Topic Science Fiction/dezbaterea despre IMAGINE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Subiectul ar putea fi interesant daca s-ar discuta la modul practic. D-nul Bufnila il abordeaza un pic cam "artistic" pentru gustul meu. Si pentru asta este deja sectiunea arte. Asa ca.. parerea mea...fie d-nul Bufnila se muta la "arte" unde de altfel mai are un subiect deschis (despre SF) fie trece la o abordare mai concreta.
Votez NU si repet inca o data... parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

sa-mi exercit si io dreptu' la vot, jur ca am peste 18 ani... NU!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mai oameni buni, am si eu o intrebare si as dori sa-mi raspundeti cu toata sinceritatea: cum v-ati simti voi daca cineva v-ar spune ca subiectul vostru nu este important, ocupa spatiul degeaba? Pe ce criterii se aleg subiectele "importante"? Ceea ce se intampla aici mi se pare o punere la zid, fara suparare. De obicei, subiectele "neimportante" ajung la container, deci, care e problema?
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Claudia ,ai votul meu --adica sunt dea acord cu tine.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Da, dom-le! Subiectele importante trebuie sa sune asa:
- in cate felii tai cartoful inainte de a-l pune la fiert pentru mancarica de avocado cu rosmarin? in 4 sau in 6?
-bratara pe ce glezna am voie s-o port? pe stanga sau pe dreapta?
- ce ingrediente intra in reteta antiperspirantului pentru talpi?
- vergeturile de la genunchi se ung cu ulei de masline sau cu ulei de migdale? si la ce temperatura sa incalzesc uleiul? la 43,7 sau la 46,12 grade? pe aragaz sau in cuptor? dar nu iese totusi mai sanatos incalzit pe un foc de lemne in mijlocul sufrageriei la rasarit de soare ascultand o-zone la Radio 21?
Sa respingem, dom-le, odata pentru totdeauna postarile cu intrebari despre viata, despre noi insine! Sa postam numai retete de placinte, adrese de instalatori care stiu sa repare o teava sanatoasa, marci de rimeluri care carlionteaza genele numai spre stanga, nu spre dreapta...etc Ajunge dom-le cu filozofeala! Treceti la lucruri concrete, domnilor!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Parerea mea este ca imaginea este extrem de importanta, fie ca este vorba de ceea ce vezi tu, fie ca e vorba de ceea ce vad ceilalti, asa ca subiectul e ok din punctul meu de vedere...iar chestia cu intrebari isi pun cei care n-au ce face e de-a dreptul neconforma cu parerea mea ca doar raspunsurile care reusim sa le gasim in urma intrebarilor care ni-le punem ne diferentiaza de alte...specii.Asa ca , dupa mine, desi, cum s-a mai spus forma mesajelor e un pic atipica,discutia este cel putin interesanta.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

PUH-LEASE.

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu am sesizat vreun raspuns sau vreo opinie vis a vis de imaginea personala. Daca am avut aceasta intrebare vis a vis de utilitatea subiectului am pus-o autorului direct pentru ca e singura persoana care scrie...si rescrie...fara a solicita vreo opinie, fara ca cineva in principiu sa isi manifeste interesul in mod deschis. Am precizat de la bun inceput ca intrebarea a fost mai mult de ordin tehnic. De asemenea pentru a nu crea animozitati vis a vis de o decizie luata cu caracter administrativ, pentru a nu scapa din motive subiective interesul pentru subiect am lansat o intrebare simpla DA sau NU astfel incat pe baza raspunsurilor primite sa se poata observa interesul sau lipsa de interes a voastra a tuturor. Administrativ discutand e normal sa am interesul filtrarii informatiilor in functie de sfera de interes a cititorului.
Am zambit si la raspunsul dat de vektros care are dreptate...asa este sunt multe subiecte de acest gen care trebuiesc...sterse...insa nu e de dorit sa mai adaug inca unul(mai multe) daca si numai daca nu exista un interes real. Iar interesul este dat de raspunsuri. Si uite dintr-un subiect fara cititori a devenit unul ...combativ. Am sa mai las astazi acest subiect liber apoi il voi inchide.

Cu aceasta ocazie am sa il rog pe d-nul Bufnila sa isi redeschida subiectul daca va dori si in care va invit pe toti cei care doriti sa va exprimati opiniile vis a vis de acel subiect. Fiti convinsi ca in acest caz....subiectul nu va intra in observatie.
Pe de alta parte pentru cei care nu ati sesizat, va invit la arte, unde d-nul Bufnila are un subiect personal (Science Fiction cu Bufnila) destul de amplu si care nu a intrat niciodata in discutie dat fiind specificul sectiunii si specificitatea continutului subiectului tratat.

Cu respect,

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by vektros

Da, dom-le! Subiectele importante trebuie sa sune asa:
- in cate felii tai cartoful inainte de a-l pune la fiert pentru mancarica de avocado cu rosmarin? in 4 sau in 6?
-bratara pe ce glezna am voie s-o port? pe stanga sau pe dreapta?
- ce ingrediente intra in reteta antiperspirantului pentru talpi?
- vergeturile de la genunchi se ung cu ulei de masline sau cu ulei de migdale? si la ce temperatura sa incalzesc uleiul? la 43,7 sau la 46,12 grade? pe aragaz sau in cuptor? dar nu iese totusi mai sanatos incalzit pe un foc de lemne in mijlocul sufrageriei la rasarit de soare ascultand o-zone la Radio 21?
Sa respingem, dom-le, odata pentru totdeauna postarile cu intrebari despre viata, despre noi insine! Sa postam numai retete de placinte, adrese de instalatori care stiu sa repare o teava sanatoasa, marci de rimeluri care carlionteaza genele numai spre stanga, nu spre dreapta...etc Ajunge dom-le cu filozofeala! Treceti la lucruri concrete, domnilor!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Vera(Vektros)....BE-TON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Vektros, m-am distrat copios, cand am citit postarea ta! ,

Claudia

Mergi la inceput