Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!
Raspunsuri - Pagina 6
tinatache spune:
Noi am fost in Lindau pe insula si ne-a placut. Ne-am plimbat un pic si prin Friedrichshafen: dragut dar nu ne-a impresionat in mod deosebit. Alt loc nu cunosc ca sa propun...
Cat despre parcuri: locuri de joaca pt copii sunt peste tot, dar parcuri... eu stiu daca sunt in zona? ca acolo mergi sa te plimbi cu barca. Ei, 2 zile daca nu s-or da pe balansoar n-o fi foc, le aratam apa si barca si ce mai e si gata.
Cristina
symaco spune:
tinatache,la fica-mea ii place la nisip,topogan etc..cu apa si barci nu o duc mult de nas.oricum un loc de joaca mai mare vroiam sa zic...unde sa incapem toti
Adela spune:
Propun eu daca voi nu va ingramaditi
:
fie Konstanz,
fie insula Mainau
sau poate vreti pe malul elvetian?
acum am vazut ca a scris si tinatache mai sus!... cred ca in acelasi timp am postat dar mie mi-a crapat forumul.... si a trebui sa astept o vreme.
quote:
Initial creeata de mamica dulce
Cine are nevoie de cazare in sept poate pot ajuta cumva,sora lu'consortu' are un hotelut superb pe malul lacului,..
Mamica dulce> da-ne amanunte bitte. Unde anume pe malul lacului? Cat costa? conditii, tot!
~~Adela &
Julia -2 ani-
iris spune:
hi hi, ia uitati din ce turn o sa ma uit eu la voi...
http://www.jugendherberge.de/html/jugendherbergen/individual_jh.jsp?IDJH=15
oricum e mai bine, am gasit un caminut in italia intr-o fosta inchisoare amenajata postmodernist....
pupici
symaco spune:
fetelor eu am sunat la Gasthof-ul recomandat de tumpi:
-o camera cu pat dublu(familiu cu un copil-2)costa 60euro.
-de persoana costa cam 20-25 de euro
-sunt 10 camere de inchiriat
-9 km distanta de Konstanz
-in caz ca sunttem mai multi omul mai are vecini romani care ofera cazari
-e inclus si micul dejun in pretul acesta
-pretul se mai poate discuta,in functie de cate persoane si cate camere se vor inchiria!
incepand de la bucatareasa si pana la patron toti sunt romani,se gateste specific romanesc:sarmalute,mamaliguta..etc!locul e mai retras,deci mai multa liniste.
mai astepam alte propuneri!

Adela spune:
quote:
Originally posted by symaco
fetelor eu am sunat la Gasthof-ul recomandat de tumpi:
-o camera cu pat dublu(familiu cu un copil-2)costa 60euro.
-de persoana costa cam 20-25 de euro
-sunt 10 camere de inchiriat
-9 km distanta de Konstanz
-in caz ca sunttem mai multi omul mai are vecini romani care ofera cazari
-e inclus si micul dejun in pretul acesta
-pretul se mai poate discuta,in functie de cate persoane si cate camere se vor inchiria!
incepand de la bucatareasa si pana la patron toti sunt romani,se gateste specific romanesc:sarmalute,mamaliguta..etc!locul e mai retras,deci mai multa liniste.
mai astepam alte propuneri!
Am gasit si o adresa:
http://www.gasthof-kutscherstuben.de
~~Adela &
Julia -2 ani-
tumpi spune:
asa e, uitasem adresa de internet.Mie una mi-a placut acolo, imi pare rau ca nu am reusit sa merg vara, fiinca am inteles ca este superb acolo.Dar si iarna a fost frumos, multa liniste, chiar am vazut ratuste pe rauletul din spatele casei.
Tare mult as vrea sa mai vin si eu pe acolo si sa va cunosc eventual, dar niciodata nu se stie ce ne rezerva viata.
Am gasit si o adresa:
http://www.gasthof-kutscherstuben.de
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
tinatache spune:
hehe, deja avem pareri impartite referitor la locul de joaca. Ei, nu-i bai, ne-om intelege noi. Imi place aici la Gasthof-ul asta, alte propuneri mai sunt? mami dulce, hai cu info de la cumnatica.
Cristina
monicaa spune:
Super super..venim si noi!!!!
Noi am fost la Bodensee anul trecut in concediu.BETON!!!
Am stat in Nonenhorn..e intre Lindau si Friedrichshafen...e super.Am avut un apartament, deci bucatarie voll,dormitor mare,loc de mancat, baie..45€ pe zi.Problema e ca nu stiu cate camere are acolo.
Cam cati suntem ca as suna sa intreb.
symaco spune:
cristina,lasa ca nu-i bai..ne intelegem noi cu locul de joaca!
monica:tratament bun si la pret mic,pretu luat pt camera nu pt persoana.
fetelor,dezlegati´´limba´´,cine a mai fost si cunoaste zona,cazarile si pretul?