Topic Science Fiction/dezbaterea despre IMAGINE
Raspunsuri - Pagina 2
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Multumesc de intrebare, Carmen.
Este semnatura mea personala in Internet. Aceasta fraza face parte din economia romanului Campuri Magnetice.
Ovidiu Bufnilaquote:
Originally posted by carmenutza
"Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental."
Explica-mi si mie draga D-le Bufnila, ce vrea sa spuna fraza asta??
Carmen si bb Maya Alexia
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Hai ca m-ai bagat in ceata si mai tare...face parte din "economia romanului"?????
Ca este semnatura ta "personala"(ca parca putea fi si altfel) atata lucru am inteles si eu...ce nu am inteles este mesajul textului pe cate te rugasem sa mi-l descifrezi?..daca se poate....
Marius, subiectul nu este tocmai rau....au mai fost subiecte cumva asemanatoare si bine primite...ce este total neadecvat este maniera in care a foat postat..."hai sa dam citate sa ne aflam in treaba si sa aratam cat suntem de destepti" ca mie cam asa imi suna.
Carmen si bb Maya Alexia
marius spune:
eu astept cuminte opinii in continuare...DA sau NU...simplu si concis. Voi alegeti, eu decid.
Marius (www.desprecopii.com)
thalia spune:
Eu cred ca simpla ignorare a mesajelor d-lui Bufnila ar duce la rarirea lor. Dar daca ma insel???
Ce e ciudat , ca mai multe persoane s-au luat de dansul si nu s-a ...prins.Eu zic sa-i deschideti separat ...un Site unde sa scrie si sa se admire la nesfarsit
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by joxy
(parere personala)
Domnul Bufnila este un narcisist. Indragostit de el si randurile lui, iar cum dragostea este oarba...
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
jocsane esti mortal
pupici de la andreea mami lui theo si florin
elara spune:
Votul meu: NUUUUUUUUUUUUUU
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
cl spune:
Atata vreme cat sunt persoane interesate de subiect, nu vad de ce ar deranja. Pe cine nu intereseaza, nu se uita. Principalul este sa existe un dialog si nu un monolog. Parerea mea.
Claudia
elara spune:
cl, Marius nu intreba daca ne deranjeaza sau nu, ci daca NE INTERESEAZA SAU NU subiectul fiindca daca exista mai multe voturi cu NU prefera sa il stearga fiinca ocupa spaiu valoros pe forum.
iti sugerez sa (re)citesti regulamentul
Parerea mea, proprie si personala.
Daca vor fi mai multe voturi DA si va pare INTERESANT, asta e.
"De gustibus non disputandum".
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Aoleeeeuuuu, da' nu stiam ca am scris ceva asa de grav.
Mi-a stat inima in loc, cand am vazut mesajul ala rosu.
Sorry, sorry, sorry,sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry.
Nu aveam nici o intentie sa jignesc. Zau!
Mesajele mele "rasioste, xenofobe" sau cu "jigniri, insulte si calomnii"???????
Cu certitudine ca indirect (si ceva cam multa severitate) poate ar putea fi interpretate ca "jignitoare" mesajele mele de mai sus. Insa atat! ba inca la primul mesaj, unde ma adresam lui Marius era o gluma (poate ca deplasata - dar ma voi corija).
VA ROG SA MA SCUZATI SI VA ASIGUR CA NU SE VA REPETA INCIDENTUL.
Seneca