Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

hai ziceti 18 iulie!!!! ca atunci dormim noi in konstanz inainte sa ne catzaram in munti; viniti?!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mai, eu stiam ca toamna incepe in septembrie :)), de aia am zis dupa 15 sept. Noi suntem plecati de pe 10 iulie pana la inc. lui august, dar e clar ca n-o sa ne putem organiza in asa fel incat sa se nimereasca pt toata lumea. Ne-am dori sa venim, daca se poate, daca nu... poate data viitoare. Oricum, ne gandim la voi si speram sa ne vedem cat de curand!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Cine mai vine pe 18 iulie? Doinita tu oricum vii la elvetika si te prind eu undeva sa-ti "mananc" fetitele de obrajori....
Marius> hai la elvetia, nu faci mult cu avionul. Maxim 2 ore. Mai mult faci pana la bucuresti.

~~Adela &Julia 2 ani- 19. Iunie. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Am veni shi noi, dar 15 iulie e cit se poate de nepotrivit, pt. ca nu vreau neaparat sa nasc la Bodensee, dupa 15 septembrie am fi shi noi amatori.

Corinna & Co

P.S. Tinatache, weekendu viitor suntem la München, vineri shi sambata, poate ne vedem !

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Sven Alexander care s-a dovedit a fi Yasmin in devenire http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si eu votez pt septembrie pt ca in iulie suntem in Romania.Ce m-as bucura sa ne vedem!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Atunci dupa 15 septembrie sa fie sa treaca perioada concediilor.

~~Adela &Julia 2 ani- 19. Iunie. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Pai hai sa ne intalnim de 2 ori. Io propun 18 iulie. Cu Malina n-am cum sa vin, ca nu e in ch

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Eu votez pentru toamna, dupa 15 septembrie, desi si atunci va fi greu, cu bebe mic , asa ca nu promit ca vin, dar tare mi-ar placea sa ne intilnim. Oricum, Bodensee e destul de aproape de München, nici nu trebuie sa dormim acolo, poate ca asta usureaza oarecum situatia pentru noi.
PS Yasmine, cind veniti voi in München, pe 26-27 iunie? Poate ne intilnim la o berica daca nu ploua prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Si eu votez pentru septembrie ca in iulie nu am cum si in august suntem plecati in Ro.Ma primiti si fara copil,ca nu am?

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

primim, cum sa nu, ca si asa nr copiilor il depaseste pe cel al mamicilor asa ca o sa avem nevoie de ajutor :)
Tocmai am ajuns e la Bodensee si e f fain, pe insula la Lindau e dragut de tot. Mai propuneti si alte locuri.

Cristina

Mergi la inceput