Topic Science Fiction/dezbaterea despre IMAGINE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

DA, subiectul este interesant, dar NU in maniera prezentata de dl. Bufnila.
Dl. Bufnila, sugestia mea este o abordare putin mai concreta a subiectului, fara postari gen monolog. E putin prea "poetica" abordarea dvs. Ar merge mai bine la sectiunea artelor. Insa subiectul e interesant, incercati o reformulare...

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vektros, desi am votat NU, si eu m-am distrat la postarea ta. Ai fost foarte "la obiect" si mi-ai placut. Felicitari.

Dpintilie, daca imi dai voie, subscriu la ultimul tau mesaj.
In esenta subiectul propus este interesant, insa Ovidiu l-a abordat cam alambicat si cam nespecific.

Lia m-am exprimat, ok acum, nu?

O zi buna, tuturor.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Din pacate, se vede clar, din reactii, ca forma/imaginea este mai importanta decat fondul. Deci nu ramane decat sa stabilim publicul tinta si sa ne construim imaginea care va fi intersanta pentru acesta.
Asta daca vrem sa-l cucerim...
Ca vorba ceea : "Reclama e sufletul comertului si comertul... sufletu'"

vlad - in cautarea unui consilier de imagine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Eu cred ca si fondul participa la formarea imaginii... ca mai exista si manipulare, eh, asta e ... chiar si cand esti sincer transmiti o imagine pe care altii o percep si interpreteaza (si nu intotdeauna favorabil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

draga domule Bufnila
cu inca putin (foarte putin) efort cred ca vei reusi sa insiri toate cuvintele continute in DEX, folosite cat mai rar de noi, restul muritorilor (pt simplul motiv ca de obicei sunt neologisme, jargon sau pur si simplu inutile in convorbirile noastre cotidiene).
de asemenea, vei reusi cu sigurantza si alaturarea lor in fraze fara continut, de natura dadaismului sau, mai simplu, a delirului.
a fi un scriitor de talent, a transmite un sentiment cititorului nu inseamna a folosi cat mai multi termeni savanti (aici ma refer la scrierile Dvs nu doar din acest topic ci si din 'momentele SF'). deoarece eu nu sunt un astfel de scriitor, nu as putea sa iti spun secretul unei astfel de compozitii, dar cu sigurantza iti spun: 'nu e asta, domnule, ceea ce caut'
si, cu sigurantza, ai reusit sa iti construiesti o imagine personala in ceea ca ma priveste:

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Domnule moderator! Va rugam din inima sa inchideti acest topic nefolositor! Ce ne trebuie noua sa ne autocunoastem? Ce ne trebuie noua sa aflam mai multe despre suflet, despre imaginea noastra? Nu ne trebuie astfel de informatii! Pe noi ne preocupa probleme capitale, cum ar fi: ce fel de masina de spalat sa-mi cumpar: cu intrare laterala, pe deasupra sau pe dedesubt? Cu ce fel de tapet sa-mi impopotonez sertarele dulapului din bucatarie: roz ciresiu, roz-bombon sau roz zmeuriu? Rujul de la Avon sau rujul de la Oriflame se increteste pe jumatatea stanga a buzei superioare?
Ah, ce usor ne e sa ne ascundem in spatele unor motivatii de ordin tehnic atunci cand vrem sa dam cuiva un sut...sa se duca acolo unde-i e locul, domnule!
Cenzura a gasit intotdeauna motivatii plauzibile...

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fiecare are dreptul la opinie pe acest forum. atita vreme cit este reespectat regulamentul, va urmarim cu interes.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by marius

Nu am sesizat vreun raspuns sau vreo opinie vis a vis de imaginea personala. Daca am avut aceasta intrebare vis a vis de utilitatea subiectului am pus-o autorului direct pentru ca e singura persoana care scrie...si rescrie...fara a solicita vreo opinie, fara ca cineva in principiu sa isi manifeste interesul in mod deschis. Am precizat de la bun inceput ca intrebarea a fost mai mult de ordin tehnic. De asemenea pentru a nu crea animozitati vis a vis de o decizie luata cu caracter administrativ, pentru a nu scapa din motive subiective interesul pentru subiect am lansat o intrebare simpla DA sau NU astfel incat pe baza raspunsurilor primite sa se poata observa interesul sau lipsa de interes a voastra a tuturor. Administrativ discutand e normal sa am interesul filtrarii informatiilor in functie de sfera de interes a cititorului.
Am zambit si la raspunsul dat de vektros care are dreptate...asa este sunt multe subiecte de acest gen care trebuiesc...sterse...insa nu e de dorit sa mai adaug inca unul(mai multe) daca si numai daca nu exista un interes real. Iar interesul este dat de raspunsuri. Si uite dintr-un subiect fara cititori a devenit unul ...combativ. Am sa mai las astazi acest subiect liber apoi il voi inchide.
Cu aceasta ocazie am sa il rog pe d-nul Bufnila sa isi redeschida subiectul daca va dori si in care va invit pe toti cei care doriti sa va exprimati opiniile vis a vis de acel subiect. Fiti convinsi ca in acest caz....subiectul nu va intra in observatie.
Pe de alta parte pentru cei care nu ati sesizat, va invit la arte, unde d-nul Bufnila are un subiect personal (Science Fiction cu Bufnila) destul de amplu si care nu a intrat niciodata in discutie dat fiind specificul sectiunii si specificitatea continutului subiectului tratat.

Cu respect,

Marius (www.desprecopii.com)

?????????????????????????????????? si la ce foloseste inca o zi?

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

DEcizia fiind cea de mai sus raspunsul meu precedent devine implicit inutil. Va rog sa luati in consideratie decizia administrativa.

Multumesc

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Buna dimineata Adela.
Ai avut o problema oarecare in copilarie cu autoritatea?

Cu consideratie,

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by Adela99

Mi se pare interesant subiectul. Dar as vrea sa purtam un dialog nu genul intrebari-raspunsuri: Ovidiu intreaba, Adela raspunde, Ovidiu mai trage o rafala de intrebari (bazate pe raspunsurile Adelei)ingnorand eventualele intrebari ale Adelei ...

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput