suntem bine, eu si bebicul. Mai muncesc o saptamana si apoi intru in concediu (odihna - 5 zile si prenatal). Cel putin asa mi-am propus.
Pupici,
Marlen
cristia spune:
Ziua buna la burtici!
Adela: arati excelent! Votez pentru prima poza care-i buna de pus pe coperta de revista (si nu neaparat revista de gravidutze). Sincer a fost f impresionata cand am vazut pozele (prosteala de gravida cred.Avem burtici cam la fel (avem aceeasi varsta a sarcinii si aceeasi inaltime).
Uff ma cheama sefu'...
revin