Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!
Raspunsuri - Pagina 4
Babee spune:
Scumpelor...daca se poate ne primiti si pe noi?
Nu avem nimic aranjat pentru septembrie, dar totusi...incercam si normal, cu cazare ca avem destui kilometri
.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Adela spune:
Fetili am vorbit cu un moderator,
, sa puna in titlul cand e intalneala.
oky?
~~Adela &
Julia -2 ani-
desprecopii spune:
fetelor - imi permiteti sa va dau si eu o idee mica?
Cele mai reusite intilniri DC sunt in tricouri Dependent.
ce spuneti???
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
lorelei_19 spune:
Hihi- haios, sa fim toti imbracati in tricouri cu dc, asha n-ar trebui sa ne mai intrebam una pe alta daca suntem romance, s-ar sti 
Din pacate eu nu pot veni. Malina are ziua de nastere si... ne imbatam! Da am sa fiu cu ochii pe voi, fetelor. Daca faceti o saptamana mai tarziu, viu fuguuutza!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Alina spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Hihi- haios, sa fim toti imbracati in tricouri cu dc, asha n-ar trebui sa ne mai intrebam una pe alta daca suntem romance, s-ar sti
Din pacate eu nu pot veni. Malina are ziua de nastere si... ne imbatam! Da am sa fiu cu ochii pe voi, fetelor. Daca faceti o saptamana mai tarziu, viu fuguuutza!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Hehehe,pai weekend-ul urmator e ziua mea de nastere asa ca o tinem din betie in betie
.Cu tricourile nu stiu cum e treaba,tre'sa ma pun la punct ca abea azi am aterizat de la Romanika!
Alina
symaco spune:
deci sa decis:19 sep la bodensee!

cu tricourile...e o idee geniala![]()
!!
cum facem rost de ele?
tinatache spune:
loreley, avand in vedere ca stam macar 2 zile, cine vrea poate sta chiar 3 sau mai mult, poate gasiti o portita intre 2 pahare de sampanie sa trageti o fuga pana la Bodensee. Sambata sau duminica. Ce zici?
f buna ideea cu titlul, bravooo!!!
Cristina
Adela spune:
lorelei> ziua Malinei e pe 18. Poi ce party faci tu ca dureaza 2 zile?
Hai ca pe 19 mergem impreuna la Bodensee. 
![]()
~~Adela &
Julia -2 ani-
Tango spune:
Daca ni se aranjeaza ploile cum dorim poate venim si noi. Numai sa-mi spuneti cam cati km sunt pana la locul cu pricina si cine se ocupa de cazare ca noi venim si cu catel si cu bb si cu purcel (adica eu ;))))...si bineanteles vrem in sept...si ma aniversez si eu cu ocazia asta ;)))
victoria si minunea mea Daria
tinatache spune:
pe www.de.map24.com se poate vedea unde se gaseste Lindau, Sau Friedrichshafen, sau orice alt oras.
pe route.web.de se pot calcula distante.
Cristina