Jocuri

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Trebuie sa vezi peretele din fata patului si apesi in partea stanga jos a imaginii.

Munceam eu gospodareste la a doua camera si mi-a resetat piciul de 2 ori calculatorul
http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

parerea mea: am impresia ca jocul e astfel facut incat indiciile iti apar numai dupa ce stai o vreme si le astepti..fiind ca se ivesc in locuri in care de clicai inainte nu era nimic..din cine stie ce motive proprietarului ii convine sa aiba musafiri pe site :)))..nu e o problema de perspicacitate, ci de pierdut vremea :))

D.

Mergi la inceput

Aha...deci nu sunt paranoica. Dupa resetare nu mai reuseam sa gasesc indiciile dinainte. Abia dupa un timp am reusit.

Mergi la inceput

ne foloseste si ne si da impresia ca suntem deshtepte :)))))..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Mersi Aalina, ma invarteam ca nebunul in jurul patului si nu ajungeam la perete.
Gata, am iesit si eu....
Intr-adevar...eu cred ca are un numai cativa pixeli acivi, care te duc unde trebuie cand dai click, daca nu nimeresti in pixelii aia, apesi pe langa de iti vine rau.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec

D.

Slava Domnului ca e doar o impresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:

D.

De ce imi spulberi iluziile? Eu care credeam ca in sfarsit am dovada desteptaciunii mele Acum trebuie sa gasesc alta cale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Adela99
De ce imi spulberi iluziile? Eu care credeam ca in sfarsit am dovada desteptaciunii mele Acum trebuie sa gasesc alta cale ...

o cale ar fi sa continuam jocul cu cartile!! :))

Authority Zero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

quote:

D.

urasc sa spulber iluziile oamenilor..offf-offf

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by vektros

Aha...deci in afara raspunsului corect- fara confirmare insa- trebuia sa postez si-o ghicitoare literara....hmmm...pai sa fie asa:

...personajul principal al romanului ???? povesteste de una din aventurile lui din tinereturi, in care fata iubita tinea mereu in poseta o sticluta cu otrava pentru a se putea retrage discret in orice moment in care viata nu i s-ar fi parut suficient de roz-bombon. O reintalneste peste ani.

Personajul? Romanul? Autorul?

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Pot sa mai cer pliz un indiciu, mic-mic-mic de tot,
A

Mergi la inceput