Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!
Raspunsuri - Pagina 5
Reliana spune:
Si noi venim...doar sa stabiliti exact unde si cat vreti sa stam, de tura asta sigur nu mai lipsim. In Septembrie...ma refer.
Pupici
It is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560
Lauraa spune:
SI noi vrem la Bodensee! In Sept. la inceput mergem in Ro,sper sa venim pana pe 15 in Germa si apoi la balta. Noi facem cca. 1,5-2 ore pana acolo.
mamica dulce spune:
VENIM SI NOI!!!!

anul trecut am lipsit,dar va prezint juniorul la toamna![]()
Sper sa ramana asa,19 septembrie,ca tocmai si.o trecut consortul data in agenda ca nu cumva sa -si caute de drum atunci.
Noi vom sta in Friedrichshafen sau Immenstadt(asta e un sat super fain intre Meersburg si Friedrichshafen,unde v.am zis de hotelutu' lu cumnata.
Voi unde va cazati?
vreau si eu tricou![]()
hai sa facem repede listuta,care vine si pe unde se gandeste sa stea!!
sunt tare,tare bucuroasa!!!

![]()
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
Adela spune:
Si hai sa vedem unde anume ne intalnim ca Bodensee-ul e mare.
~ Propuneri?
(Si noi facem cam 2 ore pana acolo~~, pana la Konstantz de exemplu)
listuta:
1. tinatache
2. Camelia
3. Yasmine
4. liv
5. LindaG
6. mamica dulce
7. symaco
8. Alina
9. Babee
10. Tango
11. Reliana
12. Lauraa
13. Adela: io nu stiu daca vreau cazare. Depinde de loc, si apoi ma sfatui cu sotul,... si va spun io
....
~~Adela &
Julia -2 ani-
iris spune:
bravo mamici, sper ca nu voi fi rupta de oboseala dupa vacnata in romania si apucam sa venim; numa sa hotariti , cei care stiti unde e mai fain sa ne cautam cazare; cred ca vom alege tot un 'camin de nefamilisti" (jugendherberge) daca tot ne-am inscris la ei si daca ne va place pe unde vom sede la vara;
mai povestim cind venim
symaco spune:

inca un pas in plus,sa facut si o listuta cu cine va veni!
eu nu cunosc bodensee..asa ca nu stiu ce localitate sa propun.cred ca ne-ar trebui un loc unde sa fie prin apropiere si un parc mare unde sa se zbantuie copiletul
[grup!
deci:ar mai trebui hotarat locul...cine cunoste zona sa propuna,apoi sa ne hotaram cate nopti ne cazam si in ultima faza...cine se ocupa de cazari.
eu cred ca ar trebui sa ne interesam dc nu putem inchiria o pensiune,hotel etc..undeva unde sa fim toti si poate ne facem si cu un pret mai bun(bineinteles e vb despre cei care nu au rude in zona).
mai sunt multe chestii de lamurit...dar mai avem timp!

desprecopii spune:
un sfat: tricourile se pot ridica/plati direct din Bucuresti si nu se mai plateste taxa de trasnport. Ma gandeam ca cine dintre voi trece prin Bucuresti le poate achizitiona si aduce la intilnire.
as vrea sa venim si noi dar nu avem unde sta. 
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
tumpi spune:
Fetele, ce mult mi-ar fi placut sa vin si eu, eu din pacate am fost de sarbatori acolo.
Dac vrei cumva sa mancati romaneste si eventual sa va odihniti(Asta pt. fetele de mai de departe), va recomand sa popositi la GASTHOF KUTSCHERSTUBEN, Radolfzeller str.5, Markelfingen - Radolfzell, tel: 07732/925634, mobil: 0171/6279743, Fam. Mihartescu.
Va urez petrecere frumoasa si asteptam poze.Si cine stie, poate in septembrie ajung si eu
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

noi avem 3 camere...modesta locuinta,dc nu va deranjeaza ne-am putea inghesui!