Jocuri
Raspunsuri - Pagina 8
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Adela99
De ce imi spulberi iluziile? Eu care credeam ca in sfarsit am dovada desteptaciunii mele Acum trebuie sa gasesc alta cale ...
o cale ar fi sa continuam jocul cu cartile!! :))
Authority Zero
nu in cazul meu, dar am sa incerc ... probabil voi (vei) reusi sa-mi fac (faci) doar complexe de inferioritate
joe spune:
quote:
Originally posted by vektros
Aha...deci in afara raspunsului corect- fara confirmare insa- trebuia sa postez si-o ghicitoare literara....hmmm...pai sa fie asa:
...personajul principal al romanului ???? povesteste de una din aventurile lui din tinereturi, in care fata iubita tinea mereu in poseta o sticluta cu otrava pentru a se putea retrage discret in orice moment in care viata nu i s-ar fi parut suficient de roz-bombon. O reintalneste peste ani.
Personajul? Romanul? Autorul?
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Petrini - iubita e Nineta - Cel mai iubit dintre pamanteni - Marin Preda
joe spune:
Aha - nu mi-am dat seama!
Pai atunci ia sa incercam asta: - o uratenie de copil, crescut ca vai de mama lui si cioaca batailor tuturor - dar inzestrat cu "nas" - care il ajuta sa descopere elixirul care ii face pe unii frumosi, si buni, si iubiti, si ...
Cartea? Autorul?
joe spune:
quote:
Originally posted by joequote:
Originally posted by vektros
Aha...deci in afara raspunsului corect- fara confirmare insa- trebuia sa postez si-o ghicitoare literara....hmmm...pai sa fie asa:
...personajul principal al romanului ???? povesteste de una din aventurile lui din tinereturi, in care fata iubita tinea mereu in poseta o sticluta cu otrava pentru a se putea retrage discret in orice moment in care viata nu i s-ar fi parut suficient de roz-bombon. O reintalneste peste ani.
Personajul? Romanul? Autorul?
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Petrini - iubita e Nineta - Cel mai iubit dintre pamanteni - Marin Preda
Pe principiul idei putine, da´ fixe - nu stiam ce ma "zgarie" la indiciile date de vektros - Sticluta cu otrava era de fapt un tub de pastile!
Io am o dambla cu Marin Preda in general si Cel mai iubit dintre pamanteni in special - cum am spus, putine, daa...
Andrada spune:
quote:
Originally posted by joe
Pai atunci ia sa incercam asta: - o uratenie de copil, crescut ca vai de mama lui si cioaca batailor tuturor - dar inzestrat cu "nas" - care il ajuta sa descopere elixirul care ii face pe unii frumosi, si buni, si iubiti, si ...
Cartea? Autorul?
Parfumul Suskind?
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
joe spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by joe
Cartea? Autorul?
Parfumul Suskind?
Yap!!!!
Andrada spune:
O femeie il pedepseste pe ucigasul sotului ei, casatorindu-se cu el. Dupa 9 ani, intr-o seara...
A
joe spune:
quote:
Originally posted by Andrada
O femeie il pedepseste pe ucigasul sotului ei, casatorindu-se cu el. Dupa 9 ani, intr-o seara...
A
Sa nu-mi spui ca e Napasta lui Caragiale!
Andrada spune:
!!!
acu e rindul tau,
A