Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!
Raspunsuri - Pagina 3
mamica dulce spune:
Vrea si fi.meu sa vina,poate isi face vreo iubita,intr.atatea frumuseti![]()

si eu votez cu bodensee..e superb acolo,de la Bregrenz pan' la Konstanz e o splendoare!!
Tot septembrie as prefera si eu...vara asta barbatu-meu mai mult umbla,si in iulie mai ca n-.o sa fie acasa,dar'mite disponibil sa ma transporte la intalnire,
desi n.ar fi problema cu cazarea,soacra.mea sta in Fridrichshafen si noi mergem destul de des acolo.Cine are nevoie de cazare in sept poate pot ajuta cumva,sora lu'consortu' are un hotelut superb pe malul lacului,dar din cate stiu se fac programari cu luni de zile inainte.Nu fac reclama,Doamne fereste,doar ca ar fi fain,ca poate noi tot acolo ne aciuam si am sta la taclale pana'n zori
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
symaco spune:
nici nu ma asteptam la asa multe raspunsuri cand am scris subiectul,credeam ca sa facut deja vreo intalnire
!
si eu cred ca ar trebui planificata pt inceputul lui septemvrie,majoritatea au terminat cu concediile.
eu deocamdata nu stiu unde e bodenssee(inca nu am apucat sa rafoiesc harta).noi suntem pe langa münchen,sper ca distanta nu e chiar de cateva sute bune de km?!
eu alt loc nu stiu sa propun ca suntem raspandite peste tot si nu stiu unde ar cadea jumatatea drumului.dc cineva are o lista cu fetele din germania si poate sa gaseasca unde ar fi mijlocul..eu zic ca ar fi super.
mai asteptam propuneri ca pana in septemvrie..e cale lunga

symaco spune:
fetelor,mai asteptam si alte propuneri.alte locuri si nu trebuie neaparat sa fie neaparat in directia bodensee
!
Adela spune:
Io propun: 19 septembrie la Bodensee undeva....
Symaco> s-au mai facut inlaniri in Germania. Ultima a fost in Frankfurt. (sau pe langa Frankfurt?).
~~Adela &
Julia -2 ani-
tinatache spune:
PRO 19 septembrie la Bodensee! iupiiii, abia astept!!!
symaco - de noi e f aproape, cauta Lindau de ex. si ai sa vezi. Ne intalnim acolo pt ca e la intersectia dintre tari si poate mai vin fete din Elvetia, Austria.
Apropo, ar trebui sa deschidem un subiect cu titlu semnificativ sau sa-l schimbam pe asta, sa stie lumea despre ce e vb, ce ziceti?
Cristina
symaco spune:
de la noi pana la bodensee sunt 400 si ceva de km...intr-o zi e prea obositor,ar trebui sa cautam o cazare.
in septemvrie propun si eu,egal in ce data!
pt noi locul e un pic peste mana,dar dc e sa ramanem la cazari cu totii trebuie pregatit ´´terenul din timp´´,si cineva sa faca rezarvari,etc.
cine e mai aproape de locul destinatiei sa se intereseze putzin,sa ne socotim cati suntem,cat costa...sunt multe de planuit dc suntem cu cazare!
eu zic sa mai asteptam si alte propuneri,poate gasim un alt loc,mai aproape pt fiecare!

tinatache spune:
sym, unde stati voi? cu cazare, normal, nici nu ma gandeam fara. Si la Frankfurt am stat la hotel 2 nopti, ari sa traiasca ca tare bine o fost.
Cristina
symaco spune:
noi suntem la 70km distanta de münchen,langa müldorf.
atunci asa sa ramana:1-2 noptii stam la cazare!!
cine e de prin partea locului si se ofera sa se intereseze?
Alina spune:

Pe noi ne primiti?Votam si noi pt 19 septembrie daca totul e bine,venim in trio!
Pupi,
Alina